• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşımın yaptığı oyun!! trajıkomik bir hikaye!ve sonunda pişmanlık!

Silenzio topik yorumlarından okuyorum kararlığın ve yorumların hoşuma gidiyor.
Ama bu konuyu okuyunca çok şaşırdım,
nacizane tavsiyem bu tür insanlardan uzak dur.
Düşünsene Ayşe'nin yaptığını bir erkek yapsaydı ve burada anlatsaydın herkes
gay mi derd öyle değil mi?
Bir bayan olarak böyle bir arayış içine girmesi nasıl yorumlanabilinir?
Erkek arkadaşı çok iyi yapmış " eden bulur" diyorum
ve demek ki ülkemizde bunlarda oluyormuş :53:

Son düzenleme:
Silenzio topik yorumlarından okuyorum kararlığın ve yorumların hoşuma gidiyor.
Ama bu konuyu okuyunca çok şaşırdım,
nacizane tavsiyem bu tür insanlardan uzak dur.
Düşünsene Ayşe'nin yaptığını bir erkek yapsaydı ve burada anlatsaydın herkes
gay mi derd öyle değil mi?
Bir bayan olarak böyle bir arayış içine girmesi nasıl yorumlanabilinir?
Erkek arkadaşı çok iyi yapmış " eden bulur" diyorum
ve demek ki ülkemizde bunlarda oluyormuş :53:

öncelikle teşekkür ederim.
canım haklısında bi erkek olsaydı öyle derdik..ama bayan olduğu için hani cinsellik olarak kesin lezbiyen diyemeyiz bence çünkü çok uzun zamandır tanıyorum ve hiç öyle bir davranışına rastlamadım..
tabiki yaptığı çok kötü..ama o sevgilisiyle,aylinin yaptıklarıda yenilir yutulur cinsten değil..
bilemiyorum neler yaşanır haketmiş mi haketmemiş mi şuan birşey diyemiyorum..sanırım tarafsız bakamıyorum....hayırlısı..

Aylin tanılmayan kişi ve yapıtıkları da kimseyi üzmez.
belki de arkadaşın olduğu için duygusal olarak bakıyorsun konulara.
Düşünsene bir erkek arkadaşını bile saçma sapan şeylere alet etmiş
ya evlilik yolunda giden bir ilişkini kötü etkileseydi
yani bu tür arkadaşlar farkında olmadan senin hayatına da olumsuz yön verebilirler.
(Gay alıntısı sadece bir örnekti)
Arkadaşın lezbiyen olmayabilir ama işte yaptığı hatanın kılıfı yok
bunu demek istedim ve arkadaşının sağlıklı bir kişiliğe sahip olmadığını düşünüyorum

benim arkadaşım da yapmıştı böyle bi saçmalık..hem de güya en yakın arkadaşım!
tanıdığı bi insanı sahte bi erkek hesabı açarak işletti..baya konuştu bunlar..kız buna aşık oldu bildiğin...resim olarak da kuzeninin fotosunu koymus faceye..çocuk da tipi baya düzgün biri hatta fazlasıyla...kız baya kaptrmstı kendini..bu güya kzın olduğu bi ortama gidecekti ailesini gönderecekti bilmem ne...baya baya ileri gitti yani..kız şüphelenmiş sonra.faceyi hacklemiş.mesajlara bakmış bizim akıllı hacer diye bi arkadasına mesaj atmıs işte feyzayı işletiyorum ben*** diye :) sonra foyası meydanaçıktı..feyza yani işletilen kız bbunu arayıp bi güzel kızmıştı...hey allahım ne ilginç arkadaşlarımız var..kişilik bozukluğu diyorum ben...

benim arkadaşım da yaptı aynısını ama kabak benim başıma patladı o hem de 24 25 yaşlarında kocaman kızdı..bu kızı kuzeninin fotosunu bi hesaba ekleyip aşık etmişti ne kadar ahmakça..ama sizi arkadaşınızınki ahmaklığı geçtim ahlaksızca olmuş..ayrıca bence o çocuk da bahane arıyodu gibime geldi ayrılmak için...
ayy ben senin yazdğını görmemiştim

arkadaşlar büyük bir gelişme olmuş..
ayşenin annesi çocuğu aramış
-siz büyük bir hata yaptınız zaten yeterince biz bunu affetmekte zorlanırken sizin yaptığınıza bakın ayşeye gereken desri ben verdim ne kendinizi ne de aileleri üzmeyin daha fazla artık,bu da bu konuda seninle son konuşmam olsun ayrıca sen 2 günlük tandığın kıza nasıl olurda benim kızıma karşı savunursun demiş.o benim kızıma nasıl küfürler ediyor sen nasıl buna müsaade ediyorsun demiş.

