- 17 Ağustos 2011
- 26.563
- 169.053
- 798
- Konu Sahibi hurremsultannnn
-
mesela neye sahipsin?Ablacım son cümlemizde haklısınız şöyle bu arkadaş grubunu ben kurdum elif gerçekten yüzsüz ve yapışkan bir kız Allah aşkına kim sevgilisine okula gelmek için bilet parasını telefonda zorlayarak para yükletir ki beni sinirlendirme seni döverim falan diyerek? Yaren benimle iyi konuşuyor ama elif cidden beni istemiyor çünkü onda olmayan her şeye sahibim ve bu durum canını sıkıyor sence diğerlerini yanıma çekmeye çalışayım mi yoksa hiçbir şey olmamış gibi merhaba merhaba mi olayım
Ona çok güzel olmuşsun dedim hatta bu tonlar sana çok yakışıyor falan da dedim herkes size iltifat ediyor ve bjr kişi dudaklarını yiyerek suratsız bir şekilde susuyor ne düşünürsünüz ve bu hep oluyorsa. Tabiki herkes her yere beraber gitmek zorunda değil okulda yaren benim koluma girmişti biz biraz önden yürütmüştük bir bağırdı tüm yaren diye tüm okul döndü baktı yani yaren de daha yüksek sesle bağırsaydın az oldu dedi ciddi bir şekilde ve kıza öyle bağırması in sebebi benim koluma girmiş olması ve benimle isteyerek önden yürümesi umarım anlatabilmjsimdi uzun oldu amainsanlarin seni yemege cagirmamasi, kutuphaneye cagirmamasi vs dislamak degil ki
pekala iki kisi gitmek istemislerdir ne var bunda?
bazen kalabalik görüşülür bazen teketek. bunu farket bence .
benim de kalabalik bir arkadas grubum var bazen beraber buluşuruz bazen bölük bölük. bu bir sorun teskil etmemeli.
gorev gibi herkesi ille de cagirmak zorunda oldugun bir arkadaslik bana saglikli gelmiyor. onlar da bazen bensiz bulusur ben de onlarsiz bulusurum, iste 3 gun ali ayse nehmet beraber yersiniz bazen onlar erken gider ya da sen denk gelrisin birkaçıyla gidersin digeri kalir yani. koca insanlar askerdeki buddyler gibi asla ayrilmadan heryere yapis yapis gidince bana komik geliyor.
ayrica herkes sana adnan oktar gibi iltifat ederken kiz sessiz kalabilir. bunda ne var ki?
bu da itici degil ki biz otuzlardayiz hala guzel kombin yapan yakin arkadas gelir etrafinda doner "nasil olmusum" diye.
ben gunluk hayatta hic makyaj yapmam ve vesikalik fotolarimin hepsi gercekten cok kötüdür. Kimlik degistirmem gerekiyor diye bir arkadaşima gittim, maşa falan yapti makyajim da sansima cok guzel oldu. "ayyy ne kadar guzel oldum, ay bayildim. cok gizel di miii" dedim durdum. oradan aileme davetliydim onlara döndum gosterdim, ablama esime gösterdim. yetmedi bjr de arkadasima mesaj attimEki Görüntüle 3672702
eminim universitede de kendimi begensem sınıfın ortasinda dönerdim. bugun bu yasindayim hala yeni birsey giyince ya da guzel kombin yapinca esimin önünde dönüyorum. eski calistigim is yerinde herkesi seviyordum, orada da dönebilirdim böyle ozendigim bir gun olsa ama erken basladigi icin gözümün çapagini silip giderdim
yani bence itici degil, ben ve benim arkadaslarim da yapar. gayet hayat dolu insan davranisi.
ayrica kiz size "guzel olmussun" demedi diye kurulmuşsunuz, kiz o kadar ozenip gelip gösterince kombinini sen ona guzel olmussun dedin mi?
