arkadaşlar bebeğime aldığım hastne çıkışı vs ürünleri yıkamadım yıkayacakmıyım

merga

Guru
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2011
217
1
318
Ordu
arkadaşlar bebeğime aldığım hastne çıkışı vs ürünleri yıkamadım yıkayacakmıyım ?ve basıl kaç derece vss nasıl olacak..deterjan ne kullanmalıyım..yada elimdemi yıkasam elde nasıl yıkarsınız

öncelıkle merhaba kaçıncı haftandasın sanırım hazırlıklar hızlanmış mutlaka yıka ben dalinin sıvı bebek deterjanı ve yumuşatıcısını aldım tozlarıda varmış hatta daha uygunmuş ama yıkarken kalıntı kalabılır dıye sıvı aldım düşük seviyede yıka birde durulamayı ıkı kere yaptır derim ben de yapmadım ama yaparken öyle yapacağım

yıkamalısın...
bende henüz yıkamadım ama tüm eşyaları yıkıcam.
marka olarakk amway baby deterjan düşünüyorum ama çok pahalı
:26:olmadı dalin alıcam

Kesinlikle yıkamalısın tabii.
Bende yıkadım geçmiş günlerde.
Dalin sıvı deterjan kullandım,ve yeni ütüledim aldıklarımı.
30 derecede yıka,tavsiyem yumuşatıcı kullanma.
Bütün herşeye el değiyor,boya kokuyor vs.Yıkanmadan olmaz.
Kolay gelsin..

dalin sıvı deterjan alıp makinedemi yııkacam 30 dreceee..hastane çıkışı zıbın hepsni yıkayayımı battaniye filan

yıka tabıkı mıkrop kapmasın bebecik :emir_bebek:

dalin sıvı deterjan alıp makinedemi yııkacam 30 dreceee..hastane çıkışı zıbın hepsni yıkayayımı battaniye filan

Evet tatlı anne adayı: )
Hepsini yıkamalısın..Özellikle hastane çıkışını ve zıbın : )
Bebeğin teniyle en önce zıbın tanışıp temas ettiği için özellikle zıbını yıkamalısın ve diğerlerini.
30 derecede,makinede ve kendine uygun bir bebek deterjanı ile;)
Sonrada bir güzel ütülersin,mis gibi olur herşeyi bebişinin.
Battaniyeyide yıkaman gerek,ağızı burnu değer meleğinin.
Gene 30 da yıka ve hafif derecede ütüle ama çok dikkat et yanmasın Allah korusun.

1 yaşında bebek annesi olarak tavsiyem herşeyin ilk önce etiketlerini kes sonra 30 derecede granül sabun matikle yıka( hacışakir gibi markaların var) sonra ütüle 32. haftadan itibaren hazır olsun :) kolay gelsin

tabiki herşeyini yıkamalısın.eldivenleri çorapları, yastık kılıfı, çarşafını, kıyafetlerini,battaniyelerini,şapkalarını. ben oğlumda hacı şakirin granül sabun tozonu kullanmıştım. 2.de ya onu yada dalin sıvı deterjan kullanabilirim. yumuşatıcı koyma bebeğin kıyafetlerini yıkarken. en az 1-1.5 yaşına kadar kendi kıyafetlerinizle birlikte atma makinaya. en az 1 sene bebek deterjanı kullan. herşeyini ütüle en azından bikaç ay.(çişi öğrendiğinde iç çamaşırını her zaman ütülemelisin) bu arada bebeğe aldığın hiç bir şeyi en az birkaç yıl yıkamadan giydirme ve kullanma.(mümkünse herzaman yıkamak lazım)birçok şey bebeğinin tenine alerji yapabilir yada mikrop kapabilir.Allah kolay doğum versin bebeğine kavuştursun

Back
X