çocukta
-siz ayşeyi tembihleyin o zaman bidaha yapmasın öyle bir şey yalan söyledi bana demiş

anneside tamam bu konu kapanmıştır.bir daha böyle bir konu açılmıycakhadi görüşrüz demiş.
oda tamam efendim demiş.

böyle konuşmuş baya. artisliği ayşeye söküyo demek hayret..
sonuç olarak barışmışlar.ama daha ayşeyle konuşmamışlar sevgilisi.
arar konuşuruz artık bir daha nete takılmıycam diyo ayşede..
iyi yaparsın dedim..
sen artık oturduğun yerde oturmalısın bi hata daha yaparsan geri dönüşü olmaz dedim..
kız başka çare bulamıyor bu yüzden sevgilinde şöyle kötüymüş böyle kötüymüş diye kötülemedim artık iyice soğumasın diye..

ayy ben senin yazdğını görmemiştim

alakasız olacak ama siz kardeş misiniz :)

silenzio arkadaşın rahat dursun bundan sonra
ama o sevgilisi olacağa da dikkat etsin baksana
2 gündür tanıdığı kızla böyle konuştuğunua göre potansiyel var bunda
gözünü dört açsın

Barışmalarına sevindim desem yalan olur... Zorlamayla ailelerin baskısıyla ne kadar mutlu olunabilir düşüncesindeyim. Yine de mutluluklar diyorum, hayırlısı neyse o olsun.

alakasız olacak ama siz kardeş misiniz :)

silenzio arkadaşın rahat dursun bundan sonra
ama o sevgilisi olacağa da dikkat etsin baksana
2 gündür tanıdığı kızla böyle konuştuğunua göre potansiyel var bunda
gözünü dört açsın

evet kardeş onlar:)

evet canım söyledim zaten artık büyük bir ders almışa benziyor.
sevgilisi konusunda da ben de pek ümitli değilim o çocuktan açıkcası..
ama napalım mecburlar..aslında normalde iyi anlaşırlar ama..
hayırlısı bakalım.

çocuk resmen bahane etmiş bu durumu evlenmemek için

tamam kızın yaptığı çocukça ama sanki erkeklerle mi konuşmuş, aldatmış mı? hayır

ee bunu böyle abartıp da yok ben evlenmem seninle demenin anlamı ne?

çocuk kızla birlikte oldu diye mecbur kalmış evlenmeye, aslında istemiyormuş. şimdi de bu olayı bahane edip sıyrılmaya çalışıyor.

aileler kızacaksa birine, ayşeye değil o çocuğa kızar zaten. ne diyecek? ayşe facede bi kızı kandırdı ben onunla evlenemem mi, diyecek :37: saçmalığa bak.

ayşe de o adamdan kurtulsun işte ne güzel, barışma çabasına gerek yok. ama kız bakire değil diye ailesi başka şeyler yapar mı? ne bileyim kötü davranmak ya da başkasıyla evlendirmek vs vs...

edit: konunun sonunu okumadım, barışmışlar sanırım. hayırlısı olsun...

Son düzenleme:
evlenmeden birlikte olmuş ve evlenmek zorunda kalmış...hata üstüne hata yapmış...telefon şakası hiç hoş değil...ne biçim ilişkiler ne biçim şakalar..manevi boşluk diyorum ben buna gençlerin çogunda var biraz akıl biraz fikir lazım sizlere...
arkadasını boşver ders almaya baksın bence sen ve sevgilin de maşa olmayın...

Birilerinin duygularıyla oynarken kendi duygularıyla oynandı demek ve bu hiçte hoşuna gitmedi :47: Bu saatten sonra yapılacak birşey varmı?

Back
X