arkadaşa (!) bak

zeynones

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
17.656
31.596
Bir arkadasim ile ilgili bir durumum var. Cok eski yıllardan beri tanışırız. Ilk yillarda pek hoslanmazdik birbirimizden, genelde uzak dururduk. Sonrasinda ayni okula ve ayni sınıfa denk geldik. Zaten ortak olan bir arkadas cevremiz var. Bir sekilde epey yakınlastik. Tabi bu arada bu arkadasim benim sevgiliminde kardesim dediği yakın bir arkadasıydi biz lisedeyken.

Derdi tasasi olsa da sevinci olsada bana gelirdi. Neredeyse tum tatillerimizi birlikte bir seyler yaparak gecirirdik. Birlikte is bulup çalıştık bile..:) O dönem konuştuğu birisi vardi taniyordum da ama sevgilim degil kesinlikle dedi. Sonra sevgilisi olduğunu öğrendik. Ama çok takmadim bu mevzuyu çünkü insanlar herkese herseyi anlatmak istemiyor olabilir. Demek ki o kadar yakın görmemis beni dedim.

Erkek arkadaşımla da iletisimi bir anda kesmislerdi hemen öncesinde.. ama ne olduğunu ikisi de bana soylemediler.
Üzerine bu olay olunca sevgilime anlattim. Demek ki beni o ladar yakın görmemis niye böyle davrandi ki dedim. Sevgilim bosver mesafe koyman gerekiyor demek ki dedi.
Sevgilimin böyle demesine anlam veremedim ama ustelemedim de.

Sevgilim üstünden bir kac ay geçince sana bir sey anlatacağım ama kalkıp tavir yapma su an ki mesafen neyse o olsun dedi. içimden bir his kötü bir seyler olacak dedi ama yine de sevdiğim adam hatrina tamam dedim.

megerse sevgilime cok eskiden beri aşıkmis. Beni kastederek ne kadar sansli onun yerinde olmak için neler vermezdim gibi seyler söylemiş.
sevgilim de sacmalama bosluktan bana mi sardin ikimizinde yakın arkadasisin nasil böyle bir sey yaparsin demis. Iletisimi koparma sebepleri bu imis. Ben bunu hic ama hic kimseye söylemedim bugüne kadar ama arkadaşımdan(!) öyle bir uzaklastim ki.. kimse benim niye oyle yaptığımı anlayamadi. O kıza da ağzımi açıp hiç bir sey demedim. Sevgilimin sözünü tutmak icin.. simdi ayni derslerde olmamiz gerekiyor tekrar ve gercekten hic istemiyorum uzak duruyorum ama geliyor bir de baslayacagimiz derste sadece ikimiz variz sinifta tanidik. Gelip yanima oturacak bunlar küçük meseleler ama canım hic istemiyor. Bir kac gündür mesaj atip duruyor zaten. Ben insanlık yapıp onun ayibini yüzüne vurmadim/bilmedigimi zannediyor hala..
O hangi yüzle gelip sirnasiyor anlamiyorum oofff..
cok liseli hikayesi gibi ama bunlar insan 20 yaşını geçtikten sonra bile olabiliyormus. Ki bu kiz 25 yasinda su anda. Sevgilimden de benden de büyük.. öyle sınav haftam derdim yok gibi bir de bunu taktım o_O
Insanlar nasil basit olabiliyor bu kadar..

Aslında sevgilime dedim bana bunu niye anlattin diye.. o da yakınlaşmak icin sürekli seni kullaniyor farketmiyorsun mecbur kaldim dedi. Hakliydi da buluşmaya falan benimle gelmisti iki kez.

bence ilişkinizi yıpratmanıza hiç gerek yok. en iyisi iletişimi kesmek, biraz zor olabilir haklısın ama bırakmalısın o arkadaşı(!)
Sevgilin karakterli bir insanmış, sevgilisinin arkasından yapmadığı şeyi bırakmayan karaktersiz insanlar var okuyoruz her gün burada.
Umarım her şey yoluna girer sevgilerimle
.

