- 1 Haziran 2024
- 57
- 27
- 8
- Konu Sahibi hurremsultannnn
-
Konu ile alakası yaşının gerektirdiği gibi konuşmaman, davranmaman olabilir.Konu ile alakası ne onu anlayamadım
olay sizin konuştuğunuz gibi değil cidden umarım beni anlamak durumunda kalmazsınızKonu ile alakası yaşının gerektirdiği gibi konuşmaman, davranmaman olabilir.
İnsanlar yemeğe, çalışmaya gidiyor, seni çağırmak zorundalar mı? Demek ki istenmiyorsun. Hadi 1 kişi seni dışlamak istedi, diğerleri de seni çağırmıyorsa onlar daha yakın demek ki. Uzak dur. Bu işi ortaokulda falan çözmek lazımdı aslında.
Ya okulda başka bölümde arkadaşlarım var zaten okul haricinde sosyal hayatım cidden yoğun ve arkadaş çevren geniş Allah a şükür ama bu sınıftaki kız öyle canimi sıkıyor ki kendine beni rakip görüyor iyi bir şeyimi söylediğimde yüzü hemen düşüyor hasetleniyor anlayacağınız diğer kızlar benimle konuştuğunda falan gülüştüğümüzde hırçınlaşıyor cidden ve sinirimi bozuyor sen kimsin bu haddi buluyorsun yani sınıfta da herkes grup halinde kendimi o gruba zorla sokmaya calismis olacağım ve bu kız herkese samimiyetsiz samimiyetsiz gidiyor sarılıyor falan??Başka arkadaşlar edin.
E okulda da tek oturun o zaman illa yanınızda birileri olmak zorunda değil. Bakarsınız hem yeni insanları yakından tanırsınız sınıftan.Ya okulda başka bölümde arkadaşlarım var zaten okul haricinde sosyal hayatım cidden yoğun ve arkadaş çevren geniş Allah a şükür ama bu sınıftaki kız öyle canimi sıkıyor ki kendine beni rakip görüyor iyi bir şeyimi söylediğimde yüzü hemen düşüyor hasetleniyor anlayacağınız diğer kızlar benimle konuştuğunda falan gülüştüğümüzde hırçınlaşıyor cidden ve sinirimi bozuyor sen kimsin bu haddi buluyorsun yani sınıfta da herkes grup halinde kendimi o gruba zorla sokmaya calismis olacağım ve bu kız herkese samimiyetsiz samimiyetsiz gidiyor sarılıyor falan??
ay gercekten universitenin ikinci senesinde arkadas grubumda boyle bi olay yasamistim bir de beni dislamaya calisan kizi da gruba ben sokmustumKonunun özeti: Arkadaş grubumuzdaki bjr kız aynı sınıftanız bu arada beni dışlıyor digerlerini zaaflarını kullanarak yanina cekmeye çalışıyor kizlarin benimle iyi olmasini engellemek icin elinden geleni yapiyor ben bu kıza nasil haddini bildiririm nasil gruptan o kızları yanima cekip bunu dışlarız goruslerinizi bekliyorum.
Biz 4 kişilik bir srkadas grubuyuz bir kız var adı elif biz bununla ufak bir sürtüşme yaşadık sonra ben kırıldığımı söyledim konuştuk falan ama ben o günden sonra ondan daha da soğudum.
Elif tuana ve yaren arkadaşlarımın isimleri. Elif o kadar insan kullanmaya müsait birisi ki okula gidiş geliş parasını makyaj malzemelerini sevgilisine aldırtıyor ve zorluyor falan yani. Ben bu huyunu hiç sevmiyorum. Yaren de genel olarak yalnız bir kız yurttaki oda arkadaşlarıyla falan anlaşamıyor hep tek yani. Elif yaren i bu zaafını kullanarak yanına çekiyor ders çalışmaya gitmişler story atmışlar falan ama bana hiç sormadılar gideceğiz sende gel diye. Neyse ben sınıftaki kızlardan genelde iltifat alırım çok güzel olmuşsun vs gibi bana herkes iltifat ediyor ama elif bu durumdan rahatsız yüzünden belli yani ve hiçbir şey demiyor kızların dediklerine de evet öyle olmuş falan demiyor yani. Ve yaren benimle yakın olduğu zaman hemen bir onu uzaklaştırmaya çalışıyor benden. Bugün yemeğe gitmişler okulda bana söylemeden gitmişler mesela. Yaren bana karşı iyi işin garip tarafı tuana hiçbir tarafa dahil değil bu kızın beni dışlamayın çalışması beni kendinden üstün görüp rahatsız hissetmemek için beni ortamlarda izole etmeye çalışması benim canımı çok sıkıyor resmen kıza bazen sen naptigini sanıyorsun dememek için kendimi zor tutuyorum. Ben bu kızı gruptan dışlamak aynı yaptığı şeyi ona yapmak istiyorum diğer kızları yanıma nasıl çekerim
ay allhim hepsi mi ayni olurYa okulda başka bölümde arkadaşlarım var zaten okul haricinde sosyal hayatım cidden yoğun ve arkadaş çevren geniş Allah a şükür ama bu sınıftaki kız öyle canimi sıkıyor ki kendine beni rakip görüyor iyi bir şeyimi söylediğimde yüzü hemen düşüyor hasetleniyor anlayacağınız diğer kızlar benimle konuştuğunda falan gülüştüğümüzde hırçınlaşıyor cidden ve sinirimi bozuyor sen kimsin bu haddi buluyorsun yani sınıfta da herkes grup halinde kendimi o gruba zorla sokmaya calismis olacağım ve bu kız herkese samimiyetsiz samimiyetsiz gidiyor sarılıyor falan??
