Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adetin 3. günü hormonlarına baktır benimde az gelmeye başlamıştı hormon testinde fsh hormonum yüksek çıktı erken menopoz başlangıcı dedilerProlaktinim az yüksek buna bağlı olabilirmi yumurtaliklari iyi çalıştırmak için çözümü olan varmi
2.günü baktırdım prolaktinim ve progesteronum azcık yüksek çıktı daha 22 yaşındayım ya sen :):)adetin 3. günü hormonlarına baktır benimde az gelmeye başlamıştı hormon testinde fsh hormonum yüksek çıktı erken menopoz başlangıcı dediler
Ben 31 yasindayim canm belki onlardan dolayı olmuştur onun için ilaç kullansan normale döner hersey2.günü baktırdım prolaktinim ve progesteronum azcık yüksek çıktı daha 22 yaşındayım ya sen :):)
Düzelme oldumu canım şimdi neler yaptı anlatirmisnbenim adet gecikmesi için gittiğim doktor muayeneden sonra bana demişti "senin adetin az oluyordur ve siyah oluyordur" diye, şok geçirmiştim. yumurtalar gerektiği gibi çalışmadığında adet miktarında azalma ve renginde koyulaşma olurmuş. bence bir doktora git, adetinin 3.günü. muayene eder ve hemen tedavisine başlar.
Kuru incir mi benim prolaktinim yüksek amaKist için adaçayı iyi diye biliyorum ama poşet değil hakiki demleme olacak.yumurtalıkları iyi çalıştırmak için kuru incir yemeni tavsiye edebilirim.
bu teşhisi koyan doktorumla 1buçuk aydır beraber çalışıyoruz, yani o beni düzeltmeye çalışıyor. kendimi teslim ettim ellerine, şimdi 8 günüm kaldı ya adet göreceğim ya da hamile kaldığımı öğreneceğim. ama beni ilk muayane ettikten sonra ilaç vermişti adetim genç kızlığıma dönmüştü o hafta, hem uzun sürdü hem gayet kırmızıydı, karnım küçüldü zaten attım içimdekileri hep. şimdi ikinci adet dönemi için beklemedeyim.Düzelme oldumu canım şimdi neler yaptı anlatirmisn
Çok mutlu oldum darısı bana:)bu teşhisi koyan doktorumla 1buçuk aydır beraber çalışıyoruz, yani o beni düzeltmeye çalışıyor. kendimi teslim ettim ellerine, şimdi 8 günüm kaldı ya adet göreceğim ya da hamile kaldığımı öğreneceğim. ama beni ilk muayane ettikten sonra ilaç vermişti adetim genç kızlığıma dönmüştü o hafta, hem uzun sürdü hem gayet kırmızıydı, karnım küçüldü zaten attım içimdekileri hep. şimdi ikinci adet dönemi için beklemedeyim.
:))) ilahi kizzz hakkımızda hayırlısıamin canım darısı başına.
adet çok basit bir şey gibi görünüyor erkekler tarafından ama bizi çok zorlayan bir şey aslında. gününde geldi mi, yeterli geldi mi, ağrı yapacak mı, hazırlıksız yakalayacak mı, dert üstüne dert..