• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aret kamar da tedavi gören var mı?

Canım 2220 küsürat tüp bebek, bizim süreç yaş azalan rezerv durumu var. Ben de kan pihtilasmasi ondan ekstra testler kapsamlı bunlar 600 Euro küsüratli ve artı 100 euro da Doktor muayenesi diyelim. 165 Euro da rahim filmi olsa bu kadar. O özel tahliller olmasa ilaç muayene rahim filmi ile 2500 Euro ya gelir canım.
Normalmis ya buna ragmen bizim buralarda yaptiran arkadaslarim 5 bin Euro civari ödediler hayirlisi olsun ☘️ canini sıkma kan pıhtılaşması olan arkadaşım vardı 4. Hamilelik geçirdi 🙏🏼

Canım Almanya da mutlaka yapmışlardır ama aklıma gelmiyor. Ben de bir belge yoktu ondan doktor istedi. Doktor sanırım tedavide birşeyi atlamamak için tedbirli davranıyor.
İşi şansa bırakmaması harika gerçekten canım . Ben 2024 nisan / mart ayı çekilmiştim istanbulda merak ettim acaba tekrar tekrar mı yaptırıyor diye ama iyiki bukadar ilgileniyor çok güzel💚 yumurta toplama günü belli mi ay walla sanki ben yaptırıyorum şuan senin içn okadar heycanlıyım ki☺️🌸

Back