Arkadaşımın sevgilisi ve bizim ilişkimiz

persembenin gelisi carsambadan bellidir, elbette uyarin bi arkadas olarak.herkesin akli ve iradesi var karsi tarafin yaptigi davranislarla ilerde nasi bi hayati olacagini mukayese edebilir arkadasiniz ve bu durumda soylenecek tek soz...
' zarara kendi rizasiyla girene merhamet edilmez'

Siz bi kere uyardiniz ikinciye de uyarin ucuncusu olmasin bence. Hani en fazla üç. Gerisi onun karari. Belki de cok mutlu olacak evlenince bilemezsiniz ki kimse bilemez. O hayatiyla kumar oynamayi seviyor oynasin koskoca insan anladigim kadariyla. Kararlarını kendi verebilir karışmayin bence

Hayat acı tecrübe deneyimler ile dolu olduğuna göre arkadasin da bunu sonuna kadar yaşayacak öğrenecek demektir.Bile bile lades diyen birine arkadaşı olarak konuşur anlatirsin anlamiyor ise yapacak bir şey yok .Sana gelince sen uzak dur yada durma diyemem bu senin bilcegin bir şey .

Benimde basıma boyle birsey gelerek demek istiyorum size
cocuk nasil biri ? Arkadasiniz tavrini koyamamiski o sevgilisi karisabiliyor rahatca..
Kendimden ornek vermek istemem ama benimde sevgilime karsi boyle yapan arkadaslarim oldu ama ben farkindaydim o bazi arkadaslarimla iletisimimi kestim cunku sevgilimi tanimaya yanasmadilar her neyse siz arkadasinizi uyarmissiniz,gorevinizi yapmissiniz yeterli ..

Merhaba hanimlar. Simdi size şöyle bir en yakin arkadasimi anlatayim. Bundan onceki sevgilisine 7 yil kadar saplantili kaldi. Çocuğun pesinden kostu durdu.neyse onu es gectim. Sonra bir cocukla beraber 2 bucuk yili askin suredir ve bu cocugu benim asla gözüm tutmadi. Aile yapisi olarak babasi annesine hic deger vermemis imam nikahiyla 4 karisi daha var babasinin. Kardesleriyle oz olan yani anne de ayni olan kardesleriyle bile gorusmeyen en yakin arkadasima sinirlendiğinde bir kac kere tokat vs atip dudagini patlatmis bi cocuk. Dogal olarak cocuktan tiksiniyorum. Ilk baslarda o kadar uyardim ki dilimde tüy bitti. Sevgilisinden izin almadan duşa bile girmiyor kız. Ben de biraz daha o çocuğun tabiriyle RAHAT bi kızım. Cunku arkadaslarim var, istedigimi giyiyorum, istedigim yere gidiyorum:)) dogal olarak oyle karakterde bi insana bu dogal olaylar batiyor. Gel gelelim, bunlar evlenmeyi dusunuyor bu kiz resmen BASINI YAKACAK. ve ben kendime dert ediyorum. Cocukla ayrilip baristiktan sonra beni her gun 5 kere arayan kiz ben aramasam 1 ay boyunca aramamaya basladi. Her gun bulusalim diyen kiz 1 dakika olsun yanima ugramaz oldu. Eski muhabbetimizi ozluyorum ama iyice degismis. Normalde açık sirf etraf bakmasin diye denize giderken hasoma bile giyemeyeN giyemeyemdenize bile girmeyen ( ki normalde dini olarak degil sirf o cocuk oyle istiyo diye) bir kiza dönüştü.
Uyardım zamaninda cok
Ama cokasik oldugunu dusunuyor. Cocuk manyak
E ne hali varsa görsün mu diyeyim nasil davranayim?
Bir de bunlarin sonu nolur ya :KK70: bence kiz timarhanelik artik.
Sizce eski samimiyeti kurmaya calisayim mi yoksa uzak mi durayım
Biraz uzun oldu Allaha emanet olun
sevgilisi aranıza mesafe koymak istemiş de olabilir. her arkadaş mantıksız seçimler yapar. kızın sana karşı arkadaşlığı iyiyse aranıza mesafe koymaya çalışmana gerek yok, aradığında görüşürsünüz; ama arayı çok açtığından kırgınsan bitir ilişkini. uyardıysan onu daha da fazla yapabiliceğin bişiy yok. hayatını yaşamaya bak

Merhaba hanimlar. Simdi size şöyle bir en yakin arkadasimi anlatayim. Bundan onceki sevgilisine 7 yil kadar saplantili kaldi. Çocuğun pesinden kostu durdu.neyse onu es gectim. Sonra bir cocukla beraber 2 bucuk yili askin suredir ve bu cocugu benim asla gözüm tutmadi. Aile yapisi olarak babasi annesine hic deger vermemis imam nikahiyla 4 karisi daha var babasinin. Kardesleriyle oz olan yani anne de ayni olan kardesleriyle bile gorusmeyen en yakin arkadasima sinirlendiğinde bir kac kere tokat vs atip dudagini patlatmis bi cocuk. Dogal olarak cocuktan tiksiniyorum. Ilk baslarda o kadar uyardim ki dilimde tüy bitti. Sevgilisinden izin almadan duşa bile girmiyor kız. Ben de biraz daha o çocuğun tabiriyle RAHAT bi kızım. Cunku arkadaslarim var, istedigimi giyiyorum, istedigim yere gidiyorum:)) dogal olarak oyle karakterde bi insana bu dogal olaylar batiyor. Gel gelelim, bunlar evlenmeyi dusunuyor bu kiz resmen BASINI YAKACAK. ve ben kendime dert ediyorum. Cocukla ayrilip baristiktan sonra beni her gun 5 kere arayan kiz ben aramasam 1 ay boyunca aramamaya basladi. Her gun bulusalim diyen kiz 1 dakika olsun yanima ugramaz oldu. Eski muhabbetimizi ozluyorum ama iyice degismis. Normalde açık sirf etraf bakmasin diye denize giderken hasoma bile giyemeyeN giyemeyemdenize bile girmeyen ( ki normalde dini olarak degil sirf o cocuk oyle istiyo diye) bir kiza dönüştü.
Uyardım zamaninda cok

