arkadaşlar benm de derdim bu bu aralar :(

yine bir ego tatmini ile karşı karşıyayız...ne kadar çoğaldı kk da bu tip konular artık...çirkinip diye konu açıp kendini övenler, sevgilim bana çirkinsin dedi diye açılanlar.. öğretmenim bana sen çirkin değilsin dedi, ama güzelsin demedi demekki ben çirkinim diye açılan konular...
ya siz elalemin söyledikleri doğrultusunda mı hayatınıza yön veriyorsunuz...seksi imiş çirkinmiş güzelmiş yok burnu kalkıkmış yok basenleri çekiciymiş diyenler...bırakın allah aşkına arkadaş yaa.... çevrem şunu dedi bunu dedi beni şöyle böyle buluyorlar falan...yapmayın bacım yapmayın...bunları ekmek arasına koyup yiyecekmisiniz acaba ki bu kadar önemsiyorsunuz... hayatta önemli olan öncelikli şeyler bunlarmı sizin için....şükür yok arkadaş kimsede şükür kalmadı istisnalar hariç... konu sahibine soruyorum...allah senin gözünü bacağını elini kolunu vücudunu sağlıklı yaratmışmı? kimseye muhtaçlık duymadan ıturup kalkabiliyormusun? yemeğini lezzetine vara vara yiyebiliyormusun, tuvaletini yapabiliyormusun,? en önemlisi de nefesini içine çektiğinde içine oksijen girebiliyormu, oksijeni içine çektiğinde geri verebiliyormusun nefesini?
soruyorum bunları çünkü bunlar basit görünsede aslında rabbinin sana bahşettiği NİMETTİR... şu an şu dakka sağlıklı bi şekilde nefes alıp verdiğimiz için bile şükür etmemiz gerekirken, sen nelere takılıyorsun...yok seksi demişler yok bana aşık olan olmazmıymış... yapma arkadaşım..elindekilerin kıymetini bil ve şükürü unutma....eğer şükürü unutursan, allah da O'nu unuttuğun şeylerle seni imtihan eder....bunu da unutma sakın....

çok güzel bir yazı
ama şunu da eklemem gerekir ki yürüyüşüm dışında her şeyden memnunum ve şükreden biriyim emin olabilirsin

herkes bana çok seksisin diyor

öğretmenim ve 24 yaşındayım. kadın erkek herkes beni çok seksi görüyor( yürüyüşüm, yüz hatlarım yani dudaklarım ve popom) ama ben hayatıma ciddi bi yön vermek istiyorum. sizce bu durumdayken bi erkek benmle ciddi düşünür mü ya da aşık olur mu? çok üzülüyorum.
ciddi düşündüğüm bi erkek arkadaşım vardı ama ayrılacağım çeşitli sebeplerden ötürü. maalesef o da çok seksi olduğumu söylerdi:17:

ne güzel işte tadını çıkarmaya bak... seksi görünmek için kadınların yaptıklarını düşünürsek seninki allah vergisi işte:)

bende öğretmenim, 25 yaşındayım :) nişanlıyım. nişanlım çok seksi olduğumu düşünür.
diğer erkekler ise... bilmiyorum onların hakkımda ne düşündüklerini hiç önemsemedim şimdiye kadar.
çünkü ben kendimi biliyorum. sende bence kendine biraz çeki düzen ver.

Son düzenleme:

öğretmenim ve 24 yaşındayım. kadın erkek herkes beni çok seksi görüyor( yürüyüşüm, yüz hatlarım yani dudaklarım ve popom) ama ben hayatıma ciddi bi yön vermek istiyorum. sizce bu durumdayken bi erkek benmle ciddi düşünür mü ya da aşık olur mu? çok üzülüyorum.
ciddi düşündüğüm bi erkek arkadaşım vardı ama ayrılacağım çeşitli sebeplerden ötürü. maalesef o da çok seksi olduğumu söylerdi:17:

seksi olmamak için reçete;

1-Bol bol yağlı yiyip selülitleri azdırmak(kışın başlanılır yaza istenilen iticilik elde edilmiş olur)
2-bir kere jartiyer kesinlikle görülmemeli
3-topuklu ayakkabılardan uzak durulmalı
4-Öğretmensiniz evladım diyerek konuşmanızda fayda var

bunları uygulayın haftalar sonra seksepalitenizdeki düşüşü sizde inanamıyacaksınız:))))

seksi olmamak için reçete;

1-Bol bol yağlı yiyip selülitleri azdırmak(kışın başlanılır yaza istenilen iticilik elde edilmiş olur)
2-bir kere jartiyer kesinlikle görülmemeli
3-topuklu ayakkabılardan uzak durulmalı
4-Öğretmensiniz evladım diyerek konuşmanızda fayda var

bunları uygulayın haftalar sonra seksepalitenizdeki düşüşü sizde inanamıyacaksınız:))))

Tersi de sexi olmak icin recete oluyor herhalde:)

dostummm senin sorunun ne blıyomusuunnnnn??????? diye baslamak ıstıyorum :)) nyse

sorunun şu ; ego tatmini
özgüven eksikliği...

başka açıklaması yok bunun kbkma valla..

forum takipten görüp arasıra grip bakıyorum. dayanamadım yazacağım. çok sinirlendim gerildim ben size. yahu mübarek gün açı var hastası var evsizi var ölüm yaşayanı var bilmem ne.... hayatta bu dert mi!!! çok afedersiniz ama bence sizin bi derdiniz var ama onun içinde psikologtan yardım almanız lazım.

Son düzenleme:
poponuz her adım atışınızda arkamdan gel..arkamdan gel...arkamdan gel..arkamdan gel..diyorsa kusura bakma ama anneanneme bile herkez çok sexisin der

büyük ihtimal arkadaşların sexi olma çabanı görüpte sana bu konuda başarılı olduğunu belirterek gönlünü almışlar. hayatında hiç bakım yapmayan ama birgün gelip saçlarını boyatmış çabalayan arkadaşınıza ayy çok güzelsin dersin öyle olmasa da... iyi arkadaşların varmış kısaca gönlünü kırmamışlar. (bide her bakılan popo güzel olduğu için bakılmıyor emin ol nedeni başka olmasın??)

Seksilik biraz giyim tarzıyla da alakalı birşey.
Sen o poponun üstünü belli etmeyecek şekilde kapatırsan, kimse sana "seksisin" demez.

artık yazamadan geçemicem bütün konularınızı okudum ilkönce size sonra öğretmenliğinize yakıştıramadım bize öğretmen anne diye öğretildi erkeklerden de hep böyle duydum öğretmene o gözle bakmaz hiçbir erkek ki siz öğretmenliğinize yaraşır şekilde yaşıyosanız vücudunuza yapışmayan bi etek ceket giyin yada kalçanıza yapışmayan bi pantolon o zaman kimse size bu tarz şeyler söylemez, söyleyemez ama kadın kuyruk sallamadığı sürece hiçbir erkek böyle davranmaz ne seksi kadınlar var ki erkekler yanına yaklaşmaya korkuyo siz erkeklere o mesajı veriyosanız saygı da beklemeyin eli maşalı olsanız ailenize laf getirmemeye çalışsanız inanın böyle dertleriniz olmaz burda sevgilimle 3 4 yıllık ilişkim var cinsellik konuşabilir miyim diye konular açılırkenn 3 aydır çıkıyoruz otelde buluşuyoruz yatıyoruz(!) kalkıyoruz ciddi düşünüyoruz bu sorun olur mu diye de konular açılıyo işte yetiştirilme tarzı aile yapısı inançlar vs ile ilgili bunlar sakın yanlış anlamayın amacım sizi kişiliğinizi öğretmenliğinizi yetiştirilme tarzınızı yargılamak değil buna haddim de yok zaten ama siz buraya bu tarz konular açıyosanız her türlü insanın yorumunada açık olmanız gerekiyo, iyi geceler.

öncelikle . kız erk ark bana çok seksisin dedi dıorsunuz .

1.si siz o hakkı o erkeklere neden verıorsunuz ? seksisin diycek bana elin adamı ne demek bu ? arzulamaktır.
2.si seksi siniz diye sıze o baska gozle bakıcak hallerı yok bunu siz hareketlerınızle konusmanızla engellersınız .
3.sü kıvırmadan yuru madem oyleyse bı sorun olmaz

uniden bı arkım var kıvırmaktan ölücekti kız erkekler hep dalga gecıor ben uyarıorum her gordgmde dusnun ben bıle tahammul edımıorum o kadar ıgrenc bı yuryus olamaz doğustan yuruyusum dıordu :D.:D:52::52:

bu millette dert kalmamış dert yaratıyorlar arkadaşım kendilerine.

bence kendin abartıyorsun. bende kendimi seksi hissederim ve çevremdekilerin bana hiç kötü gözle baktıgını düşünmedimde hissetmedimde. giyiminle uslübün belirler zaten milletin sana bakış açısını. çok dar giyiniyorsan, dekolten çoksa, aşırı makyaj yapıyorsan, milletin düşünceleri farklı olur tabi.

2 yıllık da ilişkim var:) demekki sende bir problem var arkadaşım

arkadaşım en büyük derdin bu olsun.burda seksapelliğini azaltmak için tavsiyeler veririz ama kafandaki kendi imajını seksi olarak oturttuğun için bunu kaybedersen senin için boşluk olabilir.ama seksi kalacağım hep dersen erkekleri korkutup hep yalnız ve seksi kalabilirsin.veya seksiliğine gelecek ,kalbini kıracak erkekleri tahrik edersin. seçenekler burda seçim senin.

Back
X