- 8 Eylül 2012
- 488
- 128
- 31
- Konu Sahibi ThinkinPinky
Selam millet şimdi şöyle bişey var benim su an görüştüğüm cocugu cok yakın bır arkadaşım tanıyo hazırlıkta aynı sınıflaralrmıs tanıdıgı icin sormustum nasıl biri gördüğün kadarıyla falan dıye o da cocugu aşırı kötülemisti karakterini falan bende hatta yoksa o mu hoslanıyo dıye dusunmedim degıl o zaman.Simdi bu cok yakın arkadasımın bır arkadası var ona x diyelım kankası yanı kızı bende tanıyorum benımde arkadasım ama samimi degilim.Sanırım benım cocuk bu kızın eskı sevgılısı öyle düşünüyorum suphelendim bazı seylerden.mesela bu cocuk benım arkadasımın faceınde swarmında falan yok aynı sınıfta olmalarına rağmen yanı gcen sene aynı sınftalardı ama xin var. Buarada x te hazırlıkta aynı sınıftan arkadasları hatta xin bazı fotograflarını begenmis fln.X in simi baska sevgilısı var ama arkadaşım konu arasında geçmişti xın o zaman bi sevgılısı varmıs okuldan konusurkn bı konuda demıstı o sevglısıde bu cocuk mu acaba.eskısevgilisi olmasa bile konusmuslar bi ara flort durumları olmus bence ama somut bır bilgi yok elimde tamamn kendı düsüncem bazı cıkarımlar yaptım.Belkide arkadasım o arkadasından kalma durumdan dolayı cocugun ne oldugunu bildigi icin (cunku cocuk bana karsı cok tuhaf davranıyor dengesızın teki)benı uyarmak icin oyle kotuledi yanı cunku baska acıklaması yok.dırek y x'ın eski sevgılısı yada eskiden konusmuslardıda diyemedi. Cunku kız benımde arkadasım.Bunların hepsi ihtimal tabi böyle olmayadabılır.Ama soramam asla böyle böyle bı durum mu vardı dıye diyorum ya hislerim cok kuvvetlidir benim aklıma bu durum gelıyo sureklı. akıl verin ya napcam