• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşın kızı

Sizin de evladınız var ve sanırım bunu bilmek isterdiniz çünkü evladınızı korumak istersiniz. Bence annesine anlatın, Ayşe'nin dediği herşeyi söyleyin intihar konusunu da. Ondan sonrası anneye kalır. Yani kötü bir şey olsa ve sizin bildiginiz ortaya çıksa kadın demez mi bana niye demedin diye. Siz koruyamazsınız bu çocuğu, ailesi bilmeli önlem almalı.

Daha küçük yaslardaydi bizim komsularin kızı bı köşeye saklandim birisi biliyordu diğerleri bilmiyordu sinsice bekledim saatlerce sonra tuzağa düştü ve çıktım onlar sadece opusmisti

Kızdım uyardım bı daha yapmayın çok ayıp demiştim ben ailelerin haberleri de vardı ben o zaman 15-16 yaşlardaydim yapanlarda

7-8 li yaslardaydi ve utanmiskardu

Şimdi dsnuyorun ben eşimle 16 yaşında flört etmeye başladım mesele o zaman iiyiyi kötüyü biliyordum

Bu bahsettiginiz kesinlikle istismar ne olursa olsun söyleyin ailelere önce eşinizle anlatın herşeyi
.

O kızı sindirirse eğer diğer kız çok şeylerle tehdit edebilirler hatta kötü niyetli insanlarla tanıştırıp daha kötüsünü bile yapabilirler

Tvde goruyo, merak ediyo cocuklar. Oyuzden kiz-kiza deniyolar ..

Ben oralin ilk tanımını evlenmeden önce bilmiyodum hatta 18 yaşından önce cinselliği tam bilmiyodum şimdikiler çok tuhaf bizde çocuk yetiştiriyoruz Allah esirgesin

Ben kız kıza olmasıyla ilgili bir şey dedim mi? Sadece erkekler taciz eder kızlar etmez mi dedim? Nerde dedim gösterin. Her gün bu dönem çocuklarının içindeyim, onları çok iyi tanıyorum bu yüzden.. Neler bildiklerine, neler konuştuklarına inanamazsınız. o 13-15 yaş daha çocuk dediklerinizin aklı nelere eriyor bir bilseniz.. Bulundukları yaş gereği tam cinselliği merak dönemleri ve yeni şeyler keşfetmeye çalışıyorlar. Bu kızlar da aynısını yapmış ama yakalanmışlar. Şimdi de konu sahibi ailelerine söylemesin diye beraber bir senaryo uydurmuşlar. O kız konu sahibinden kendisini kurtarmasını isteseydi asla diğer kızın tehditini paylaşmazdı.

Bi kelimeyi cekip ordan bana atar yapmayin bence.
Bu olay dogru olabilir ve sizin kekliyorlar sizi kesin diye yorumunuz cok keskin.
Ki bence olay dogru.
Bende bi suru cocuk arasindayim, hicbir cocuk bu kadar ayrintiyi YASAMADAN DENEYIMLEMEDEN vermez.
Rizali yada rizasiz bi sapiklik soz konusu, 13 yasinda bi kiz istismar ediliyor.
Evladiniz var mi sizin?
Benim iki tane var.
Boyle bi durumu hangi anne bilmek istemez, onlem almak istemez?
Serap gercekten kizi istismar edip bide videoya aliyorsa ve bunu kullanarak ilerde santaj yapip hatta baskalarina Ayseyi peskes cekse nolcak?
Bu durumu aileler bilmeli.
Ve biz konu sahibini cesaretlendirmeliyiz bu olayin cozume kavusmasi icin..

Çocukca hareket etmişler işte o kızların yerinde olmak istemezdim kendilerini ve cinsel kimliklerini keşfediyorlar belkide 15-16 yaş için şu dönemde cinsel bilgilere ulaşmak çok kolay. Yada sadece merak.

13 ve 15 yaş.. :/ Cinsel kimlik arayışı olabilir mi acaba.. Ya da sadece merak. Nasıl öpüşülüyor gibi çocukça hevesler olabilir. Ama sanırım ben annesinden saklamazdım. Ayrıca çocugun psikolojisi de önemli. O yüzden şikayet gibi degil de, konuyu daha sakin ve mantıklı şekilde düşünmesini amaçlayarak yaklaşırdım sanırım.
Bizim hiç böyle meraklarımızı kız arkadaşlarımızla deneyelim demedik ya bizde bir sorun var ya da bu çocuklarda

Bizim hiç böyle meraklarımızı kız arkadaşlarımızla deneyelim demedik ya bizde bir sorun var ya da bu çocuklarda
Biz o yasta oral nedir bilmiyorduk
Simdi cocuklar internetten herseye ulasiyor
Sirf bu yuzden cocuklarima telefon tablet almiyorum lisede sahip olabilirler

Bencede annelere söylenmeli, fakat size karşı tepkili olacaklardır büyük ihtimalle ama buna değer

Şimdi her şey göz önünde yaşanıyor. Bu yüzden çocuklar ergenliğe erken giriyorlar. Cinsellik her yerde karşılarına çıkıyor. Oyunlarda bile anime karakterlerin göğüsleri kocaman kocaman, her yerleri ortada. Güya oyundaki bir karakter o. Bilimsel olarak da ergenliğe girme yaşının küçüldüğünü söylediler zaten. Konuyla ilgisi yok belki ama "uğur böceği ve kara kedi" çizgi filminde uğur böceğinin bikini bölgesinin o kadar ayrıntılı olması beni rahatsz ediyor. O kadar derinliğe ne gerek var değil mi..

