Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gerçekten mi? yani gerçekten mi!!!imam nikahiyla 4 karisi daha var babasinin.
sevgilisi aranıza mesafe koymak istemiş de olabilir. her arkadaş mantıksız seçimler yapar. kızın sana karşı arkadaşlığı iyiyse aranıza mesafe koymaya çalışmana gerek yok, aradığında görüşürsünüz; ama arayı çok açtığından kırgınsan bitir ilişkini. uyardıysan onu daha da fazla yapabiliceğin bişiy yok. hayatını yaşamaya bakMerhaba hanimlar. Simdi size şöyle bir en yakin arkadasimi anlatayim. Bundan onceki sevgilisine 7 yil kadar saplantili kaldi. Çocuğun pesinden kostu durdu.neyse onu es gectim. Sonra bir cocukla beraber 2 bucuk yili askin suredir ve bu cocugu benim asla gözüm tutmadi. Aile yapisi olarak babasi annesine hic deger vermemis imam nikahiyla 4 karisi daha var babasinin. Kardesleriyle oz olan yani anne de ayni olan kardesleriyle bile gorusmeyen en yakin arkadasima sinirlendiğinde bir kac kere tokat vs atip dudagini patlatmis bi cocuk. Dogal olarak cocuktan tiksiniyorum. Ilk baslarda o kadar uyardim ki dilimde tüy bitti. Sevgilisinden izin almadan duşa bile girmiyor kız. Ben de biraz daha o çocuğun tabiriyle RAHAT bi kızım. Cunku arkadaslarim var, istedigimi giyiyorum, istedigim yere gidiyorum:)) dogal olarak oyle karakterde bi insana bu dogal olaylar batiyor. Gel gelelim, bunlar evlenmeyi dusunuyor bu kiz resmen BASINI YAKACAK. ve ben kendime dert ediyorum. Cocukla ayrilip baristiktan sonra beni her gun 5 kere arayan kiz ben aramasam 1 ay boyunca aramamaya basladi. Her gun bulusalim diyen kiz 1 dakika olsun yanima ugramaz oldu. Eski muhabbetimizi ozluyorum ama iyice degismis. Normalde açık sirf etraf bakmasin diye denize giderken hasoma bile giyemeyeN giyemeyemdenize bile girmeyen ( ki normalde dini olarak degil sirf o cocuk oyle istiyo diye) bir kiza dönüştü.
Uyardım zamaninda cok
Ama cokasik oldugunu dusunuyor. Cocuk manyak
E ne hali varsa görsün mu diyeyim nasil davranayim?
Bir de bunlarin sonu nolur ya bence kiz timarhanelik artik.
Sizce eski samimiyeti kurmaya calisayim mi yoksa uzak mi durayım
Biraz uzun oldu Allaha emanet olun
Merhaba hanimlar. Simdi size şöyle bir en yakin arkadasimi anlatayim. Bundan onceki sevgilisine 7 yil kadar saplantili kaldi. Çocuğun pesinden kostu durdu.neyse onu es gectim. Sonra bir cocukla beraber 2 bucuk yili askin suredir ve bu cocugu benim asla gözüm tutmadi. Aile yapisi olarak babasi annesine hic deger vermemis imam nikahiyla 4 karisi daha var babasinin. Kardesleriyle oz olan yani anne de ayni olan kardesleriyle bile gorusmeyen en yakin arkadasima sinirlendiğinde bir kac kere tokat vs atip dudagini patlatmis bi cocuk. Dogal olarak cocuktan tiksiniyorum. Ilk baslarda o kadar uyardim ki dilimde tüy bitti. Sevgilisinden izin almadan duşa bile girmiyor kız. Ben de biraz daha o çocuğun tabiriyle RAHAT bi kızım. Cunku arkadaslarim var, istedigimi giyiyorum, istedigim yere gidiyorum:)) dogal olarak oyle karakterde bi insana bu dogal olaylar batiyor. Gel gelelim, bunlar evlenmeyi dusunuyor bu kiz resmen BASINI YAKACAK. ve ben kendime dert ediyorum. Cocukla ayrilip baristiktan sonra beni her gun 5 kere arayan kiz ben aramasam 1 ay boyunca aramamaya basladi. Her gun bulusalim diyen kiz 1 dakika olsun yanima ugramaz oldu. Eski muhabbetimizi ozluyorum ama iyice degismis. Normalde açık sirf etraf bakmasin diye denize giderken hasoma bile giyemeyeN giyemeyemdenize bile girmeyen ( ki normalde dini olarak degil sirf o cocuk oyle istiyo diye) bir kiza dönüştü.
Uyardım zamaninda cok
Kimse kimsenin hayatına müdahale edemez.Dost olarak 1-2 kez uyarını yapar,gördüğün olumsuzlukları söylersin.Gerisi ona kalmış.Böyle erkeğe saplantılı bağımlı insanlardan da uzak dur.Merhaba hanimlar. Simdi size şöyle bir en yakin arkadasimi anlatayim. Bundan onceki sevgilisine 7 yil kadar saplantili kaldi. Çocuğun pesinden kostu durdu.neyse onu es gectim. Sonra bir cocukla beraber 2 bucuk yili askin suredir ve bu cocugu benim asla gözüm tutmadi. Aile yapisi olarak babasi annesine hic deger vermemis imam nikahiyla 4 karisi daha var babasinin. Kardesleriyle oz olan yani anne de ayni olan kardesleriyle bile gorusmeyen en yakin arkadasima sinirlendiğinde bir kac kere tokat vs atip dudagini patlatmis bi cocuk. Dogal olarak cocuktan tiksiniyorum. Ilk baslarda o kadar uyardim ki dilimde tüy bitti. Sevgilisinden izin almadan duşa bile girmiyor kız. Ben de biraz daha o çocuğun tabiriyle RAHAT bi kızım. Cunku arkadaslarim var, istedigimi giyiyorum, istedigim yere gidiyorum:)) dogal olarak oyle karakterde bi insana bu dogal olaylar batiyor. Gel gelelim, bunlar evlenmeyi dusunuyor bu kiz resmen BASINI YAKACAK. ve ben kendime dert ediyorum. Cocukla ayrilip baristiktan sonra beni her gun 5 kere arayan kiz ben aramasam 1 ay boyunca aramamaya basladi. Her gun bulusalim diyen kiz 1 dakika olsun yanima ugramaz oldu. Eski muhabbetimizi ozluyorum ama iyice degismis. Normalde açık sirf etraf bakmasin diye denize giderken hasoma bile giyemeyeN giyemeyemdenize bile girmeyen ( ki normalde dini olarak degil sirf o cocuk oyle istiyo diye) bir kiza dönüştü.
Uyardım zamaninda cok
Maalesef... Ben de duydugumda inanamadimgerçekten mi? yani gerçekten mi!!!
Benimde basıma boyle birsey gelerek demek istiyorum size
cocuk nasil biri ? Arkadasiniz tavrini koyamamiski o sevgilisi karisabiliyor rahatca..
Kendimden ornek vermek istemem ama benimde sevgilime karsi boyle yapan arkadaslarim oldu ama ben farkindaydim o bazi arkadaslarimla iletisimimi kestim cunku sevgilimi tanimaya yanasmadilar her neyse siz arkadasinizi uyarmissiniz,gorevinizi yapmissiniz yeterli ..
kız çok aşıksa erkek sizinle görüştürmüyordur bence.
ben rahat biriyim dediniz de ondan böyle düşündüm.
ararsa konuşun geirse görüşün uarınızı yuaptıysanız daha fazla neyapabilirsiniz ki.