Ben niye kimseye sesimi duyuramiyorum((((
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Andromer arif bey var fatihte 125 lira bizim istanbul lab. Ve mavilab ta baktirdik sıfır çıktı her ikisi fakat onda 8, ileri ve yerinde hareketli,21 hareketsiz sperm görüldü bu ne demek oluyor dikkatli incelememişler
sabahtan beri araştırıyorum genelde şu istanbul lab. dan herkes memnunmuş ama şimdi sizde böyle söyleyince içime kurt düştü...yani bize iki doktor çok farklı sonuçlar söylediler tedavilerde farklı o nedenle ikilemde kaldık...:/
Cnm bizde şu an doktor ve hastane arıyoruz avrupa yakasında genelde tüp bebek merkezlerindeki doktorları öneriyorlar daha ciddi bakılıyo diye eğer doktor tavsiyesi verirseniz çok memnun olurum allah yardımcımız olsun.............
Kesinlikle bahceci klinigini tavsiye ederim.biz 4 farkli yerde spermiogram yaptirdik.cogu yuzde tuz bas anomalisi cikti.sonradan anladik ki degerlerde kasitli bir oynama var.kimi hemen ameliyat yapalim varikosel vat dedi kiki 1 hafta icinde tup bebege baslayalim fiyati da su dedi.ama nahceci klinigindeki urolog emre bakircioglu bekleyin dedi ve cok sukur 5 aylik hamileyim
Allah saglikla sihhatle hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin canim acaba o kliniğin tam adini veya telefonunu alabilirmiyim sizden
tüm lab da yaptırma derim istanbulda biz memnun kaalmadık t.dağda oturuyoruz bizde
Artik üçüncü ve inş son kez yaptiracaz üçünün ortalamasına gore bir yol izlicez
Bizde istanbul laboratuarlarında yaptirdik sonucu aldik ve ben çok sasirdim çünkü çok detayli inceleme yaptiklarini söyledikleri halde elimize bir sayfa bisey tutturdular.gidip konuştuğumuzda ise bizim standardımız bu dediler sinir olduk esimle ikimiz ne bilim kiytirik bir hastaneden bile daha detaylı sonuç aldik biz. Ticaret isin içine girince saglik güvenilirlik uçup gidiyormuş megersem... neyse elimizdeki bu 3 sonuca gore doktor biraz daha beklememizi tavsiye etti sonuclarimizi fena bulmadi paniklemeyin daha çok erken biraz psikolojik olarak rahatlayin dedi kurlere baslicam bende esimde gerisi Allah a kalmis..[/QUOTE][QUOTE zz81, post: 36456606, member: 124707"]lüm lab dan biz memnun kalmadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?