eger demediysen belki o da ayni seyleri senin icin düşünüyordur
Aylık en az 1 milyon TL kar yapan bir firma da stajyerim para konusunda ondan daha öndeyim bunu bu kız söylemişti yazın güzel paralar kazandım ama bunu gittiği iş yeri öğlene kalmadan işten kovmuş geniş bir arkadaş cevrem var ve o kızın 1 2 arkadaşı var sürekli evde yani ve babası tarafından kız sevilmiyor öyle bir kaç paylaşımı beğendiğini gördüm mesela benim babam Allah razı olsun hiçbir şeyden mahrum bırakmadı beni ehliyetimi hemen aldı sadece bir örnek kızın ehliyeti yok ve babası da hiç öğreteyim falan demiyormuşmesela neye sahipsin?
elifte olmayip sende olan 5 büyük sey sayar misin?
elif sevgililerine zorla bilet yukletiyir sen okula arabayla mi geliyorsun?
elif sevgilisini sponsoru yapmak icin kavga ederken senin sevgilin dunyayi senin ayakların altina seriyor da onu mu kiskaniyor?
cok merak ettim lutfen yaz
ayrica bir arkadas grubunu nasil sen kurabilirsin ki. whatsapp grubunu mj sen kurdun?
adi üstünde arkad AŞ . bu aş eki öpüşmekteki eş, tokalaşmaktaki aş gibi karsilikli yapilan bir eylem oldugunu belirtiyor . yapmak icin en az iki kisinin gerektirdiği bir harf.
yani arkadaslik iki kisilik bir is, bir arkadasligi nasil kurabilirsin ki?
Niye bilmiyorum ama bu konuda diğer kızla empati yapacağım hiç aklıma gelmezdi ya garip buldum siziAylık en az 1 milyon TL kar yapan bir firma da stajyerim para konusunda ondan daha öndeyim bunu bu kız söylemişti yazın güzel paralar kazandım ama bunu gittiği iş yeri öğlene kalmadan işten kovmuş geniş bir arkadaş cevrem var ve o kızın 1 2 arkadaşı var sürekli evde yani ve babası tarafından kız sevilmiyor öyle bir kaç paylaşımı beğendiğini gördüm mesela benim babam Allah razı olsun hiçbir şeyden mahrum bırakmadı beni ehliyetimi hemen aldı sadece bir örnek kızın ehliyeti yok ve babası da hiç öğreteyim falan demiyormuş
Anneme bu durumu anlattım ve arkadaş çevresi olmadığı için onlara sarmış o yüzden öyle davranıyor kızım dedi
Son paragraf beni etkiledi şöyle elif hariç diğer kızlar yalnızdı onları gruba ben davet ettim gelin falan diye oylelikle oldumesela neye sahipsin?
elifte olmayip sende olan 5 büyük sey sayar misin?
elif sevgililerine zorla bilet yukletiyir sen okula arabayla mi geliyorsun?
elif sevgilisini sponsoru yapmak icin kavga ederken senin sevgilin dunyayi senin ayakların altina seriyor da onu mu kiskaniyor?
cok merak ettim lutfen yaz
ayrica bir arkadas grubunu nasil sen kurabilirsin ki. whatsapp grubunu mj sen kurdun?
adi üstünde arkad AŞ . bu aş eki öpüşmekteki eş, tokalaşmaktaki aş gibi karsilikli yapilan bir eylem oldugunu belirtiyor . yapmak icin en az iki kisinin gerektirdiği bir harf.
yani arkadaslik iki kisilik bir is, bir arkadasligi nasil kurabilirsin ki?
Ne gibi?Niye bilmiyorum ama bu konuda diğer kızla empati yapacağım hiç aklıma gelmezdi ya garip buldum sizi
umrumda olmaz. sevmedigim cok insan var gercek hayatta da, akrabalarimda da, hatta bu sitede de.Ona çok güzel olmuşsun dedim hatta bu tonlar sana çok yakışıyor falan da dedim herkes size iltifat ediyor ve bjr kişi dudaklarını yiyerek suratsız bir şekilde susuyor ne düşünürsünüz ve bu hep oluyorsa. Tabiki herkes her yere beraber gitmek zorunda değil okulda yaren benim koluma girmişti biz biraz önden yürütmüştük bir bağırdı tüm yaren diye tüm okul döndü baktı yani yaren de daha yüksek sesle bağırsaydın az oldu dedi ciddi bir şekilde ve kıza öyle bağırması in sebebi benim koluma girmiş olması ve benimle isteyerek önden yürümesi umarım anlatabilmjsimdi uzun oldu ama
Beni anladığınızı ve gerçekten yardımcı olmak istediğinizi çok derin hissettim teşekkür ederim bende öyle yapıyorum artık çünkü kendimi sıkmanın bir anlamı yok zaten bir göz bir akıl bende yok diğerleri de zamanla görecek onun nasıl biri olduğunu ayy ne anlatmayı unuttum hshshsumrumda olmaz. sevmedigim cok insan var gercek hayatta da, akrabalarimda da, hatta bu sitede de.
