- 10 Ağustos 2015
- 203
- 95
- Konu Sahibi PeriliBaykus
Merhaba, ben kendim elimden gelince arkadaşlarıma destek oluyorum, herşeylerine koşturuyorum ama bana gelince tık yok kendimi çok yalnız hissediyorum, napıyorsunuz bu durumlarda?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben artık çok üzülüyorum ya herkes aşırı bencil olmuş, arkadaşlık namına bir şey kalmamış, bende mi sorun var onu bilemiyorumValla biz de bişey yapamıyoruz kaderimiz bu sanırım :--) insanları değiştiremiyoruz maalesef bence sizde o kadar Özverili olmayın Size bu şekilde davrananlara karşı
Haklısınız, öyle. Ama yani insan yoruluyor insanlara hep el vermekten, ülke değiştirmeyi bile düşünüyorum bu yüzden.Cevrende "ayy cınımmm sen benim en iyi dostumsuannn,kardişiimmm" diyipte en zor gününde en ön sırada kaçan insanların olmasındansa hiç kimse olmasın daha iyi. Sorunlarini tek basina halletmeyi ogrenmek lazim.Kimsenin dostluğuna ihtiyaç yok. Arkadaş lazım evet ama abartmadan.
Merhaba, ben kendim elimden gelince arkadaşlarıma destek oluyorum, herşeylerine koşturuyorum ama bana gelince tık yok kendimi çok yalnız hissediyorum, napıyorsunuz bu durumlarda?
Sırf bu yüzden ülke degistirmek. Hımm. Neden 3 5 ucuz insan için hayatını degistiriyorsun ? Gideceğin ülkede çok mu farklı olacak ? Gercek dost yok artik. Bosver kimseden yardım isteme. Onlar istediğinde de içinden geldigi kadarini yap. Bosver, kafana takma.Haklısınız, öyle. Ama yani insan yoruluyor insanlara hep el vermekten, ülke değiştirmeyi bile düşünüyorum bu yüzden.
bende karslastm byleleryle isleri dusunce dostm kardesm dusmeynce ne msj ne bse bnde oylemi dedim? bnde yazmadm ne kotu gunumde ne iyi gunumde ztn kotu gunumde olmayan kmseyi iyi gunumdede istemem yanmda suan kmseyle knsmyrm deneck kadr arkdsm yok kafam rahat enazndn:)Merhaba, ben kendim elimden gelince arkadaşlarıma destek oluyorum, herşeylerine koşturuyorum ama bana gelince tık yok kendimi çok yalnız hissediyorum, napıyorsunuz bu durumlarda?
Sizde haklısınız ama daha çok işi düştükçe aranıyorum sanıyorum Çıkar ilişkisi gibi görüyorlar bir nevi, annemde çok uyarıyor sen insan sevgisi yüzünden kendini hıraplıyorsun diye.bir arkadaşım vardı
kimin ne derdi varsa en ön sırada koşturur ve ilgilenirdi
ama bunu öyle bir tarzda yapardı ki
''bak yine ben yanınızdayım ben olmadan bir halt beceremiyosunuz,
yatın kalkın bana dua edin iyiki beni tanyorsunuz''
yorumu bırakırdı akıllarda
kime ne yardım ederse etsin
insanlarda şöyle düşünüyordu
''amann bee bırak şu ukalayı işim düşmese bir hal hatır sorcak selam vercek değilim ama
ne yapalım el mahkum'''
sakın yanlış anlama
sen samimi ve olması gerektiği gibi yaklaşıyor olabilirsin
ama bazen yardım etmek ihtiyaçlarına koşmak yerine
samimi ve içten hareket etmek gerekiyor
tüm bunlar sende mevcutsa
ancak hala aynı tepkilieri görüyorsan
o halde
gereksiz insanlara
gereğinden fazla emek veriyorsun demektir
Bende onu merak ediyorum, değiştirince acaba daha çok global br ortamda daha arkadaş canlısı insanlar bulma şansım olur mu diye.Sırf bu yüzden ülke degistirmek. Hımm. Neden 3 5 ucuz insan için hayatını degistiriyorsun ? Gideceğin ülkede çok mu farklı olacak ? Gercek dost yok artik. Bosver kimseden yardım isteme. Onlar istediğinde de içinden geldigi kadarini yap. Bosver, kafana takma.
İşte kardeşim de yok tek çocuk geziyorum Dizi izlemek, kitap okumak daha iyi hakikaten.Böyle durumlarda kendime daha çok zaman ayırmaya ya da kadınlar kulübünde gezinmeye başlıyorum. Ya da yeni yabancı diziler keşfediyorum onları izliyorum.Yapacak bişey yoksa git annenin dizine yat film aç..Kız kardeşin varsa onu kullan :)
İşte kardeşim de yok tek çocuk geziyorum Dizi izlemek, kitap okumak daha iyi hakikaten.
Bu da güzel bir yöntemmiş, ya bana herşeylerini anlatıp içim şişiriyorlar ama rekabete girip yani mutsuz ettikçe mi mutlu oluyorlar anlayamadım, çok güzel arkadaşlıkları olan insanlara özeniyorum.Adamına göre muamele yapıyorum.
Bazı arkadaşlarım var çok sevdiğim ama bazı huylarına,bencilliklerine sinir olduğum. Çözümü onlara onlar gibi davranmakta buldum.
Benim zor günümde yanımda olmak icin sartlarini zorlamayan insan için ben de kısmet derim, kendimi zorlamam.
Söz verip tutmadi diyelim aynısını yaparım. Üstüne açık açık hatırlıyor musun bu bu hareketinin intikamı derim espriyle :)
Bilsin, cok gücüne gitti madem yapmasın hareketlerine dikkat etsin herkes.
Haa bu arada bunlar sabrım taşmadan takindigim tavırlar. Her şeye rağmen kendini duzeltmeyip üst üste üzuyorsa beni iletişimi koparirim..
İşte bir tane bile kişi görsem değecek ama hep böyle oluyor ya, benimde artık kimseyle konuşmak içimden gelmiyor ne yalan söyliyeyim :)Yani sen insanlar için bir taraflarınıda yırtsan herkes senin gibi olmuyor. O yüzden en kafa dağıtıcı yeni uğraşlar oluyor. Ve artık başkaları için bu kadar uğraşmaman gerektiğini anlıyorsun.
Bu da güzel bir yöntemmiş, ya bana herşeylerini anlatıp içim şişiriyorlar ama rekabete girip yani mutsuz ettikçe mi mutlu oluyorlar anlayamadım, çok güzel arkadaşlıkları olan insanlara özeniyorum.
İşte bir tane bile kişi görsem değecek ama hep böyle oluyor ya, benimde artık kimseyle konuşmak içimden gelmiyor ne yalan söyliyeyim :)
Bir burs duurmu vardı kazanamadım diye bıyık altından nasıl güldüler şaşırırsınız.Arkadaşı ile rekabete girmez ki insan..
O insanı yanında arkadaşım diye tutma.
Arkadaş dediğin insana iyi hissettirir, mutlu eder..
22 yaşındayım 23'e girmek üzereyim.kaç yaşındasın..