arkadaşımın düğünü

belinay24

sen varsan heryer huzur
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
365
163
kızlar çok sevdiğim 2 yılımı beraber geçirdiğim bir arkadaşımın düğünü var. bana 11 saat uzakta biyerde olacak düğün. gidip gitmemekte çok kararsızım hava çok sıcak uzun yolculuklara dayanamıyorum ama arkadaşımı gelinlikle görmeyide çok istiyorum siz olsanız ne yapardınız ?

kızlar çok sevdiğim 2 yılımı beraber geçirdiğim bir arkadaşımın düğünü var. bana 11 saat uzakta biyerde olacak düğün. gidip gitmemekte çok kararsızım hava çok sıcak uzun yolculuklara dayanamıyorum ama arkadaşımı gelinlikle görmeyide çok istiyorum siz olsanız ne yapardınız ?

Sanırsam uçakla git gel sizi bütçe olarak zorlayacak.Ya bir şekilde para ayarlayıp gidin ya dişinizi sıkın 11 saat katlanın kaldı ki çok iyi bir otobüs firmasıyla klimalı ve konforlu olarak gidebilirsiniz. Ben uzun yolculukları tek başımayken çok severim ve zorlanmam kolay kolay ama yolculuk akşam üstü olmalı ve sabah bitmeli :) Tabi gerekirse gündüz de güzel oluyor.

Ya da müsait bir zaman ayarlayın ve çok önceden uçak bileti alın ucuza ve düğünden sonra evine giderek daha çok vakit geçirin. Düğün de uzun uzun takılamazsın. En kötü hediyeni yollarsın bir şekilde...

Kaliteli bi otobüs firması seçin.Rahat geniş koltukları, temiz olması, klima vs olanaklarının olması sıkıntınızı biraz hafifletir.
Yanınıza akıcı bi kitap alın, havalar güzel gündüz yolculuğu tercih edin, yeşillikleri, şehir geçişlerini seyretmek iyi gelir, tv yada net zaten var hangisyle isterseniz vakit geçirirsiniz.Gece uyku probleminiz yoksa gece yolculuğu ,uyuyarak daha çabuk geçer..
Yolculuklardan nefret ederdim, basarlardı, içime fenalıklar gelirdi ama artık hafifletici meşgaleler bulmaya çalışıyorum...

Yakın arkadaşıma ben de kesinlikle giderdim. Evet yol insanı zorluyor sıkıyor ama arkadaşınızın düğünü de bir kere olacak.

Kesinlikle giderdim, 11 saat dediğin ne ki, arkadaş yaa, valla gidilir, ben arkadaşım için 11 değil 11111 saat giderim.

düğüne gittimmm :) iyiki de gitmişim yorgunluk unutuluyo ama o anılar unutulmaz hepinizi teşekkürler yazdığınız için :)

ben bile gittim düğüne.. Konyadaydi düğünü.. hele ki 10 saatlik yol..
çocukluk arkadaşimin düğüne bile gittim. o benim düğünüme gelmedi bahane aradi.. çok üzüldüm.. :KK43: sen 11 saatlik düğüne gitceksin peki o senin düğüne gelcekmi??? evlencek peki kocasi yolluycaki?? orasini siz düşünün

sana arkadaşının gözünden anlatayım durumu...

ocakta salonda nişanım oldu. çok samimi olduğumuz 2 arkadaşım aynışehirde olmamıza rağmen cuma akşamı olmasını, köprü trafiğini vs bahane ederek gelmediler. ve ikisine de inanılmaz kırıldım. sonuçta ben haftalar öncesinden haber vermişim. işten biraz erken çıkabilirlerdi, ne bileyim bir şekilde ayarlayıp gelebilirlerdi ve bunlar geri gelmeyecek zamanlar. düğüne çağırmayı dahi düşünmüorum ikisini de.

1,5 ay sonra düğünüm var ve yakın bir arkadaşım ben kaç zaman öncesinden tarihini söylemişken katılmazsa çok ama çok bozulurum. çünkü insan böyle günlerde konu komşu akrabadan çok arkadaşlarını görmek istiyor. bence ne olursa olsun git.

X