arkadaşım beni aradı onun derdi bana ne yapıyım diye aglıyor

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
simdi kızlar cocukluk arkadasım 4 senedir evliydi ama sorunları daha dugunde basladı
ilk geceden hamile kalmıs arkadasım buda 1 ayında görümceler üstüne yürüyp arkadasımla kavga edince bayılıp hastaneye götürülünce anlasılıyo esi ordan diyomus aldır<lım bu cocugu kaynana öyle ama aldırmadılar kavgalar defol git kelimeleri hep ama arkadasın ailesine söylemiyomus 6 ayında artık annesinin evine geldi

damat demis cocugun masrfaları beni ilgilendirmez falan doguma kadar anneleri karsıladı herseyi esi ne geldi ne aradı nede kaynanaları
sonra barıstılar gibi oldu damat 3 ay kızın evinde kaldı yaz ayına denk gelmisti damat söför neyse sonra kendi evlerine gittiler yıne kavga yıne dalas bız evlerıne gıttık evı ıstanbula baya uzak dıye gıdememıstım ben o zamanda arkadasımla dertlestık demıstı cocuk ıcın evlıyım dıye
neyse bız donduk 1 gun sonrası yazdı bana
biz kavga ettık esylarını bile tasımız yatak odası mutfak kesın bosanıcaz artık bıttı ee tamam gittik
adam 3 ay cocugunu aramadı avuktaa verıldı falana cocuk hafta sonu damata gıdıyodu

arkadasım cocuk üzülüyo diyo damat tabı cocugu fisteklıyomus ıste annene söyle gelsın ama bu arada arkadasım gıttıgındne berı watsapta ınsgramda falan adam hep baska kadınlarlaz yazılmıs bı tanesıde ortka hesaptanms arkadasım kıza yazmıs bu adam evlı bıde cocugu var dıye kız benım ıcın farketmez demıs tuhhh dedım utanmaz
neyse
sımdı arkadasım ıse gırdı dedım dagıt kafanı dusunme dıye gecen gun aramıs esını ıste bendedemı hata var gel barısalım demıs annesı babası duymus tabı demısler gıdersen bıdaha bızı unut kocasıd ademıs ben senı istemiyorum artık
dedim arkadasım hata yapmıssın adam senı resmen aldattı sürekli baska kadınlarla görüsme görüceler asalıyo sen apartm dairesi kızısın esinin durumu fazla iyi willlalarda falan oturuyolar cocugu bababsı tüm cocuklarına villa alms falan ,
simdi aradı aglıyo ben napıyım cok kötüyüm kendimi öldürücem dedim sacmalama aya onun icin mi kendini öldürücen simdi baska ne demeliyim

Belli ki gidecek arkadaşın adama kesin kararlı olan kadın adamla bu konularda muhattap olmaz sadece çocugu için konuşur o kadar kimseye üzülmedim çocuk ve kızın ailesi dışında yazık yaa

arkadasım seni seviyrum barısalım dediginde kocası benim artık seninle isim olmaz dedi ama 1 ay oncesine kadar cocugunu hafta sonları yanına alıyoduyo sürekli kıxınza anne barısalım dedirttiriyodu simdi kendi egosunu tatmin etti bence esi engellemis watsap ve konusmadan arkadasımın kardesine yazıyomus cocugu almaya geldim inin yada cocugu getirdi diye kardesine demis ablana söyle bidaha beni rahatsız etmesin demis

çocuğu ve kendi geleceği için boşansın..eşine dönmeyi düşünmesi bile çok fena..ailesi kabul ediyor..ne arasın ne sorsun artık...

Bence arkadasiniz uzak dursun o adamdan kendini mahf eder yoksa. Cocugu var baska kimseyi dusunmemeli. Öldürmek bi s*refsiz adam icin nekadar sacma birsey. Cocugu var tüm hayatini cocuguna adamali daha o adami nasi dusunuyo. Allahindan bulsun o adam. Bak ise girdin kendi ayaginin uzerinde duruyosun bi elin allahsizi icin degermiki diye sor. Sonucta kucucuk bi kizida var. Zaten biz kadinlar adamlari her hatasini affede affede bu durumlara dusuyoruz

Bence aile birliği temelden sarsılmış hatta temel filan kalmamış ortada. Arkadaşın da saplantı yapmış olabilir -hala acabaları olduğuna göre-
Bıraksın bence onsuz da hayat sürer.

arkadasım cocuk üzülüyo diyo damat tabı cocugu fisteklıyomus ıste annene söyle gelsın ama bu arada arkadasım gıttıgındne berı watsapta ınsgramda falan adam hep baska kadınlarlaz yazılmıs bı tanesıde ortka hesaptanms arkadasım kıza yazmıs bu
Çocuk doğdu,3 ay görmedi çocuğu ,adam çocuğu fiştekliyomuş???
3 aylık çocuğu dolduramıyacağına göre damat,hangi ara büyüdü bu çocuk,o aradaki yıllarda boşanmada olmadı üstelik??

Arkadaşına söyle adama dönmek gibi bir hata yapmasın asla adam zaten istemiyor ama diyelim ki barıştılar burnundan getirir vallaa bacım

düzelltim kadar düzelttim arkadsm harflar basmıyo bagzen yapcak bsşey yok yani sizde fesatlıgnzdan ne yapcanızı sasrıdınız ha ceza almak hosunuzamı gidiyo anlamadım
Biz neden ceza alalım arkadaşım? Derdini anlayalım diye kör olcaz nerdeyse burada, Türkçe yazmanı istemek mi fesatlık.Klavye bozuk harfler yazmıyor demeni anlarızda, noktalama işaretleri de mi yok? Bazen demek yerine "bagzen" demekte mi klavyeden? Allah aşkına arkadaşım konularına sürekli görüyorum ev hanımısın biliyorum, lütfen bir ders al şu yazımla ilgili.

Arkadaşına söyle adama dönmek gibi bir hata yapmasın asla adam zaten istemiyor ama diyelim ki barıştılar burnundan getirir vallaa bacım
aynısını söylemdim zaten eger dönersen ailened eyanında olmaz adam iyice zıvanadan cıkar geride dönemezsind edim

biraz karmaşık olmuş ama sonuç değişmiyor,
bu adamdan ne köy olur ne kasaba...en güzeli arkadaşınızın bebeği ile yeni bi hayat kurması bence.
bunca şeyden sonra o adamdan ne bekliyor ki...

aynısını söylemdim zaten eger dönersen ailened eyanında olmaz adam iyice zıvanadan cıkar geride dönemezsind edim
Daha fazla karışma sen ne dersen de o kafasına koyduğunu yapar . Sen arkadaşlık uyarılarını yapmışsın gerisi ona kalmış

orayı bende anlayamadım ya:KK64::KK64::KK64:
kızlar cocuk 2 .5 yasında artık 6 aylık hamıleyken arkadasım abab evine döndü cocuk dogana kadar adam hic aramadı cocuk dogdu 3 ay kızın evinde kaldılar sonra basrısıp gittiler ama hep kavag etmisler 3 ay oncede kız dondu yani cocuk suan 2.5 3 yasınd agibi anlar heralde baba sının annene gitme o gelsin demesinden

X