gormezden gelmeye calisirim, fazla icice olmam, ayni ortama denk gelmem yani
herkes beni sevmek zorunda degil ben de herkesi sevmek zorunda degilim.
sana iyi gelmiyorlarsa grupla gorusmeyi kes, tek tek diger kizlarla gorus, onlarla okul disi etkinlik yapin, alisverise falan gidin dostlugunuzu ilerletin.
belli ki boyle 4 kisilik grupta eglenmiyorsun hala niye heryere seni cagirmalarini istiyorsun ki?
benim 3 kisilik cocukluk arkadasi grubum vardi - yukarıdaki ekran resmindeki mesaj attigim kiz ve sacimi yapan kiz. ortaokulda "best kanka" takiliyorduk ergen ergen. lisede üniversitede falan hep arkadasligimiz devamdi. genelde uclu bulusurduk. zamanla yaslar büyüdü herkesin hayati degisti , kimi evlendi kimi baska baska seyler en sonunda frekanslari tutmamaya basladilar. bulustuk ama buluşmalar cok keyifli degil de birilerinin birilerine alindigi hale gelmeye basladi. sonra yavas yavas mesafe koyduk üçlü bulusmaya, grubumuz issizlasti, birsey diyeceksek ozelden konusur olduk.
derken grup dagildi. simdi son 5 yildir falan üçlü arkadas grubu degiliz ama ben hem a ile hem b ile dostlugumu sürdürüyorum. her sene herbimizin dogumgununde bir de ekstra baska bir gun plan yapip bulusuyoruz. mesafe onlara da iyi geldi, boyle az bulusunca artik gicik olmaz oldular. hatta bazen de onlar denk geliyor bensiz bulusuyor.
yani boyle seyler olabilir. siz de madem sevmiyorsunzu bu grubu bu gruptan yavas yavas uzaklasin, diger kizlarla baginizi devam ettirin. bir sure sonra elifle onlar üçü bir grup sen sevdigin kizlarla bir grup olursun yine eski gunlere donersin
Abla banane zatennnnn haklısın aynenSevgilisiyle olan ilişki yapısından sanane.. bildiğin kıskanıyorsun Elif'i :)) Yaren'de Elif'le mutlu ki seni aramamış :))
Aylık en az 1 milyon TL kar yapan bir firma da stajyerim para konusunda ondan daha öndeyim bunu bu kız söylemişti yazın güzel paralar kazandım ama bunu gittiği iş yeri öğlene kalmadan işten kovmuş geniş bir arkadaş cevrem var ve o kızın 1 2 arkadaşı var sürekli evde yani ve babası tarafından kız sevilmiyor öyle bir kaç paylaşımı beğendiğini gördüm mesela benim babam Allah razı olsun hiçbir şeyden mahrum bırakmadı beni ehliyetimi hemen aldı sadece bir örnek kızın ehliyeti yok ve babası da hiç öğreteyim falan demiyormuş
Anneme bu durumu anlattım ve arkadaş çevresi olmadığı için onlara sarmış o yüzden öyle davranıyor kızım dedi
Abla politik anlayışın ne sen birine bir şey söylerken şuan sınırlı yada şuan yorgun sonra söylerim diye düşünmüyor musunNe itici düşünceleriniz var gerçekten bir yorumda da politik olmam gerekiyor demişsiniz.
Böyle arkadaşlık mı olur..