Gerçekten öyle bir olay yaşandı bu arada ve bu kız o kadar ilgi çekmek istiyor ki yeni kıyafet almış geçen küçükken giyip salona gelirdik ya nasıl olmuş diye babamıza göstermek için ve etrafımızda dönerdik sınıfın ortasında o hareketi yaptı kızın iticiliği o derecedeay allhim hepsi mi ayni olurbir de siniftaki her erkek ona asiktir kesin. Bir erkek ona not icin yazmissa bile ona asik oldugu icin yaziyodur dimi
Ablacım son cümlemizde haklısınız şöyle bu arkadaş grubunu ben kurdum elif gerçekten yüzsüz ve yapışkan bir kız Allah aşkına kim sevgilisine okula gelmek için bilet parasını telefonda zorlayarak para yükletir ki beni sinirlendirme seni döverim falan diyerek? Yaren benimle iyi konuşuyor ama elif cidden beni istemiyor çünkü onda olmayan her şeye sahibim ve bu durum canını sıkıyor sence diğerlerini yanıma çekmeye çalışayım mi yoksa hiçbir şey olmamış gibi merhaba merhaba mi olayımHerkesin kendi akli fikri var. Yaren sizinle takilmak istese Elif cagirmasa bile o cagirirdi. Milletin akli yokmusta her şeyi Elif yapiyor gibi triplere girmissiniz. Sizin muhabbetinizi seven zaten sizinle gorusmek, takilmak ister ekstra bir sey yapmaya gerek yok.
Yaren şuan elif in etkisi altında bu konuşmayı oa yapmam ters teper tuana ya da çok güvenemiyorum biraz daha ertelemeyi düşünüyorum elif i başka nasıl kötü yönlerini gösterebilirim onu atabilirim gruptanay gercekten universitenin ikinci senesinde arkadas grubumda boyle bi olay yasamistim bir de beni dislamaya calisan kizi da gruba ben sokmustumYapman gereken kendine yakin hissettigin tuana ya da yareni tekken yakalayip elif hakkinda ki dusuncelerini anlatman. Ters teperse kendine yeni arkadaslar edin dusunceleriniz ayniysa da ikisiyle arkadasligina devam et. Bu saatten sonra zaten eliften uzak dur. Seni kiskanan birisini cevrende niye tutasin ki ? Bu kiskanclik bir sure sonra taklit etmeye gidiyor. Aynisini yasadigim icin bu taklit kisminin ne kadar igrenc bir donem oldugunu anlatamam yani. Aldigin telefon kilifina kadar taklit edilince artik sen kendini kotu hissetmeye basliyorsun. Neyse tekrar soyleyeyim elif umrunda bile olmasin vir vir konussun dursun senden cevap alamazsa belki susar.
Sınıfta grup ödevleri projeler oluyor o zaman ne yapacağım biraz politik davranmam gerektiğini düşünüyorumE okulda da tek oturun o zaman illa yanınızda birileri olmak zorunda değil. Bakarsınız hem yeni insanları yakından tanırsınız sınıftan.
Ben kıza tepki verdim ufak bir sürtüşme yaşadık diye yazdım ondan sonra da konuştuk cesaretim yok değil sadece attığım taş ürküttüğüm kuşa değmeyebilir ve geri dönüşü olmayabilir aynı sınıftayız sonuç olarak diğer kızların da bu durumu fark edip onların da rest çekmesi daha okeyYani kızla yüzleşecek cesaretiniz yok.tepki de veremiyorsunuz .arkadaşlarınız sizin adınıza tepki verip karar verip sizinle yakın olsun istiyorsunuz bu mantıklı mı?
Ya siz rest çekeceksiniz, ya da durumu kabulleneceksiniz .madem gerçekten anlattığınız kadar kötü biri diğerleri neden uzaklaşmak istemiyor? onlara iyi geliyor demek ki.
Bir de sınıfta kıyafetini göstermesi, sevgiline para yükletmesi sizlik olmayabilir ama kendi karakteri yani uzak durursunuz.
bu da itici degil ki biz otuzlardayiz hala guzel kombin yapan yakin arkadas gelir etrafinda doner "nasil olmusum" diye.Gerçekten öyle bir olay yaşandı bu arada ve bu kız o kadar ilgi çekmek istiyor ki yeni kıyafet almış geçen küçükken giyip salona gelirdik ya nasıl olmuş diye babamıza göstermek için ve etrafımızda dönerdik sınıfın ortasında o hareketi yaptı kızın iticiliği o derecede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?