- 13 Aralık 2011
- 2.918
- 1.351
Arkadaşlar
bende rezerv düşüklüğü var.
ultrasonda adetin ikinci günü doktorum en fazla 5 antral folikül sayıyor ki bu ay sadece 3 tane vardı ..AMH en son 1,21 di ... fsh : 4,5 lh 3,50 civarında
duyan,kullanan kullanmayı düşünen varmı bilmiyorum ...
ama Arı Sütü hakkında fikri olan bilgisi olan lütfen paylaşsın ..
internette de araştırdım , aktarlara da sordum. bunlar kaliteli ürünler satan büyük aktarlar.
yumurta üretimine çok faydası varmış... rezervi ve yumurta kalitesini ciddi şekilde arttırıyormuş ..
aktardaki adam ki satmak istese birçok şey satar yalanla dolanla ama dediki abla bu işin kilit noktası arı sütü ..
kaliteli gerçek bir arı sütü al ve bal ile karıştır ye .. kesinlikle faydasını göreceksin ..
hatta bir tane markayı ısrarla tavsiye ediyyorlar.
Eğriçayır diye bir marka bal üretimi konusunda en iyi firma imiş Mersinde üretiliyor..
bu firmanın arı sütü va balını ısrarla tavsiye ediyorlar.
internette araştırdım gerçekten duayen bir firma ..
ben balını aldım arı sütünü de kalmamıştı farklı bir markadan aldım kullanmaya başladım .
Arı sütü konusunda sizin söyleyeceğiniz birşeyler var mı kullannan vs.
bende rezerv düşüklüğü var.
ultrasonda adetin ikinci günü doktorum en fazla 5 antral folikül sayıyor ki bu ay sadece 3 tane vardı ..AMH en son 1,21 di ... fsh : 4,5 lh 3,50 civarında
duyan,kullanan kullanmayı düşünen varmı bilmiyorum ...
ama Arı Sütü hakkında fikri olan bilgisi olan lütfen paylaşsın ..
internette de araştırdım , aktarlara da sordum. bunlar kaliteli ürünler satan büyük aktarlar.
yumurta üretimine çok faydası varmış... rezervi ve yumurta kalitesini ciddi şekilde arttırıyormuş ..
aktardaki adam ki satmak istese birçok şey satar yalanla dolanla ama dediki abla bu işin kilit noktası arı sütü ..
kaliteli gerçek bir arı sütü al ve bal ile karıştır ye .. kesinlikle faydasını göreceksin ..
hatta bir tane markayı ısrarla tavsiye ediyyorlar.
Eğriçayır diye bir marka bal üretimi konusunda en iyi firma imiş Mersinde üretiliyor..
bu firmanın arı sütü va balını ısrarla tavsiye ediyorlar.
internette araştırdım gerçekten duayen bir firma ..
ben balını aldım arı sütünü de kalmamıştı farklı bir markadan aldım kullanmaya başladım .
Arı sütü konusunda sizin söyleyeceğiniz birşeyler var mı kullannan vs.