dekoratif süsler arıyorum masa üzeri için özellikle tabak üzerinde kurumuş yapraklar ve mum şeklinde
transparan ince iç gösteren kıyafetlerin içine giyilen büstiyer şeklinde bluzlar oluyor onlardan arıyorum bu şekilde yarım yani
Tatlım mum konusunda yardımcı olabilirim. Mum süslemeleri yapıyorum. Birkaç örnek vereyim. Eki Görüntüle 1185254 Eki Görüntüle 1185255 Eki Görüntüle 1185259 Eki Görüntüle 1185260 Eki Görüntüle 1185261 Eki Görüntüle 1185262 Eki Görüntüle 1185263
Şunlardan da yapabilirim:
Eki Görüntüle 1185266
ayyy çok hoş bunlar yaa mum delisiyim benelinize sağlıkk süperler
canım en alttaki bunun gibi de yaparım dediğin fotonun altında ahşap tabagı varya onun gibi tabak varmı elinde ?
Yok malesef ama internet sitelerinden bulursun bambu gibi görünüyor ürün.
yokmu elinde uygun fiyatlı kaynak olann
Size whatsapp tan ulaşabilir miyim bi sorum var:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
whatsapp kullanmıyorum maalsef :26:
Elimde bu tarz ürünler var annemden şimdilik çıkardıklarım.. Tabak olarak ilk size soracağımı söylemiştim(bu ürünler için farklı konu açmayı düşünüyorum sonrasında). Cam tabağı baya önceden almıştım da pahalı bir ürün, sizin üst limitiniz var mıdır? Ona göre içini doldurup yeniden gönderirim foto.Eki Görüntüle 1185931 Eki Görüntüle 1185933 Eki Görüntüle 1185935 Eki Görüntüle 1185937 Eki Görüntüle 1185939 Eki Görüntüle 1185941 Eki Görüntüle 1185942 Eki Görüntüle 1185946
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cam tabak çok hoşmuş içi dolu bi şekilde daha da süper olur ama ben öyle çok pahalı düşünmüyorum açıkçası
özelden msj atıcam size
cankuşum bende çıtçıt gerçek saç var siyahtı rengi açıldı bal rengi gibi sarı değil malesef...olsun dersen sayfada 150 fiyat koymuşum 125 e indim:)
uww pahalı kuzum ya o kadar veremem
Bu sekilde yok canim bildigin yuvarlak masadan var istersen eklerm
yok canım onları kullanamıyorum ben beceremiyorum tutmuyor saçımıbende de vardı yoksa arkadaşa verdim kullanamayınca
teşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?