• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aranızda ayrıldığı sevgilisi ölen varmı?

siskaLpli !!' stelere bakarken qöRdm seNi . saNrm sewqLn öLmüs bNmde caNmdan coq sewdqm 5 yılLıq asqım wefat ett 6 ay oLuo yaqLasq ama hLa kNdme qeLemdm coq zor drumdaym. msj atmamn ndeNi sen bu süreci nasL atLattn hlA AYNımsn kNdne qeleblDN mi cnqü senn üzerNde sene oLmus ltfen yardmcı oLurmsn bNa cNqÜ qercqTn ne ypcaqMı bLmıorm

Öncelikle başın sağolsun arkadaşım. Bu duygunun tarifi yok bilirim. Saçma sapan şeyler yaparsın kendinde olmadan. Hiçbirşeyden zevk almazsın yaşadığın onca güzel anı bir bir gözünün önüne gelir. Bazen olur gözlerinden yaşlar süzülür sebepsiz yere. Güldüğün zaman bile için bir buruktur. Kısacası bu durumdan kurtulmak zaman alacaktır. Bende egzama çıktı doktor neden bu kadar kendini üzüyorsun dedi bilmiyor ki sebebini hayat çok güzel gül eğlen hayatın tadını çıkart dedi ama nasıl ??? Bununda bir ilacı var mı herşeyi unutmak hayatının son bir senesini silmek mümkün mü? Yada senin 5 seneni? Zor inan çok zor bununla yaşamayı öğrenicez. Acısıyla tatlısıyla :43:

saoL. ama qeRcqtN ne ypcamı bLmıorm bNde pskyatrie qtTm işe yaramdı bNmde mideme wurms dktor stresteN dedi bNada brsürü sey dedLer ama blmıoLar qi içmzde oLanları . bNde arTq coq skür namaza basLdm oNa herqn yasin oquorm oda bNm kapanmamı istiodu stN mezaRna qdıorm iNanamıorm burda yataN o mu diorm :(( hayalLermz wardı hps btt nasL dyaNcm bLmıorm ruh qBi oLdm hyata dair biseim kaLmdı hyattn zewq aLmıorm :( npCm bn nası dyaNcam :(((((

Sen mezarına gidebiliyorsun en azından ben onuda yapamıyorum. Kimse anlamıyor dimi herkes geçecek neden bu kadar kendini yıpratıyorsun diyor bu acıyı yaşamayan bilemez tabi. Dışarıdan herkese kolay gelir ölüm acısı. Bir gün öncesinden berabersin sana sarılıyor sevdiğini söylüyor bayram dönüşü planlar yapıyorsun ertesi ölüm haberini alıyorsun mal gibi olmuştum nasıl davranacağımı bilemedim. 8 ay oldu onsuz geçen 8 ay.Hala telefonun ararım biliyorum çok saçma ama elimde değil mesaj atıyorum. Katlanması zor bir acı. kafanı dağıtacak şeyler bulmalısın sana tavsiyem kurs olabilir ya bir kitap. Bir süre de olsa aklından çıkar ama tamimiyle silemezsin. Bende her sabah ve akşam yasin ve tebareke okuyorum. tekasür suresi iyi gelirmiş diye duymuştum. Araştırmadığım site kalmadı ruhunu rahatlatmak için bizi görüp görmedikleri daha neler neler.

ayNı seyLeri yapmsz . cNkü bnde birsrü din kitapLarı aLıp arastrdm her siteyi aradm öLüm kabir cnnet hpsi :( hp dua ediorm bnd öLnce kawustr ALLAHM bsi die. cnnette herks ewLenceqmis bunu öqreNdm bu hyatta oLmadı cennette ewLenLm insallAH die hp dua edıorm. önüme qeLen soruo sen bu dnyada ewLenmceq misn die . kader diorm hp ALLAH aLnıma brini yazdysa karsı qelemeyiz diorm ama hayrLıysa ltfen o oLsn die dua edıorm hp . hem okudqm bi ktaptada kadermzi deqstrebLiomsz dua die bi ktap eqer bseyi içteN qercqteN istıosaq kadermz deqisir o istediqmz oLurms bnd buNa inanarktaN hp bi umutLa hla dua edip yasıorm . öLüm asLnda coq koLay bse deqiL bunuda dşünüorm bn öLsem ailem noLur die dsünüorm ama bi yaNdan sewdiqim diorm o bni beqLıo diorm . mezarna qdp knusuorm onnLa bLıorm karsmda bni izLio bni dnLio ama işt bn oNu qöremıorm onu coq özLüorm :((((

gerçekten aynı şeyleri yapıyoruz. Bende okumuştum insan sevdiğiyle berabermiş ahirette. Bakmadığım site kalmadı desem yalan olmaz sanırım. Eskiden rüyalarda buluşurduk şimdi o da yok ne kadar da çok istesem göremiyorum. Ama dediğim gibi tebareke ve tekasür surelerini mutlaka oku hem kendin için hemde inş sevdiğinin ruhu için. Elbet bir gün bizde ölücez bu kaçınılmaz sevdiğimiz bizi bekliyor olucak ellerinde çiçeklerle ben böyle düşünüyorum. Rabbimin bir bildiği vardır . İsyan zaten bize yakışmaz. Bize düşen bundan sonraki hayatımızı ona yakışır şekilde yaşamak sevdiğimizin karşısına ak ve tertemiz çıkmak. Sadaka ver mutlaka bak ramazanda geldi onun ruhu için sadaka ver. Ramazan paketleri hazırlanıyor ben yapıcam muhtaç birine vermek ve onun hayır duasını almak gibi güzel bir duygu yok hem sen sevaba girersin hemde buna vesile olan sevdiğin Allah yardımcımız olsun.

bNde rüyaLrmda qörüorm hp qüLüo mezarda qördm tabutun iÇnde yatarkn bi arkdsm qörms hpsNde qLümsüodu bu ii saNrm insallaH brindede elele cimLern oraya yatıors brbrmse qLüors o rüyayı qördqm içn coq mtLu olmstm insalLah öLncede cenntte öyLe oLurs snde bNDE sewdqLermzLe. bi arastrmama qörede diriLern ruhLaryLa öLüLern ruhları rüyada buLusurms. insallah öylEYse send bnd sewdqLermzle rüyaLarda buLustq. uyudqmz zmn ALLAH-U TEALA herksn ruhuNu alLIO ya uyancaqmsda tqrr braqıo msela bn sewdqmi qördqmde bnM ruhumu ALLAH alıo sewdqmn ruhuda qeLıo yerLe qök arasNda bi ipte bLusuorus snr ALLAHU TEALA bnm ruhumu serbst braqıo bdenime qrio sewdiqmnkni tqrr yaqaLıo. insalLah o qüseL soNszLqta kawusrz sewdqLermzle . ha bNde hp yasiN suresNi oquorm bsqa oqumuodm yasin dha ii die biLqlendrdqn içn coq saoL .

Back
X