arkadaşlar benm de derdim bu bu aralar :(

sevimlikartanesi

El-Latif,El-Cabbar,El-Mucib-Es-Semi
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
1.716
489
148
herkes bana çok seksisin diyor

öğretmenim ve 24 yaşındayım. kadın erkek herkes beni çok seksi görüyor( yürüyüşüm, yüz hatlarım yani dudaklarım ve popom) ama ben hayatıma ciddi bi yön vermek istiyorum. sizce bu durumdayken bi erkek benmle ciddi düşünür mü ya da aşık olur mu? çok üzülüyorum.
ciddi düşündüğüm bi erkek arkadaşım vardı ama ayrılacağım çeşitli sebeplerden ötürü. maalesef o da çok seksi olduğumu söylerdi:17:

sen davranışlarınla o seksiliğini törpüleyebilirsin.
ayrıca kendini bildikten sonra sana o maksatla yaklaşan bile geri gider.:emir_bebek:

herkes bana çok seksisin diyor

öğretmenim ve 24 yaşındayım. kadın erkek herkes beni çok seksi görüyor( yürüyüşüm, yüz hatlarım yani dudaklarım ve popom) ama ben hayatıma ciddi bi yön vermek istiyorum. sizce bu durumdayken bi erkek benmle ciddi düşünür mü ya da aşık olur mu? çok üzülüyorum.
ciddi düşündüğüm bi erkek arkadaşım vardı ama ayrılacağım çeşitli sebeplerden ötürü. maalesef o da çok seksi olduğumu söylerdi:17:

Nasıl yani?
Seksilere aşık olunmuyor mu?
Ben seksi değil miyim yoksam benim adam bana aşık değil mi?
İnsan zaten seksi bulduğuna aşık olmaz mı?

koptum derde bak seksi olduğuna emin misin sen ?ay kahretsin çok seksiyim diye konu açılmış .arkadaşım sende fiziğini ön plana çıkarıcak kıyafetler giymezsin olur biter .sevgilim benle ciddi düşünmez mi lafa bak .senin düşünüğün gibi olsaydı ne seksi kadınlar evlendi yani akşam akşam güldüm .

Hoşgeldin mutsuzpuuuunkkk!!!

Ay nerelerdeydin :) Bi çay kahve.. Uzun zamandır görmemiştim derdini senin. Sevgilinle çok dertliydin çünkü :)
Otel odasından tut sana verdiği değere kadar.
Şimdi de seksi olmaktan mı yakınıyorsun canım?
Vah vah!:37:
Belki gerçekten öyle olmak istediğin içindir! :23:

dalga geçme bella. fiziğini ön plana çıkarma diyosun da mesela çeket pantolon giyeceğim mesela yürüyüşüm popom belli oluyo erkekler bakıyo hayvan gibi.
kolay değil yani

Hoşgeldin mutsuzpuuuunkkk!!!

Ay nerelerdeydin :) Bi çay kahve.. Uzun zamandır görmemiştim derdini senin. Sevgilinle çok dertliydin çünkü :)
Otel odasından tut sana verdiği değere kadar.
Şimdi de seksi olmaktan mı yakınıyorsun canım?
Vah vah!:37:
Belki gerçekten öyle olmak istediğin içindir! :23:

benm sevgilimle olan derdimi Allah sana vermesin e mi
sen kendini ne sanıyosun ki
böyle insanlarla dalga gecerek mutlu olabileceiğini mi
çok yanılıyosun sen. sanki sizin sorunlarınız yok , dört dörtlüksünz dimi
Allah sana akıl fikir versin

Dert ede ede bunu mu ettiniz kuzum,eğer cidden dert ettiyseniz böyle söylenmeye devam edin çünkü mütevazı olmayan her insan çekici değil iticidir :ssz:

ciddi bir derdin varmışş gerçekten.. çok komiksin.. kahretsin bu seksepalitem başıma dert oluyorr :32:

Hahaha ;) ciddi misiniz gercek misiniz? Boyle dert olmaz ki. Vucut hatlarini belli edecek sekilde giyinmezsen yururken kivirtmazsan konusurken dudakkarini bukmezsen sikinti cikmaz ;)

Son düzenleme:
soguk durmalisin..
kivirtmadan yürümeye dikkat etmelisin..
asla dar giymemelisin..
poponu kapatacak uzun giysilerde tercih edebilirsin..
soguk ve durgun durman en önemlisi..
o zaman kimse seni sekside bulmaz cekicide..

Back
X