- 5 Şubat 2012
- 440
- 7
Aylardır, abartısız her gün, en az 2 saat konuştuğumuz bir konu bu. Ölmek istiyor. Kendisini yıllardır etkileyen bir takım psikolojik hastalıklardan müzdarip ve hayatında hiç sevilmediğinden, aşık olmadığından falan bahsediyor sürekli. Hayata karşı bakışı umutsuz, ölmek istiyor. Hatta planlamış bile. Ben aklınıza gelebilecek her türlü konuşarak caydırma yöntemini aylardır deniyorum, bir kere zor bela ertelettirdim ama ikinci kez ertelemiyor. Kendisi başka bir şehirde yaşıyor, son kez arkaşlarıyla görüşüp işi bitireceğini söyleyip duruyor. Ailesine söylersem o anda intihar edermiş. Zor bela bir arkadaşına söylettirdim, sen ara söyle kendini iyi hissedersin diye bana onun numarasını da vermişti ama ben kendisi konuşursa daha iyi olur diye onu yönlendirdim. Annenleri düşün dedim, hayat güzel dedim, bir uzmana gitmesini söyledim-gitmedi-, yalvardım yakardım,depresyondasın dedim, bu düşünceler geçici dedim aylardır hala da yalvarıyorum ne olur yapma diye ama o çok kesin çok kararlı konuşuyor, kafasında bitirmiş gibi. Ne yapmam lazım hiç bir yol bulamıyorum ben de çok ama çok çok daraldım... Benim de psikolojim iyi değil zaten. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum (Arkadaşım erkek) Eğer bir tavsiyeniz varsa lütfen yazın yoksa da içinizden dua edin lütfen...