arkadaşım saçma bir şekilde sevgilime taktı sinirden deliriyorum yorum lazim ne yapmaliyim ?

deryabseozdemir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2015
14
1
En yakın 5 senelik arkadaşım kafayı yemiş durumda 4 senelik bir ilişkim var sevgilim izmirde ben istanbuldayım sevgilim buraya hiç gelmedi görüşmedik konu bu değil arkadaşım sevgilime takmış buraya geldi gördüm bizi oldurcekler sevgilinin çetesi var diyor gidip polise soylicem burda dolasmasin diyo sabahtan beri kavga ediyorum ya içim rahatlasin diye buraya yazdım ne yapmalıyım ?

Sorma ya zaten sevgilim acayip biri peşinde baya kız varda onla ekmek yemek Paylaştim ben arkadaslikta kalmadı benim sevgilim taa izmirden buraya hiç gelmedi onun için gelicek ya saçma değil mi çocuk ceteymis falan o yetmiyo kuzenleride burda diyo delircem artık

O nerden tanıyormuş öyle bi ihbr hatası yapsa kendisininde başı yanar rezil olur ilet ona.nasıl arkdaşmş şaştım! Sennde tuhaf 4yıl görmeden nasıl yürptyrsnz hata sizin yüzyüze farklı oluyr blki soğursun .bilmdim iliskiniz ve arkdşnz sağlıklı değil kop bnce ikisinden de

Sorma ya zaten sevgilim acayip biri peşinde baya kız varda onla ekmek yemek Paylaştim ben arkadaslikta kalmadı benim sevgilim taa izmirden buraya hiç gelmedi onun için gelicek ya saçma değil mi çocuk ceteymis falan o yetmiyo kuzenleride burda diyo delircem artık
çok mu yakışıklı ki

Valla oteki kizlardan zor kurtardim desem yeridir ya valla yazdigim iyi oldu sagolun hepiniz içim rahatliyo psikolojik sorunlari var ya hala gezmesin peşimde diyo insani delirtir boyleleri dört sene uzaktan iyi goturduk bazenarkadasim beni kiskaniyor kendi sevgilisi onu savunmuyor bana sevgilmi iyiliyo bazen benim sevgilim beni suresürekli ailesine falan herseye karsi savunuyor kiskanclik olabilir degil mi

Valla oteki kizlardan zor kurtardim desem yeridir ya valla yazdigim iyi oldu sagolun hepiniz içim rahatliyo psikolojik sorunlari var ya hala gezmesin peşimde diyo insani delirtir boyleleri dört sene uzaktan iyi goturduk bazenarkadasim beni kiskaniyor kendi sevgilisi onu savunmuyor bana sevgilmi iyiliyo bazen benim sevgilim beni suresürekli ailesine falan herseye karsi savunuyor kiskanclik olabilir degil mi
sen bu adamı gordunmu?

Bazen "yav he he " diyip umursamamak en guzeli..
hele de boyle kiskancliklari olan bir insani somut belgelerle gelmedigi surece ipleme..

Belki haklidir arkadasin nereden biliyorsun durduk yerede bir insan bunu soylemezki .. bence sen arastir bunu gizli bir sekilde

sende ilişkini kes o salak arkadasınla

X