Arkadaşlar, en yakın sandığım arkadaşımla iletişim kuramamamız nedeniyle aramız bozuldu 2 hafta önce konuşmadık hiç sonra ben ne oldu anlamında bir mesaj attım o mesajı okudu 1 gün geç cevap verdi,ben tabi bu arada baya sinirlendim ama zaten kötüyüz diye ses etmedim.Sonra biz konuştuk hallettik bu günde buluştuk öyle telefonundan bi şeyler gösterirken ben başka bir konuşma gördüm aa xxx le konuşuyo musunuz dedim evet ya öyle tatil muhabbeti işte dedi açtı o arada adımı görünce dur dur dedim telefon onun elindeyken okudum mesajları o da ses etmedi hiç,okumamı istedi sanki,resmen aramızdaki her şeyi anlatmış o mesaj attığımda bir gün sonra cevap attığı gün ne yapsam diye xxx e sormuş kız da arkamdan baya konuşmuş arkadaşım da hiç bi şey yazmamış ne iyi ne kötü,insan yakın arkadaşına o kelimeleri yakıştırmamalı bence... Hayır sanki aramızda kan davası var ikimizinde hatası vardı ve aslında önemsiz bi şeydi.
Sizce doğru mu düşünüyorum yoksa sinir anına mı vermeliyim ? Bana kalsa şuan tüm köprüleri atmıştım aramızdaki ama bilmiyorum başkalarına da danışmalıyım sanırım bide mesajları görmemi istedi gibi geldi off nerden tutsam elimde kalıyor bu saatten sonra düzelmez bu arkadaşlık bence
Sizce doğru mu düşünüyorum yoksa sinir anına mı vermeliyim ? Bana kalsa şuan tüm köprüleri atmıştım aramızdaki ama bilmiyorum başkalarına da danışmalıyım sanırım bide mesajları görmemi istedi gibi geldi off nerden tutsam elimde kalıyor bu saatten sonra düzelmez bu arkadaşlık bence