Benim liseden beri tanışık oldugum ve cok sevdiğim bir arkadaşım var. Yaklaşık 5 senedir arkadaşız. Arkadasımın beni kıskandıgını düşünüyorum. Ama bunu cok yanlıs buluyorum. Hatta son zamanlara kadar farketmemiştim bile bu durumu bana da kardeşi söyledi. Bir yere gittiğimizde benim umrumda olmadıgı halde erkeklerin ona daha cok baktıgını söyledi. Kıyafet denesek afra tafra yaptı hep olmadı yakışmıyor sana diye. Ev işlerinde de hep beni eziyormuş. Ben maşallah cok güzel yemek yaparım ve cok titizimdir her gün siler süpürürüm etrafı. Tabi kendime bu özelliklerim henüz evlenmeyi hiç düşünmüyorum. Ama beni çok kötülüyor ''yapamıyorsun kimse almayacak seni'' diyor. Bunu sevgilimin yanında bile dedi ''*** ile evlenirsen yandın valla aç kalırsın evi *** götürür'' dedi resmen.
Ben ona yardımcı olmak istiyorum cunku bu yaptıkları beni sevmemesinden dolayı değil biliyorum beni cok sevdiğini, etrafınca hor görüldüğü için böyle bir tepki veriyor diye düşünüyorum.
hayatıyla ilgili de cok yanlıs kararlar veriyor. Okulunu okuyup ayakları üzerinde duracağına serseri tiplerle vakit geçiriyor onlarla nişanlanacağını söylüyor.
Ben ona yardımcı olmak istiyorum cunku bu yaptıkları beni sevmemesinden dolayı değil biliyorum beni cok sevdiğini, etrafınca hor görüldüğü için böyle bir tepki veriyor diye düşünüyorum.
hayatıyla ilgili de cok yanlıs kararlar veriyor. Okulunu okuyup ayakları üzerinde duracağına serseri tiplerle vakit geçiriyor onlarla nişanlanacağını söylüyor.