Bilemiyorum. Her şeyi merak ediyorlar işte..

Ses kaydı yapın, kocanıza atmakla tehdit ettikleri iftirayı da konuşturun ki daha sonra boşuna başınız yanmasın.
Kız da büyük ihtimalle yalan söylüyor, intihar ederim falan diye. Bu durumda resmen taciz edildiğini söylüyor ve intihar etmiyor ama gerçekler ortaya çıkıp cinsel istismarda bulunulduğunun gün yüzüne çıkması intihar sebebi öyle mi?
Dediğim gibi kesinlikle bir daha kızı yalnız yakalayın ve onun ağzından itirafları alıp ses kaydına alın ve ikisinin ailesine de atin.

Ses kaydı yapın, kocanıza atmakla tehdit ettikleri iftirayı da konuşturun ki daha sonra boşuna başınız yanmasın.
Kız da büyük ihtimalle yalan söylüyor, intihar ederim falan diye. Bu durumda resmen taciz edildiğini söylüyor ve intihar etmiyor ama gerçekler ortaya çıkıp cinsel istismarda bulunulduğunun gün yüzüne çıkması intihar sebebi öyle mi?
Dediğim gibi kesinlikle bir daha kızı yalnız yakalayın ve onun ağzından itirafları alıp ses kaydına alın ve ikisinin ailesine de atin.
Konu sahibesinin esine nasıl suçlama yapacaklarmış orayı görmedim de?

7.sayfa da kocanin taciz ettiğini söylerim yazıyor..

Biz o yasta oral nedir bilmiyorduk
Simdi cocuklar internetten herseye ulasiyor
Sirf bu yuzden cocuklarima telefon tablet almiyorum lisede sahip olabilirler
Bı kızlar da liseli değil mi?
Şimdi her şey göz önünde yaşanıyor. Bu yüzden çocuklar ergenliğe erken giriyorlar. Cinsellik her yerde karşılarına çıkıyor. Oyunlarda bile anime karakterlerin göğüsleri kocaman kocaman, her yerleri ortada. Güya oyundaki bir karakter o. Bilimsel olarak da ergenliğe girme yaşının küçüldüğünü söylediler zaten. Konuyla ilgisi yok belki ama "uğur böceği ve kara kedi" çizgi filminde uğur böceğinin bikini bölgesinin o kadar ayrıntılı olması beni rahatsz ediyor. O kadar derinliğe ne gerek var değil mi..

Bilemiyorum. Her şeyi merak ediyorlar işte..
Çizgi filmler sabıkalı zaten inanılmaz subliminal mesaj içeriyor çoğu cinsellik konusunda haklısınız o konuda

aileler çocuklarına cinsel eğitim vermediği, bu konu hakkında konuşmadığı ve ört pas ettiği için çocuklar da bunu keşfederek yani bir takım görsellerle öğrenmiş olabilir. çocuklar görmüştür ve izlemiştir ve öğrenmiştir. aile bunun farkında olmayabilir ama evde çocukların dikkatini çekicek bir takım materyaller vardır ve çocuklarda bunu bulup keşfetmiş olabilirler. o yaştaki çocuklar her şeyi elinin altında bulabilir sonuç itibari ile internette her şey mevcut. birileri tarafından öğrenmiş ve görmüş ve uygulamış.

Disney ve Nickelodeon kanallarındaki çizgi filmlere baktım sıfır eğiticilik eğiticiliği geçtim şiddet ve duyarsızlık işleniyor bol bol. Tavsiye etmem TRT çocuk açıyorum ben diğer kanallar yok

eşim anladı. bi durgunkuk var sende bir şey mi oldu dedi. anlattım sadece "kimseye söylersen eşini tacizci ilan ederiz" kısmını atladım. dinledi dinledi. sonra bi kahkaha patlattı. sinirlerim bozuldu dedi. neden dedim. bu serap zaten yarmagülün kopyası ama saf bi kız ayşe onu tehdit ediyor olmasın dedi. nasıl yani dedim. geçen sabah (eşim askeri personel) görevden dönerken bunları gördüm ben asansör beklerken diğer asansör geldi dedi. (asansörler yan yana.) o sırada benm asansörde geldi dedi. tam binecekken eşim serap çıkmış hadi demiş. o sırada ayşenin sesi "doyamadım" olmuş. serap bi anda eşime günaydın komutan nasılsın falan demiş. (ki bence ayşeyi bak biri var sus demek için atılmış) asansöre geçerken başımla selam verdim konuşmadım dedi. ayşe gayet normal gmrünüyordu ama serapın saç baş dağılmıştı dedi. haydaaa buyur burdan yak dedim.

şimdi 3 ihtimal var.

ayşe ve serap karşılıklı rızalı.

ayşe kötü karakter masuma yatıyo asıl serap istismar ediliyor.

ya da bu ikisi cidden bizi kekliyorlar.

ama doyamadım kelimesi bir takım sapkınlığın varlığını doğruluyor gibi.

eşim annesine anlat her şeyi harfi harfine çekil kenara dedi.

yarın konuşacağım. ablayla.

Back
X