• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar 34 yaşındayım bekar ve çalışan bayanım sağlıkta çalışıyorum işim ve mesleğim iyi

Canım benim,"Yaşım geçiyor.Bir yuvam ve çocuklarım olsun." diye evlenilmez.
Adamın biri gelir hayatınızı zindana çevirir.
Ne varmış yaşınızda.
Telefonda tanıştığınız birine nasıl güveneceksiniz!!!!
Hırsız mı,uğursuz mu,tecavüzcü mü,psikopat mı....[/QUOTE
Öncelıkle çok teşekkür ediyorum size aslında o kadar haklısınız ki.

Konu başlığı olayını çok yanlış anlamışsınız:KK53:

Evlilik konusunda fikir almak istiyorsunuz anladığım kadarıyla. Yaş farkı konusunda herkesin düşüncesi farklıdır. Ben kendimden sekiz yaş küçük biri ile evlenmek istemezdim. Ama anlaşıp anlaşamayacağınızı siz bilirsiniz.

Bu arada yaşınızda bir şey yok. Başka insanlarla da tanışabilirsiniz.
Ya evet ilk defa bir konu açtım da acemilik oldu :(

Yanlislikla arayan insanla nasil evlenmeyi dusunuyosunuz?? Ya evlenince de birilerini yanlislikla ararsa
Iyi de bu mantiga gore nerede tanisirsan tanis adamin o sekilde tanistigi baskalari da olacak. Iste tanistik, ya baska is arkadasina asik olursa, sokakta tanistik ya sokakta baskasiyla tanisirsa, arkadas tanistirdi, ya baska biriyle de tanistirirlarsa falan bitmez bu. En iyisi gorucu usulu evlensin herkes :D

Ama dayım iyi ellenmemiş bekar :KK76: (evde kalmadı bekar :-). )

Hem tanıdık yani dayım :KK53: işi de çok iyi aşçıydı sanırım. Kaç yıldır görüşmedik :KK71:

Dayın evlenmeyi düşünüyor mu? 39 yaşına girecek birisini tanıyorum evlenmek istiyor ve ona da hep küçük kısmetler çıkıyor.

Back
X