- 22 Ağustos 2011
- 919
- 102
- 73
- Konu Sahibi sevimlikartanesi
Sabah sabah sesli güldüm.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
artık yazamadan geçemicem bütün konularınızı okudum ilkönce size sonra öğretmenliğinize yakıştıramadım bize öğretmen anne diye öğretildi erkeklerden de hep böyle duydum öğretmene o gözle bakmaz hiçbir erkek ki siz öğretmenliğinize yaraşır şekilde yaşıyosanız vücudunuza yapışmayan bi etek ceket giyin yada kalçanıza yapışmayan bi pantolon o zaman kimse size bu tarz şeyler söylemez, söyleyemez ama kadın kuyruk sallamadığı sürece hiçbir erkek böyle davranmaz ne seksi kadınlar var ki erkekler yanına yaklaşmaya korkuyo siz erkeklere o mesajı veriyosanız saygı da beklemeyin eli maşalı olsanız ailenize laf getirmemeye çalışsanız inanın böyle dertleriniz olmaz burda sevgilimle 3 4 yıllık ilişkim var cinsellik konuşabilir miyim diye konular açılırkenn 3 aydır çıkıyoruz otelde buluşuyoruz yatıyoruz(!) kalkıyoruz ciddi düşünüyoruz bu sorun olur mu diye de konular açılıyo işte yetiştirilme tarzı aile yapısı inançlar vs ile ilgili bunlar sakın yanlış anlamayın amacım sizi kişiliğinizi öğretmenliğinizi yetiştirilme tarzınızı yargılamak değil buna haddim de yok zaten ama siz buraya bu tarz konular açıyosanız her türlü insanın yorumunada açık olmanız gerekiyo, iyi geceler.
Tamam sakin ol mutsuzpunk.
Sana yüklenildi çünkü gerçekten çok aptalca bir şey düşünüyorsun.
Seksi olmak ve ciddi ilişki arasında kurduğun bağlantı anlamsız.
Kendine güven duy biraz. Bir kadın hem süper seksi hem de çok ağırbaşlı ve saygı duyulası bir insan olabilir.
Yani asla önünde bir engel teşkil etmez.
Al sana ciddi bir cevap.
Biraz mantıklı düşünmeyi denemeni öneririm. Yazdığın ilk mesajı bir daha oku.
Monica Belluci'den daha seksi olamazsın ayrıca di mi ? Evli ve çocuklu bir insan kendileri.
Onu bir filmde izlediğim zaman nefes alamıyordum. O derece seksi ve güzel.![]()
herkes bana çok seksisin diyor
öğretmenim ve 24 yaşındayım. kadın erkek herkes beni çok seksi görüyor( yürüyüşüm, yüz hatlarım yani dudaklarım ve popom) ama ben hayatıma ciddi bi yön vermek istiyorum. sizce bu durumdayken bi erkek benmle ciddi düşünür mü ya da aşık olur mu? çok üzülüyorum.
ciddi düşündüğüm bi erkek arkadaşım vardı ama ayrılacağım çeşitli sebeplerden ötürü. maalesef o da çok seksi olduğumu söylerdi![]()
Giyim tarzını değiştir. Kırıta kırıta yürüme, konuşmaların ve davranışların (özellikle mimiklerin, sesin, el kol hareketlerin) birbbiriyle tutarlı, samimi aynı zamanda ciddi olsun yeter. Tabi bizi keklemiyorsan dene derim.![]()
herkes bana çok seksisin diyor
öğretmenim ve 24 yaşındayım. kadın erkek herkes beni çok seksi görüyor( yürüyüşüm, yüz hatlarım yani dudaklarım ve popom) ama ben hayatıma ciddi bi yön vermek istiyorum. sizce bu durumdayken bi erkek benmle ciddi düşünür mü ya da aşık olur mu? çok üzülüyorum.
ciddi düşündüğüm bi erkek arkadaşım vardı ama ayrılacağım çeşitli sebeplerden ötürü. maalesef o da çok seksi olduğumu söylerdi![]()