Arkadaşlar bebek 6+3 te 0.63 cm sizce nasil

Melismail

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
147
63
13
Kalp atışını derinden duyduk sat a gore 6+5 ultrasona gore 6+3 ve bebis 0.63 cm arkadaslar normalmi sizlerin nasildi cok merak ediyorm paylasirsabiz cok sevinirim şimdiden teşekkürler

Kalp atışını derinden duyduk sat a gore 6+5 ultrasona gore 6+3 ve bebis 0.63 cm arkadaslar normalmi sizlerin nasildi cok merak ediyorm paylasirsabiz cok sevinirim şimdiden teşekkürler
Canımm hayırlısı olsn :) çoğu kez görüyorum seni çok sevndm gözün aydın Allâh kucağına almayı nasip.etsin inşaallah. Hemen hemen aynı gidiyoruz :)

Canımm hayırlısı olsn :) çoğu kez görüyorum seni çok sevndm gözün aydın Allâh kucağına almayı nasip.etsin inşaallah. Hemen hemen aynı gidiyoruz :)
Saol cnm sanada allahim saglikla kucagina almayi nasip eder insallah sen duydunmu kalp atisini bebisi gordunmu

Maşallah gayet güzel canım. Benim de 6+4 de 0,72 cm di doktor 2 gün kadar önde gidiyor demişti, bu durumda seninki tam olması gereken değerlerde gözüküyor. İmza kısmına hamilelik takvimini ekle istersen, gün gün bebeğinin gelişimi yazıyor oradaki değerlerle karşılaştırırsın.

[QUOTmail, post: 47676296, member: 755008"]Saol cnm sanada allahim saglikla kucagina almayi nasip eder insallah sen duydunmu kalp atisini bebisi gordunmu[/QUOTE]
Daha görmedim canim yarin gideceğiz inşallah

Benim 8+4 te bir buçuk santimdi.
Öncesini bilmiyorum hiç

Back
X