yine bir ego tatmini ile karşı karşıyayız...ne kadar çoğaldı kk da bu tip konular artık...çirkinip diye konu açıp kendini övenler, sevgilim bana çirkinsin dedi diye açılanlar.. öğretmenim bana sen çirkin değilsin dedi, ama güzelsin demedi demekki ben çirkinim diye açılan konular...
ya siz elalemin söyledikleri doğrultusunda mı hayatınıza yön veriyorsunuz...seksi imiş çirkinmiş güzelmiş yok burnu kalkıkmış yok basenleri çekiciymiş diyenler...bırakın allah aşkına arkadaş yaa.... çevrem şunu dedi bunu dedi beni şöyle böyle buluyorlar falan...yapmayın bacım yapmayın...bunları ekmek arasına koyup yiyecekmisiniz acaba ki bu kadar önemsiyorsunuz... hayatta önemli olan öncelikli şeyler bunlarmı sizin için....şükür yok arkadaş kimsede şükür kalmadı istisnalar hariç... konu sahibine soruyorum...allah senin gözünü bacağını elini kolunu vücudunu sağlıklı yaratmışmı? kimseye muhtaçlık duymadan ıturup kalkabiliyormusun? yemeğini lezzetine vara vara yiyebiliyormusun, tuvaletini yapabiliyormusun,? en önemlisi de nefesini içine çektiğinde içine oksijen girebiliyormu, oksijeni içine çektiğinde geri verebiliyormusun nefesini?
soruyorum bunları çünkü bunlar basit görünsede aslında rabbinin sana bahşettiği NİMETTİR... şu an şu dakka sağlıklı bi şekilde nefes alıp verdiğimiz için bile şükür etmemiz gerekirken, sen nelere takılıyorsun...yok seksi demişler yok bana aşık olan olmazmıymış... yapma arkadaşım..elindekilerin kıymetini bil ve şükürü unutma....eğer şükürü unutursan, allah da O'nu unuttuğun şeylerle seni imtihan eder....bunu da unutma sakın....