entrika dolu bir arkadaşın varmış, muhatap olmamaya çalış ama çaktırmadan başkalarının hayatından örnek ver bakalım surat şekli nasıl oluyor ama yüz göz olma

mesajlarına cevap verme, yanına oturursa oradan kalk. yüzüne bakma. illa ki cevap vermen gereken bir durum oluursa net ve kısa olsun

mesajlarına cevap verme, yanına oturursa oradan kalk. yüzüne bakma. illa ki cevap vermen gereken bir durum oluursa net ve kısa olsun

Ben hic yüzüne bakmadan geçecek hale getirmedim. Sadece kendim uzaklastim. Yeri geldi yime ayni yerde oturmak zorunda kaldik ama herhangi bir mevzu yokmus gibi olunca bende ona göre sadece mesafemi koydum. Iletisimi tamamiyla kesmedim ortamimiz sebebiyle..

bencede ama sadece örnek ver başkasından çaktırmadan, biranda sinirlenip sakın tartışmaya girme :))

Yok yok hic sinirlenmem sakinca hallederim :) zaten benim onun hakkinda bildigimi bilmiyor o yüzden neyi kastediyorki diye bile düşünebilir.
Sevgilimin aşırı sır tutan bir yapısı vardir. Bunu bana söylemediğini zannetmistir. :)

Kızın asık olması onun suçu değil ama yinede çok yakın arkadaşsınız ve sen o çocuğun sevgilisisin asla sevgilisi olan bir erkeğe yazmamalı ki sen onun arkadaşısın.Ayıbını yüzüne vurma ama bence tamamen de aranıza mesafe koyma yine devam et belki de pişman olmuştur.Ben böyle şeyler yapıpta pişman olan çok insan tanıyorum.Ama baktın bir gün yine aynı şeyleri yapacak onunla bu konuyu konuşacaksın yoksa bu böyle gitmez.Yani pişman olmadıysa ve devam ediyorsa edecekse asla saklama ve konuş

aynılarını sevgilinin söylemediğinin gerçekliliği varmı?
üzgünüm ama aklıma gelmiyor değil..

Kızın asık olması onun suçu değil ama yinede çok yakın arkadaşsınız ve sen o çocuğun sevgilisisin asla sevgilisi olan bir erkeğe yazmamalı ki sen onun arkadaşısın.Ayıbını yüzüne vurma ama bence tamamen de aranıza mesafe koyma yine devam et belki de pişman olmuştur.Ben böyle şeyler yapıpta pişman olan çok insan tanıyorum.Ama baktın bir gün yine aynı şeyleri yapacak onunla bu konuyu konuşacaksın yoksa bu böyle gitmez.Yani pişman olmadıysa ve devam ediyorsa edecekse asla saklama ve konuş

Bazen insanlardan midemiz bulanir ve tekrar tatli gelmezler. Aynı öyle bir durum. Pişman olmussa bile içim almıyor onunla olmayı..

aynılarını sevgilinin söylemediğinin gerçekliliği varmı?
üzgünüm ama aklıma gelmiyor değil..

Yok söylemez. Sevgilim hata yanlış yapat ama bugüne kadar en yapmamasi gereken bir seyi bile yaptığında bana anlatti. Sevgilimin ona karşı hic bir duygu hissetmeyecegini de biliyorum. Öyle olsa anlardim kesinlikle, erkeklere güven olmaz biliyorum ama bu konuda güvenim tam :)

Yok söylemez. Sevgilim hata yanlış yapat ama bugüne kadar en yapmamasi gereken bir seyi bile yaptığında bana anlatti. Sevgilimin ona karşı hic bir duygu hissetmeyecegini de biliyorum. Öyle olsa anlardim kesinlikle, erkeklere güven olmaz biliyorum ama bu konuda güvenim tam :)
benim kocam yapmaz gibi olmuş :KK69:

Evet öyle bir arkadaşım vardı ama r
erkekTi arkadaşlarının sevgililer aşık oluyordu neden o değilmiş onları seviyorlar diye dertleniyordu. Kendini ne durumlara dusurmuştu yazik hatırladım tekrardan

