- 1 Aralık 2014
- 305
- 301
- 53
- 37
Kesinlikle ailesi ile konuşmalısınız. Siz de ben sıkıntıya düşerim deyip saklarsanız ileride suçlu duruma düşersiniz. Eğer imkan varsa terapist eşliğinde aileyle konuşulmalı. Ya da okulundaki rehber öğretmenle paylaşılması sağlanmalı. Onlar nasıl yaklaşacağını daha iyi bilirler. İnanın bir çocuğu kurtaracaksiniz.kız kendi geldi. abla konuşalım mı diye. annemle oğlumu parka gönderdim. hava da serin ama annem duymasın istedim. ağladı kız baya şişti gözleri. ben de senle konuşacaktm ama çekindim dedim. diğer kız olan serap buna sürekli baskı yapıyomş hadi evcilik oynayalım ven erkek olayım sen kız. falan diyomuş. annesi evde yokken tövbe tövbe orl sks fln yaptırıyomş yapıyomş. korkuyorum diyo sğrekli erkek gibi dacranıyo okulda bile bi koruma halinde sanki cidden erkektw beni kıskanıyo diyo. kimseye bahsetme seni bitirirm fln diyomş... ayy bilemedim. neyin içine düştüm ben. ya benle dalga geçiyo bunlar ya da kız manyapın teki gerçekten. anneme söyleme ben biterim intihar ederim falan dedi. yok dedim. demem ama sen de uzak dur hiçbir şey yapamaz dedim. benle konuştuğunu da serapa söyleme dedim. bana dedi ki diyo. git konuş ablanla eğer birine söylersen kocanın beni taciz ettiğini söylerim herkese bitiririm seni de demiş. bunu duyunca bir daha şok oldum. tmm dedim. ben kimseye söylemicem ama sen de ondan uzak dur istedklerini yapma sakın. annenin yanından ayrılma o gelince dedim. offfffff içim bunaldı.
9-10 yaşlarındaydım mahallede bir kiz bir erkek cocuk ormana gitmişler beni de gel sana birşey göstereceğiz diye çağırdılar. Ben de gittim. Çocuklar birden öpüşmeye kiyafet çıkarmaya başladılar. Çok korkmuştum. Bana birilerine söyleme diye tehdit etmislerdi.
O sırada annem de beni takip etmis nereye gidiyorum diye. Annem olanları görünce beni suçlu sanıp dövmüştü. Çocuklar itiraf edip ortaya çıkınca sonradan rahatladim.
Ama yıllar geçtiği halde o görüntü hala gözümün önünde. Bu da benzer bir anım.
Sanırım ikiside rızalı bunların.Hikaye yazdılar demekki anneme dersen intihar ederim faln
tovbe Yarabbim.