Ariyorum 38 numara ayakkabi,gelin aksesuarlari

seda07edb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2014
133
31
38
38 ayakkabi hem gelin ayakkabisi hem de günlük kullanima ayakkabi ariyorum.ayrica her türlü gelin,kina aksesuarlarina ihtiyacim var.

Merhabalar 38 numara gelinligin altina giydigim ve normal hayattada kullandigim beyaz rugan dolgu topuk inci marka ayakkabilarim var.

Kina gecesi icin abiye var nikah icin aciksaniz nisantasi ozel bir butikten aldigim nikah elbisem var..tek sefer giyildi

Screenshot_2014-12-04-17-03-57.png
Detayli resim atabilirim onu full inci kaplidir.

Kiyafet aramiyorum canim sagol.en onemlisi ayakkabi hem gelinlik icin hem kina da abiye alti icin.ayrica gelin cicegi,taci,kina sepeti vs gibi seylere de bakabilirim.gene de cok tesekkur ederim:)

38 ayakkabi hem gelin ayakkabisi hem de günlük kullanima ayakkabi ariyorum.ayrica her türlü gelin,kina aksesuarlarina ihtiyacim var.
merhaba canım nerede yaşıyorsun acaba. ablam haziranda evlendi tüm kına malzemeleri olduğu gibi duruyor düşünürsen yardımcı olabilirim özelden de konuşabiliriz :)

Bende de sedef rengi platform gelin ayakkabısı var canım acaip rahatlardı platform oldukları için halay bile çekmiştim düşün gelinliğin izin verdiği kadarıyla bir de siyah saten parmak dekolteli nişanımda evde ve bir arkadaşımın düğününde giydiğim bi ayakkabım daha var abiye altına çok şık durur, fakat şehir dışında olduğum için salıdan önce foto atamam malesef

Çok acil değilse bi bak beğenirsen pumaları da konuşur hepsini yollarım sana :)

[QUOTEda07edb, post: 39149270, member: 643238"]Antalyadayim ben .elinizde neler var?[/QUOTE]
Bende antalyadaym cnm gelin aykbsi olmaz 37 no da
Gelin cicegi sal kina ali vs hepsi var

X