merhaba ben şuan murat hoca ile tedavi aşamasındayım. rahim dinlendirme sürecindeyim bu ay kısmetse embriyo transferi olacak. şunu söylemeliyim ki ekipte çalışan herkes çok ilgili ve güler yüzlü. bu bizim gibi hassas bir tedavi sürecinde olanlar için çok önemli bir durum bence. sorduğunuz soruları gayet açık ve net şekilde cevap alabiliyorsunuz. ben bundan önceki tüp bebek sürecimde devlette yaptırdım ve açıkçası inanılmaz pişmanım, travma bıraktılar ben de. tedavi aşamasından bahsedecek olursak; murat hoca gereksiz yere fazlaca ilaç yazmıyor (tabi bu kişinin tedavisine göre de değişebilir) ve iki de bir kan tahlilleri vs. isteyip insanı strese sokmuyor. siz de veya eşinizde problem varsa SGK şartlarını da tamamlıyorsanız aynı gün içinde rapor hemen çıkıyor. bu da çok kolay oldu bizim için çünkü daha önceki devlet hastanesinde rapor için bir ton ıvır zıvır ile uğraşmış ve strese girmiştik. yumurta toplama işleminde, işlemden sonra sürekli sizi kontrole geliyorlar ve hem size hem de yanınızdaki refakatçinize kahvaltı getiriyorlar. bu bir çok kurumda yok mesela. ufak ama hoşa giden bir durum bence, sonuçta siz önceki günden kaç saatlik açlık ile gelmiş ve operasyondan çıkmış oluyorsunuz. :) merak ettiğiniz başka şeyler varsa yanıtlayabilirim. transferim henüz olmadığı için geçtiğim yollardan ve gözlemlediğim şeylerden bahsetmek istedim. :)