- 8 Mayıs 2025
- 239
- 919
- 18
- 32
- Konu Sahibi hurremsultannnn
Ben söyleyeyim main character sendromu buNiye bilmiyorum ama bu konuda diğer kızla empati yapacağım hiç aklıma gelmezdi ya garip buldum sizi
eski bir yakın arkadaşımda da vardı. Beraber takılırdık mesela, "aa gördün mü bize nasıl hasetle bakıp süzdüler", "aabii çocuğun resmen sende gözü kaldı", "hmm sanırım o kız bizi çekemiyor" gibi şeyler söylerdi. Ben de "aa öyle mi neden ki yaa" falan derdim. Sonra fark ettim ki böyle şeyler sadece o yanımdayken oluyor, o yokken kimsenin haset bakışlarını falan fark etmiyorum. Çünkü aslında öyle bir bakış falan yok. Kim bilir hangi bakışı mimiği olayı kendisiyle alakalı sanıyor/sandı.
Eskiden yakın olduğu ama zamanla kendisinden uzaklaşan bir arkadaşından bahsederdi, cidden üzülürdü o kızla arkadaşlığı sonlandığı için. Ama sonlanma sebebini "aynı yaşta aynı çevrede büyüyüp kendisinin güzel hayatı olup diğer kızın ailesinin yoksul olması ve zamanla kendisini kıskanması" olarak ileri sürerdi. Sonra zaman fark ettim ki kıskanma falan değil diğer kız buna gıcık olup uzaklaşmış, çünkü sürekli böyle şeyler yapıyor
Bir gün beş kişilik arkadaş grubumuzun hepsine sosyal medyadan fake bir hesaptan istek geldi. Eski arkadaşım "bu kim yaa bir sapığım eksikti, bana ve arkadaş grubuma dadanıyor ne alaka" dedi. beşimize birden istek geliyorsa o kişi nasıl onun sapığı oluyordu? anlayamamıştım başta. Ama sonra fark ettim ki onun kafasında o grubu kendisi kurmuştu ve biz bir "arkadaş grubu" değildik "onun arkadaş grubu"yduk o yüzden gruba yapılan bir şeyin hedefini direkt kendisi sanmıştı (cidden de hepimizin ortak tanıdığı kendisiydi onun vasıtasıyla tanışmıştık ama benim grubum ne allah aşkına jdsejmnk).
Sonuç olarak konu sahibinden benzer bi vibe aldım, inan Yarenle Elif şöyle mesajlaşmış bile olabilir: "aşkım kampüse geçiyorum neredesin napıyorsunn?" ben de kampüsteyim tatlım ders çalışacağım, gel öncesinde bi yemek yiyelim". Bitti gitti. Konu sahibi bunu beni çağırmadılar elif yareni kendi tarafına çekti falan diye yorumluyor ama cidden öyle mi bilmiyoruz?