arkadasım bana mı özeniyor?

oznur--34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2015
4
2
30
merhaba arkadaşlar :)
öncelikle belirtmek gerekirse benim yazacağım dert değil sadece yanlış mı düşünüyorum diye size de sorma gereği hissettim :)
konumdan da anlaşılacağı üzere benim bi arkadaşım var ben ne alsam aynısını alıyor gibi kafama taktığımdan değil de artık ikiz gibi olmaktan sıkıldım, şöyle ki bu arkadaş ben boyunluk almıştım oda aradan zaman bile geçmeden aynısının farklı rengini almış, ben üstüme mont alıyorum aynı sitil bir değişiğini hemen kendisine alıyor, geçenlerde x yerde çok güzel bir tshirt çok beğendiğimi söylemiştim alıcam demiştim ve oda beğendiğini söyledi ve aldı . cok beğendimi söylediğim çizme vardı oda cok beğeniyormuş konuşma esnasında söyledi ben aldım oda bi benzerini aldı. Tamam zevkler benzeyebilir ama bu kadarı da fazla değil mi sizce? benim aldığım sweatin aynı modelde alması, sonra başka bi montum için x mağazada gördüm vaktim olsa bende alacaktım senin aldığın fiyattan daha uygun hem demesi, mesela ben kol çantası kullanıyordum birine hediye vermiştim neyse işte gecen o kol çantasından alıcam dedi bende alıcam dedim e senin vardı ya dedi verdim dedim ama bu kadarı da tesaduf olabilir mi sizce ? bide şu var tabi ben hep dolgu topuk giyen biriyim bu x arkadaşım dolgu topukları hiç sevmediğini felan söylemişti tuhaf durduğundan bahsetmişti ben giydiğimi söyleyince aradan zaman geçti bende alıcam dedi şaşırdım hani sevmiyordun diyemedim tabi yakın arkadaşım ama bu kadar zevk konusunda benzerlik olur mu? ya tıpatıp aynısını alıyor yada farklı rengi yada biraz daha değişiğini, sizce özeniyormu ? özenmek kötü bişeymi sizce ? kusura bakmayın biraz uzun oldu ama sizin düşünceleriniz değerli benim için fikrinizi almak istedim :) simdiden yorumlarınz için teşekkürler :=)

E olabilir, görmüştür, beğenmiştir ki farklısını alıyormuş özellikle.

Bazı kadınların "aman benim üstümdeki başkasında olmasın"
"ıyh uf özenti" tavrını hiç anlayamayacağım.

Bir de bunlar kendi üstlerindeki şeyi başkasında görünce bozuluyorlar falan. Sanki fabrika tek sana üretim yapıyor :KK70:

Özensin ne var ki bunda? Zaten piyasadaki her şey birbirinin benzeri. Yani aynı tarz giyinip tamamen farklı ürünlere sahip olmak çok mümkün değil. Bir şey moda oluyor herkes kızılay dağıtmış gibi alıyor. Yani aslında özenmiyor da tarzlarınız benziyor olabilir. Ya da belki o da sizin için aynı şeyi düşünüyordur.

Son düzenleme:
olabilir belki oda öyle düşünüyordur ama bunun gibi pek çok olay basıma geldigi için sordum hem benim üstümdekini baskası almasın tavrında olan biri değilim bende birinin üzerinde gördügüm bişeyi hosuma gider alırım ama bu gibi biçok benzerlik oldugundan sordum mesela az once çizmeden bahsettim ben kahverengisini aldım o gitmiş aynı modelin siyahını almıs renk varkı genelde

Özenti demeyelim de beğeni tarzınız aynı olabilir ki zaten herkes aynı ürünü giyiyor, Bülent Ersoy gibi özel yaptırıp bir giydiğini bir daha giymeyenlerden değiliz sonuçta. :KK53: Sadece sizin yakınınızda olması fazla dikkatinizi çekmiş,fazla takıntı yapıp kıza kinlenmeyin boş yere :KK69:

Beğeniyordur alıyordur yani bana özeniyor diye habi kötü birşey gibi neden düşünüyorsunuz ki kuskanıyor desem alacak parası gücü de varmış istese o da bambaşka güzel birşey alır zaten biz de işyerinde birbirimizden görüp güzelmiş deyio alıyoruz hatta bi katalogtan tam 4 kişi aynı takıyı sipariş ettik. Üzerinde duruşunu beğeniyordur alıyordur zaten genelde mıda olan şeylerde belli

Aklıma burada açılan
ben beyazım arkadaşım esmer konusu geldi
sinir bozucu ikiz gibi giyinmek
birlikte gezerken aynı olanları giymiyorsanız sorun yok

Son düzenleme:
Aklıma sayfaya açılan
ben beyazım arkadaşım esmer konusu geldi
sinir bozucu ikiz gibi giyinmek
birlikte gezerken aynı olanları giymiyorsanız sorun yok
genelde birlikte dısarıda gezerken giyeriz, evet bende rahatsız oluyordum galiba yanlış anlasıldım diger üyeler tarafından düzenleme yaptım mesajlr silindi yeni üye oldugumdan bilmiyorum nasıl kullanıcagımı :)

En yakin arkadasimla ne zaman alisverise ciksak genelde ayni renk bile aliriz
Ya da baska atkadasimn uzerindebiseyi gorurum sen de git al der alirim
Ya da biri bende gorur alir
Bunda ne var
Sadece size ozel uretilmiyor ki
O zaman bi tasarimciya gidin ozel kiyafet tasarlattirin:)
Hatta bi gunbi arkadasimla ayni kazagi
Oteki arkadasmla ayni pantolonu giymistim tesadufen
Hic de sorun etmedim gayet de eglenceliydi

genelde birlikte dısarıda gezerken giyeriz, evet bende rahatsız oluyordum galiba yanlış anlasıldım diger üyeler tarafından düzenleme yaptım mesajlr silindi yeni üye oldugumdan bilmiyorum nasıl kullanıcagımı :)
Hemen düzelt yaz konunu yöneticiler görmeden
banlanırsın

X