Inşallah diğer kızların da gözü açılır da sizden uzak durur
Abla politik anlayışın ne sen birine bir şey söylerken şuan sınırlı yada şuan yorgun sonra söylerim diye düşünmüyor musun
Yukarıda yazdığınız üstün özellikleriniz ve daha iyi imkanlarınıza rağmen-hele babası tarafından sevilmemesi(?) kısmına hiç girmeyeceğim-onun daha ön planda olmasını kaldıramıyorsunuz gibi hissettim bu da insani bir duygu ama biraz bununla yüzleşin.Ne gibi?
Doğru koku almışsınız haklısınızBen konuda en çok grubun diğer kızlarına üzüldüm, iki tane birbirini çekemeyen vatandaş diğer kızların lastik gibi sündürülüp ordan oraya çekilebilecek bir şey olduğunu sanıyor.
Belkide sizi sevmiyorlar, nezaketen konuşuyorlardır?
Grubu ben kurdum nedir yani whatsap sohbet odasımı bu.
Diğerleri sadece sana yada sadece digerine yakın olmak zorunda değil, insanları yönlendirebileceginiz kanaatine saniyorum ki gençlik hormonlarinizin verdigi yetkiye dayanarak varıyorsunuz.
Ben mesela gruplasmalardan hoşlanmam o gün canım hangi arkadaşımla plan yapmak istiyorsa yada kimin plani bana uyuyorsa ona takılırım diger kizlarda böyle büyük ihtimal.
Sizden nedense bir aslan burcu kokusu aldim :)
O özellikler soruldugu için söyledim okumadınız sanırım mesajları ya ön planda beni tuttuğu için diğer kızlar bunu o kaldıramıyor ve bunu kendi lehine çevirmek için çalışmalar yapıyor bende çözüm arıyorum niye bu kadar nefret hissi aldım sizden kusura bakmayın ama sanki onunla konuşuyor gibi hissettimYukarıda yazdığınız üstün özellikleriniz ve daha iyi imkanlarınıza rağmen-hele babası tarafından sevilmemesi(?) kısmına hiç girmeyeceğim-onun daha ön planda olmasını kaldıramıyorsunuz gibi hissettim bu da insani bir duygu ama biraz bununla yüzleşin.
Bu yaşlarda bu nedense önemli oluyor. Sonra büyüyünce yani AA bı bakmışsınız bir önemi yok. Ne zamanki bir önemi yok diye düşündünüz o zaman insanlar sizinle takılmak için yarışıyor. İşin kilidi kendin olabilmek galiba. Ama işte mediginiz ya da size kaba davranan bir kız grubunda eklenti gibi durmaktansa başka arkadaş edinmenizi tavsiye ederim. İlla bir proje Grubu bulursunuz hiç olmadı hoca sizi birine ekler sonra onlardan birileriyle yakınlık kurarsınız belki. Akışa birakinSınıfta grup ödevleri projeler oluyor o zaman ne yapacağım biraz politik davranmam gerektiğini düşünüyorum
Yani siz de çalışmalar yapmak istiyorsunuz ya kendi lehinize dönsün diye, fark ne?O özellikler soruldugu için söyledim okumadınız sanırım mesajları ya ön planda beni tuttuğu için diğer kızlar bunu o kaldıramıyor ve bunu kendi lehine çevirmek için çalışmalar yapıyor bende çözüm arıyorum niye bu kadar nefret hissi aldım sizden kusura bakmayın ama sanki onunla konuşuyor gibi hissettim
Teşekkür ederim galiba böyle davranacağım bundan sonraBu yaşlarda bu nedense önemli oluyor. Sonra büyüyünce yani AA bı bakmışsınız bir önemi yok. Ne zamanki bir önemi yok diye düşündünüz o zaman insanlar sizinle takılmak için yarışıyor. İşin kilidi kendin olabilmek galiba. Ama işte mediginiz ya da size kaba davranan bir kız grubunda eklenti gibi durmaktansa başka arkadaş edinmenizi tavsiye ederim. İlla bir proje Grubu bulursunuz hiç olmadı hoca sizi birine ekler sonra onlardan birileriyle yakınlık kurarsınız belki. Akışa birakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?