Arkadasimin densizligi !!

gokleragliyor92

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2015
12
6
32
Suan acayip sinirliyim...
Sonunda sevebilecegim birini buldum saniyordum ama hersey mahvoldu.

Sorunuma gelirsek;
Ben gecen hafta biriyle tanistim. Yani soyle diyim hic konusmadik ama aramizda bir kivilcim olustu. :)) Onda da bende de. Bakislarindan fark ettim.
Bunu arkadasima anlattim, hoslandim vs. dedim. Arkadasim da gitmis fake facebook hesabindan cocuga ondan hoslandigimi yazmis !! Hayatinda biri var mi yok mu diye yoklamis bide sozum ona .. Suna bakarmisiniz ya.

Simdi sorum su; Ben zaten onunla yakindan tanismayi dusunuyordum, simdi nasil boyle bi sacmaliktan sonra yuzune bakicam. Ve boyle bi olaydan sonra aramizda ask dogmasi mumkun mu? :KK43:

güvenilir bi arkadaş değilmiş demekki.. çocuğuda engelle faceden ikisinide umursama bu saatten sonra heveside kalmaz insanın..

Bu işler tehlikeli işler de ama karşıdakinin karakterini anlamakta kolaylık sağlıyor.
Hani bana yer mi bunu yapmak yemez.Korkarım sevdiğim birinin kötü şeyler konuşmasından.
Arkadaşım sevgilisinin ne mal olduğunu bu şekilde anlamıştı ordan biliyorum.
Herkes aynı değil tabiki.

Çoçukla hiç konuşmadıysanız onun ilk adımı atmasını bekleyin bence hala umut var ikiniz için. Ama arkadaşınızdan uzaklaşın derim boşboğazmış biraz

bakin gercekten EN NEFRET ETTIGIM ARKADAS TIPI. EVET SEN GIT KAFANDAN BILIP BILMEDEN IS YAP DIYE ANLATILIYOR SANA BU MEVZU DIMI. BIZIM BEYNIMIZ YOK AKLIMIZA GELMEDI FAKE HESAPTAN ISLETMEK BI SEN ZEKISIN SEN YAPABILIRSIN :KK34::KK34: neyse sinirimi doktum suan ayni tip arkadastan bende de var sevgilimle tartışınca tutup mesaj atan :KK34:eskisi kadar görüşmüyorum onunla bencr siz de oyle yapin.

o arkadaştan acil kopmalı. kendi de hoşlanmıştır belki, belki sizden nefret ediyordur ama bu iyi bir gösterge olmuş.
belki çok aşık olacağınız mutlu olacağınız biriydi. konuyu mahvetmiş.
helal olsun. çok sinirlendim valla

bu nasıl bir ergen tavırlar ya kaç yaşında arkadaşınız merak ettim

bence siz o arkadaşınızla bağlarınızı komple kopartın.
hiç düşünmemiş mi sizin ne duruma düşeceğinizi, zaten iyi bir arkadaş olsa böyle bir duruma sokmazdı sizi.
hoşlandığın kişiyle de konuş bence, anlat duygularını. arkadaşının böyle bir şey yaptığından haberin olmadığını söyle.
onun verdiği cevaba görede devamına karar verirsin ..

Cocuk yuz vermediyse bir problem yok bence arkadasinin terbiyesizligi arkandan is cevirmis ben olsam muhattap olmam onla bunu yapan baska seylerde yapar

Ne dedigini bilmiyorum, arkadasim boyle yaptim diyince bagirdim kendisine ve telefonu kapattim. O kadar sinirliyim ki...Rezil oldum ya.
Siz neden rezil olasınız? Asıl rezillik arkadaşınız da ... Burada önemli olan çocuğun ne dediği böylece karakteri de ortaya çıkmış olur.

X