Arkadaşlar neyapıcağımı şaşırdım mantıklı bi karar veremediğim için bana yardım etmenizi istiyorum. ben yaklaşık 5 yıldır eşimin işinden dolayı doğuda yaşıyorum ve kardeşim gibi sevdiğim bi bayanla tanışdım burda uzun zamandırda arkadaşlığımız dört dörtük.Dertleşiriz fikir alışverişinde bulunuruz vs.Son zamanlarda arkadaşımın işi ve ailesiyle ilgili sorunları var ve bana haftada en az 3 kez gelir (2 saat uzakda oturuyor benden) yada telde saatlerce konuşuruz.şimdi sorun şu annesi beni kaçkere evlerine davet etti çok sevdi vs vs ama son zamanlarda kızı annesiyle kavga ettiği an yada tatile gitti diye o küçük bi mevzuda artk bana göndermiyor daha doğrusu arkadaşlıgımızı bitirmek istiyoR. Arkadaşlar anlıcanız arkadaşımın annesi sanırım kızının beynini doldurduğumu sanıyor aksine ben ona hep positiv şeyler söylemişimdir asla yanlış bişi yapmasına izin vermedim.kız artk bana gelemıyor fakat telde görüşüyoruz fakat bu durum bana dokunuyor yanlış bişi yapmış olsam eyvallah.arkadaşlığımı sizce tamamenmi bitirmeliyim?
Son düzenleme: