arkadaşlar benm de derdim bu bu aralar :(

soguk durmalisin..
kivirtmadan yürümeye dikkat etmelisin..
asla dar giymemelisin..
poponu kapatacak uzun giysilerde tercih edebilirsin..
soguk ve durgun durman en önemlisi..
o zaman kimse seni sekside bulmaz cekicide..
teşekkürler arkadaşım ama kıvırtmadan yürüyemiyorum
nasıl anlatsam bilmiyorum.
ve hep uzun şeyler giyiyorum ama pantolon ceket takımı da giymek istiyorum okulda

senin de işin gücün yok sabahtan beri herkese sarıyosun yaa. günah şu ramazan günü yapma böyle şeyler canım:52:

ev hanımıyım işte söyle birşeyler akşam kocama bende seksi görüneyim .ya arkadaşım 24 yaşında koca kadınsın ya .seksiyim ne yapıcam diye konu açıyorsun ciddiye almamızı bekleme komiksin .

teşekkürler arkadaşım ama kıvırtmadan yürüyemiyorum
nasıl anlatsam bilmiyorum.
ve hep uzun şeyler giyiyorum ama pantolon ceket takımı da giymek istiyorum okulda

Niye ki?
Zamanında poponu çok kıvırdın da oradan mı kaldı bu alışkanlık.
Yanlış anlama seni yadırgamıyorum.
Seksi olabilirsin,bunun farkındasındır. Ki ben de öyleyim. Ama ben memnunum hayatımdan.
Ama bundan rahatsızlık duyuyorsan çözümü belli sen kabul etmiyorsun.

Hormonlu yiyeceklerle birlikte dertlerimiz de degisti.Gunun sonunda yazilan dert: Kahretsin bugunde cok sexiydim, herkes bana bakti, ama ama olmaz ki her gun boyle. Arkadaslar yardim edecek yok muuu? ve KK dagilir.

çok üzüldüm gerçekten ne yapılabilir diye bayağı kafa yordum moralim bozuldu senin derdinin çaresi yok seksi doğdun seksi yaşayacaksın senin kaderin bu ne yapalım kader deyip susacaksın üzgünüm!!!

seksi doğulmaz bence seksi olunur..güzelsindir ama bunu giyimle makyajla daha cok ön plana cıkarırsın..arkadaslarımız yapabileceklerini söylemişler zaten eğer gerçekten rahatsızsan bu durumdan bol uzun giyin makyajda yapma bak herkes sana seksisin diyo mu ozaman :1:sevgili konusuna gelirsek adam gibi birini bulursan senın o yönünden önce iyiliğine merhametine güleryüzüne bakar zaten :34:

dalga geçme bella. fiziğini ön plana çıkarma diyosun da mesela çeket pantolon giyeceğim mesela yürüyüşüm popom belli oluyo erkekler bakıyo hayvan gibi.
kolay değil yani

Konu sahibinin eralde poposu baya dikkat çekecek derece de büyük ki
Ne giyse direk ortaya çıkıyor ve dikkatleri üzerine topluyor.
Çok rahatsız oluyorsan popondan, spora başla.
Hem küçülür hem de daha şekilli olur.
O zaman daha az seksi olursun tabii :)
Seksi olmak bir dert olamamak ayrı bir dert güldürdünüz beni akşam akşam :))

kendini böyle görmen hayatıda güzel görmene sebep olabilir yaşamın boyunca
senin adına sevindim
hep sexi kal:))))

Son düzenleme:
off valla baydı kimi kendini sergiler öve öve bitiremez
kimi çirkinim diye tutturur
kardeşim bol birşeyler giy vucudunu çıkarma ön plana bu kadar zor
değil

Back
X