- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
- Konu Sahibi castleinthesnow
Simdi bi cocuk var bunlarin ortak dersleri var cocuk kiza laf atiyor bayagi muhabbet ediyorlar. Cocuk cool herkese yanasmayan biri. Ama sadece kizla konusmaya calisiyor falan. Neyse kampus icinde cocuk nereye gidiceksen birakayim falan diyor arabasi var kiz istemiyor sonraki hafta cocuk geliyo kizin yanina oturuyo yine sohbet muhabbet falan,o gun cafede gordum seni herkese baktin bi bana bakmadin diyor hatta seni arkadasima gosterdim sinftaki kiz diye demis. Biz sok tabi :) Yani resmen arkadasima anlattim demis. Ama telefon numarasini falan almadi kizin. Kizimiz da utangac biraz. Neyse bu hafta cocuk bi kizla kiskandirmaya calisiyor kizi. Baska bi kizin yanina oturup surekli kizimizi gozluyor bakiyo mu falan diye. Boyle yani.
Ben arkadasima diyorum bariz hoslaniyor diye cocuk bayagi belli etti ama arkadasim korkuyo belli etmekten ya cocuk da gercekten cool ve yakisikli bi cocuk . Ben diyorum ki sosyal medyadan falan takip et sonra bu kiz ilgilenmiyor diycek diyorum olmaz diyor. Napsin sizce :)
Ben arkadasima diyorum bariz hoslaniyor diye cocuk bayagi belli etti ama arkadasim korkuyo belli etmekten ya cocuk da gercekten cool ve yakisikli bi cocuk . Ben diyorum ki sosyal medyadan falan takip et sonra bu kiz ilgilenmiyor diycek diyorum olmaz diyor. Napsin sizce :)