Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar bebek odası için istanbul da halı arıyorum yardımmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!
rkadşım için bebek odasına hediy halı alıcam ama istdiğim gibi bişey bulamıyorum. güzel kızımız için aciln halı bulmam lzım istanbul da halıları nerden aldınız yardım edin.
Ben kızıma kids diye bir markanın halısını almışdım pembe renkde üzerinde bir evin odalarının eşyalarının kabartma şeklinde resmi var yani bir evin içini gösteriyor bahçesinde havuzu bile var ilerde bebeklerini oynatabilir üstünde bakayım internette bulursam adresi kopyalayayım bakarsın resmine beğenirsen internetten bile sipariş edebilirsin
.:TUANA:. Hayvan Motifli .:TUANA:. Çiçek Motifli .:TUANA:. Diğer Motifli tatlım eğer bebek odasını gördüysende bu motiflerden biri illaki wardır odasında kulplarda fln bu halıcıda istediğin her motifli halıyı görebilirsin biraz tuzlu ama değiyo kızımın odası için çoooooook araştrmıştım
tşk ederim arkadaşlar ya odada çok küçük bi alanda boşluk kalıyo zaten çiçek şeklinde şık bi halı buldum ama fiyatlarda uçuyo ıvı halıya baktım özel üretim ve çok pahalı
kızımın odasına royal halıdan aldım antibakteriyel halı çocuk halısı diye geçmiyo ama ben çok begendim resimde belli olmuyo simli iplikden yapılmış bazı yerleri çok hoş.
fiyatıda çok uykun 100*200 ebatını 140 tl ye aldım daha küçükleri daha uygun
Son düzenleme:
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 2433 gün geçti.
kızımın odasına royal halıdan aldım antibakteriyel halı çocuk halısı diye geçmiyo ama ben çok begendim resimde belli olmuyo simli iplikden yapılmış bazı yerleri çok hoş.
fiyatıda çok uykun 100*200 ebatını 140 tl ye aldım daha küçükleri daha uygun
bebek ve çocuk odasında halı pek önermiyor doktorlar, toz ve alerji açısından. ben de zemin iyice boş olmasın diye ikea dan ufak renkli bir kilim aldım, sık sık makinaya atıp yıkıyorum. tavsiye ederim.
bende çok begendim çocuklar okula başlayınca artık eşyalarını begenmez oluyo ileriye dönük genç kız oldugunda da kullanabileceği bişey almak istedik o yüzden.
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 2433 gün geçti.