Uzak durmayı geç koşarak kaç derim.Benim de böyle arkadaşım vardı.Sevgilisinin bir sürü yalanını yakaladı ayrılmadı.Bana anlattıklarından çocuğun aldattığını falan da çok rahat anlıyordum kendi de anlıyordu sanırım ama işine geldi ya da gözüne perde mi indi naptı anlamadım artık..Normalde alkol kullanan sigara içen açık giyinen insan sırf çocuk ve ailesi istedi diye kapandı,eminim isteyerek değil..Çocuk üniversitede gezip tozuyor her istediğini yapıyor,kız 2 yıllık okuduğu için bitirdi ve eve kapandı..Arkadaşımı milyon kere uyardım durmadan ağlıyordu beni sevmiyor diye ama ayrılmıyor da..Ben de en sonunda konuşmamaya karar verdim.Şimdi kafam çok rahat..Zor duruma düşerse yine yardım edersin ama hayat enerjini sömürmesine izin verme

kız çok aşıksa erkek sizinle görüştürmüyordur bence.
ben rahat biriyim dediniz de ondan böyle düşündüm.
ararsa konuşun geirse görüşün uarınızı yuaptıysanız daha fazla neyapabilirsiniz ki.

bazı insanlar acı çekmeye bayılır. sen çektikçe boka batar. :63: karışma bence. yaşayarak görsün o zaman sana haklıymışsın der ama çok geç. :KK14:

Kendi düşen ağlamaz. Kendini ilişki yaşadığı insana göre şekillendiren insanların zaten karakterleri gelişmemiştir bu yüzden ne desen boş.

Belki kiz sirf erkek icin degilde... kendisinin hosuna gidiyordur? Belki kiz öyle istiyor? Sevdigi icin fedakarliklar yapiyor... belki oglanda onun icin yapiyor ? :KK70: Bence karismayin ...

Insanlar bazen gerçeği duymak istemiyor benim iki arkadaşlığım sırf buna benzer olaylarla bitti. Ben sadece arkadaşlarımı uyardım ama onların işlerine gelmedi ve yavaş yavaş uzaklaştık, sonunda maalesef benim dediğime geldiler ama yapacak bi şey yok. Biri evli bir adamla beraberdi, biri de kendinden 15 yaş büyük bi adamla hatta arkadaşımı uyardığımda uzaklaşmaya başladığımızda annesi sormuş niye kedikedi ile aranız bozuldu diye o da sanki 15 YAŞ büyük adamla Arasında bi şey yokmuşda ben uyduruyormuşum gibi anlatmış, annesi bi de karşıma dikilip o onun abisi sen ne karışıyorsun onların görüşmesine demişti. Ben de siz bilirsiniz deyip bi daha arayıp sormadım.
Sen son bir kez uyar ilerde zorluk yaşarsın de ama çok da uzatma insanlar yaşamadan öğrenemiyor sanki sen onun kötülüğünü istiyormuşsunuz gibi oluyo.

bence uzak dur.seni zaten sevgilisiyle iyiyken aramıyorsa o kadar da iyi arkadaş değilsiniz demekki onun gözünde.kendi düşen ağlamaz.sen dediğinle kalır kötü olursun

Uyardım zamaninda cok
Kimse kimsenin hayatına müdahale edemez.Dost olarak 1-2 kez uyarını yapar,gördüğün olumsuzlukları söylersin.Gerisi ona kalmış.Böyle erkeğe saplantılı bağımlı insanlardan da uzak dur.

Bence sorun senin arkadaşta... Çok saplantılı bir kız... Sen onu yüzbin kerede uyarsan işe yarayacağını sanmıyorum...

bitane de bende var böylesi

benim çok akıllı arkadaşım çocuk iphone 6 alsın diye kredi çekip eline veren bi tip

daha neler neler yedi bitirdi bizim kızı olsun o mutlu olsun diyo bizimkisi hala

annesi babası ağlıyo bu kız nasıl bu hale geldi diye yok kimsenin ne gözyaşı ne uyarması kar etmiyo

biz boşverdik kenara çekildik artık arayan belasınıda bulur mevlasınıda diyoruz

Benimde basıma boyle birsey gelerek demek istiyorum size
cocuk nasil biri ? Arkadasiniz tavrini koyamamiski o sevgilisi karisabiliyor rahatca..
Kendimden ornek vermek istemem ama benimde sevgilime karsi boyle yapan arkadaslarim oldu ama ben farkindaydim o bazi arkadaslarimla iletisimimi kestim cunku sevgilimi tanimaya yanasmadilar her neyse siz arkadasinizi uyarmissiniz,gorevinizi yapmissiniz yeterli ..

Kiz arkadaşını döven birini tanimayi zaten istemem ben .. Çocuk net olarak asabi, kavgaci, mesleği olmayan bir tip ancak.

kız çok aşıksa erkek sizinle görüştürmüyordur bence.
ben rahat biriyim dediniz de ondan böyle düşündüm.
ararsa konuşun geirse görüşün uarınızı yuaptıysanız daha fazla neyapabilirsiniz ki.

Onceden 100 kere arayan kiz artik aramayinca ben de öyle düşündüm.
Ben de bu saatten sonra aramamaya karar verdim ..

X