Bazen insanlardan midemiz bulanir ve tekrar tatli gelmezler. Aynı öyle bir durum. Pişman olmussa bile içim almıyor onunla olmayı..
Bir arkadaşım var en yakın arkadaşım.Aynı durumu yaşadık 3 kişiydik biz çok yakındık.Sonra Y diyim o kıza Y adlı arkadaşımın sevdiği çocukla öpüştü bu B adlı arkadaşım.Bende şahitlik ettim ister istemez ama hiçbir şey söyleyemedim.Ondan soğudum iğrenç geldi karaktersiz kızın tekiydi o ve aylar sonra onun hakkında ki düşüncelerimi öğrendi bir şekilde.Ve bana hak verdi küsmedik.Şuanda hala en yakın arkadaşım ve yaptığı hatadan pişman.Pişmanlığından dolayı ona karşı kötü bir şey düşünmüyorum artık sonuçta Allah bile tövbe edeni affeder.Ama siz hala erkek arkadaşınıza karşı bir şey hissetmediğinden emin olun,pişman olduğundan emin olun ondan sonra onu affedin.Eskisi gibi yakın olun.Ve her zaman erkek arkadaşınızla arasında mesafe olsun.Bir gün hissedilen duygular bir zaman sonra tekrar gün yüzüne çıkmasın.Çıksa dahi ayıp olan sevgilinize bu duyguları açmasıdır

Ooooo, o zaman bu arkadaş görünümlü yılanın başını kes ama önce ona "arkadaş darbesi" neymiş bi göster,

şöyle ki;
o yanındayken sevgilini arayıp ballı güllü konuş, sürekli sevgilinden bahset : ayy bana şunu almış ayyy beni şuraya götürdü, ay geçen bana şöyle bir sürpriz yaptı, ayy kuzeniyle tanıştım, ayy ailesiyle konuştum, kuzenimle tanıştılar, okul bitmeden nişan yapalım diyorlar falan filan bir sürü şey anlat, :KK70:

sonra da bir anda ukala tavırlara bürünüp konuşma, sorduğu şeyleri duymamazlıktan gel, aynı ortamdayken hiç yokmuş gibi davran, karşılaştığında selam verme sadece o verirse soğuk bir tavırla cvp ver, giderken de güle güle deme o derse de duymamazlıktan gel..:KK14:

başlarda telefonlarına msjlarına hemen cvp verme, duymamışım görmemişim de... sonraki zamanlarda da tamamen sil ararsa telefonu kim olduğunu bilmiyormuş gibi aç ki silindiğini anlasın yılan :KK67:

Hoppa

Ooooo, o zaman bu arkadaş görünümlü yılanın başını kes ama önce ona "arkadaş darbesi" neymiş bi göster,

şöyle ki;
o yanındayken sevgilini arayıp ballı güllü konuş, sürekli sevgilinden bahset : ayy bana şunu almış ayyy beni şuraya götürdü, ay geçen bana şöyle bir sürpriz yaptı, ayy kuzeniyle tanıştım, ayy ailesiyle konuştum, kuzenimle tanıştılar, okul bitmeden nişan yapalım diyorlar falan filan bir sürü şey anlat, :KK70:

sonra da bir anda ukala tavırlara bürünüp konuşma, sorduğu şeyleri duymamazlıktan gel, aynı ortamdayken hiç yokmuş gibi davran, karşılaştığında selam verme sadece o verirse soğuk bir tavırla cvp ver, giderken de güle güle deme o derse de duymamazlıktan gel..:KK14:

başlarda telefonlarına msjlarına hemen cvp verme, duymamışım görmemişim de... sonraki zamanlarda da tamamen sil ararsa telefonu kim olduğunu bilmiyormuş gibi aç ki silindiğini anlasın yılan :KK67:
:-) Başta yazdığınız kıskandırma kısmına tamamen katılıyorum aslında Hoppa

269734"]benim kocam yapmaz gibiş :KK69:[/QUOTE]

Bende yazarken aha gelecek bu yorum demistim :) ama birlikte gittigimiz bir yerde bu tepelikten cikamamisti sevgilime elini uzatti bi tutsana kaldim boyle diye. Sevgilimde sen tut ben senin elinden tutarim dedi. Sirf onun elinden tutmamak adina bile boyle davranan biri sevgilim. Kiz orda bello etti zaten o olaydan az sonrasinda yasanmis bunlarda..

X