Arkadasım eşini aldatıyor :((

Hayalimde11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2015
555
188
Arkadasım eşini 4 yıldır aldtıyor 2 kızı var arkadaşımın biri engelli..Bu arkadaşıma hep söylüyorum yapma etme ama anlamıyor kocasınıda tanıyorum eskıden beri şimdi bu kız arkadaşım sürekli bize gidip gelir ve duyulursa benden bilirlerse ne yapacağım? Aldattıgı kışı eskı sevgılisi evlenmeden önce aradasımla 5 yıl çıktılar sonra o başkasıyla evlendı benım arkadaşımda başkasıyla ve beraber olamaya devam edıyorlar esı yokken cocugun evıne gidiyor yıllardır söyledım benı anlamak istemiyor kac kez kavga ettık simdide 45 yaslarında bır adamdan bahsettı adam marangozda çalışıyormuş bu seferde ondan hoşlanıyormuş..Ya herseyı gectım bu kız benım en yakın arkadaşım duyulsa benımde basım belaya gırıcek sizce ne yapmalıyım?

Hemen arkadasligini kes.
Telefon acarsa, telefonda birdaha onunla görüsmek istemedigini, cünkü senin düsünce ve aile yapina ters seyler yaptigini bu sebeple onunla arkadasligini bitirmek istedigini söyle.
Ve uzak dur. Cözüm bu, bu kadar basit. Isterse can ciger kankin olsun, kes bitir.

Bence aranıza mesafe koyun. İyi niyetle uyarırsınız, işin sonunda kötü olan siz olursunuz.

Senin niye başın belaya giriyor ki? Sen aldatmasına yardım etmiyorsun sonuçta kendini suçlu hissetme bırak naparsa yapsın. Bence görüşmeyi de kes. Ben olsam arkadaşımın kocasının yüzüne bakamam utancımdan.

Senin niye başın belaya giriyor ki? Sen aldatmasına yardım etmiyorsun sonuçta kendini suçlu hissetme bırak naparsa yapsın. Bence görüşmeyi de kes. Ben olsam arkadaşımın kocasının yüzüne bakamam utancımdan.

bakamıyorum zaten öyle garıp bir durumki teline cevap vermeyince bize geliyor ev zaten cok yakın 9-10 yasımdan berı tanıyorum aynı yerde oturuyoruz üstelik kızın annesi üvey bir duyulsa hayatı biticek

bakamıyorum zaten öyle garıp bir durumki teline cevap vermeyince bize geliyor ev zaten cok yakın 9-10 yasımdan berı tanıyorum aynı yerde oturuyoruz üstelik kızın annesi üvey bir duyulsa hayatı biticek
Bence hakediyor ne yalan söyleyeyim. Erkek aldatınca neler diyoruz, kadına da demeliyiz. Arkadaşın dahi olsa çok sert karşılayıp bir daha görüşmeme kararı almalısın. Çok karaktersiz biriymiş gerçekten ya. İnşallah ettiğinin cezasını bulur. Hem de şimdi birini daha seviyor diyorsunuz. Rezillik resmen. Benim arkadaşım bunu yapacak ben varya kendimi düşünemiyorum..

Açık açık söyleyin görüşmek istemediğinizi. Detay falan da bilmeyin artık.

Arkadasim insanlar ufak bir tartismadan arkadasliklarini kesiyorlar bu devirde. Senin arkadasinin yaptigi kocaman bir hata. Buna ragmen görüsmeye devam mi edeceksin? Cözüm cok basit görüsme, konusma, bilsin hatta neden görüsmek istemedigini. Adam öldürüyorlar böyle olaylarda, uzak dur belaya bulasma. Sen birsey yapmamissin tamam ama bizim milletin agzi torba degil, o yaptiysa en yakin arkadasida yapiyordur belki diye akillarindan gecer. Evine sokma onu, evinede gitme.

Rahatsızlık duyduğunuzu belirtip mesafenizi koyun. Görüşmeyin maymun iştahlı, macera peşinde ve tehlikeli sularda yüzen arkadaşınızla. Bir değil iki kere aynı yolda gidiyorsa kendi bataklığında boğulsun.

Arkadasim insanlar ufak bir tartismadan arkadasliklarini kesiyorlar bu devirde. Senin arkadasinin yaptigi kocaman bir hata. Buna ragmen görüsmeye devam mi edeceksin? Cözüm cok basit görüsme, konusma, bilsin hatta neden görüsmek istemedigini. Adam öldürüyorlar böyle olaylarda, uzak dur belaya bulasma. Sen birsey yapmamissin tamam ama bizim milletin agzi torba degil, o yaptiysa en yakin arkadasida yapiyordur belki diye akillarindan gecer. Evine sokma onu, evinede gitme.

haklısın aslında özünde cok iyi bir kızdı aslında ama çocukluğundan berı aıle sorunları yasadı o çocukken annesı başka bır adamla kaçtı üvey annesıde ona yapmadığını bırakmadı hep sevgıyi dısarda aradı eski sevgılısıde kullandı sonra başkasıyla evlendı bu kızda böyle oldu ama üzülüyorum düzelsin istiyorum ama olmuyor en son 45 yaslarında bır adamdanda hoşlandığını söyleyince şoke oldum

haklısın aslında özünde cok iyi bir kızdı aslında ama çocukluğundan berı aıle sorunları yasadı o çocukken annesı başka bır adamla kaçtı üvey annesıde ona yapmadığını bırakmadı hep sevgıyi dısarda aradı eski sevgılısıde kullandı sonra başkasıyla evlendı bu kızda böyle oldu ama üzülüyorum düzelsin istiyorum ama olmuyor en son 45 yaslarında bır adamdanda hoşlandığını söyleyince şoke oldum

Psikolojisi bozuk belli. Anne tarafindan sirtindan vurulmus zaten.
Siz uzak durun. Anlamaz o bildigini yapar. Herkes hayatta birseyler yasiyor, illa gidip aldatmak gerekmiyor.
Uzak durun, aman diyim.

X