Arkadaşlar banyo da düştüm

kawaciu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2010
34
2
36
İstanbul
arkadaşlar yedi aylık hamileyim dön akşam banyo yaparken düştüm acaba bebeğime bir şey olurmu şuan bellim çok ağrıyor doktura gitmedim sizce doktura gideyimi::ÖERİNİZ NE

çabuk çabuk gitt hemen...

hıç bekleme acile git..

bırıde banyado düşmüştü. dr bır şey olmaz demiş. sonra hem bebegını hem rahmını kaybetttı...

acil gıt.. hemen

en azından emın olursun.. nasıl durabiliyorsun. çabuk gıt...

dr gıtmekle hıç bır şey kaybetmezsın, ama gıtmemekle çok şey kaybedersın..???

sonucuda yazarsanız iyi olur..

canım inşallah birşey yoktur ama sen yinede bi git.bebek hareket ediyormu nasıl .bnde okumuştumda 9aylıkken düşmüş kadın banyoda ve bebeğini kaybetmiş.inşallah sorun yoktur haberlerini beklıyoruz

ya arkadaşlar kızcağıza bişey olmayacaksada korkudan olacak...tamam iyiliği için söylemişsinizde kim nasıl korktu bunları okuyunca yahu...ben de merdivenden iki kere düştüm ikizlerim bir yaşında ve turp gibiler canım...arkadaşım banyoda düştü oğlu iki buçuk yaşında..iyi örneklerin yanında kötü örneklerde olabilir tabi...bence dr unu hemen ara o seni zaten yönlendirir ve çağırır ...düşme pozisyonuna da bağlı tabi...umarım herşey yolundadır arkadaşımm....geçmiş olsun sanada bebişede....

Ben de 6 aylıkken merdivenlerden düşmüştüm popomun üstüne,bütün gün kasıklarım ağrıdı,popom ağrıdı,doktorumu aradım bebekler koruyucu bir kesenin içindedir üstüne düşmediysen,kanaman yoksa sorun olmaz dedi,ilaçlar önerdi ve geçti.
eğer kanama yoksa ve karnının üstüne düşmediysen bişey olmuor,ayrıca gitmesen bile durumunu doktoruna bildirmek zorundasın,sana herşeyi anlatır zaten.

kızlar çok şükür şuan bebeğim 10 aylık oldu.o günleri allahtan atlattım. darısı sizin başınıza bu arada kazara ikinci çocuğuma hamileyim.

selam benim büyük oglumda bende 8 yada 9 aylıktım cok fena bir sekilde düşmüştüm tam popomun üstüne ama ALLAHIN izninle birşey olmadı içini ferah tur ama bir doktora görün genede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…