arkadaşlar benm de derdim bu bu aralar :(

aranızda sünger bob seyreden varmı bilmiyorum bi bölümünde squidward kafasına bişey düştüğü için aşırı yakışıklı oluyordu, hayatı çekilmez bir hal alıyordu, o geldi aklıma belki öyle bişeydir:1::1::1:

dalga geçme bella. fiziğini ön plana çıkarma diyosun da mesela çeket pantolon giyeceğim mesela yürüyüşüm popom belli oluyo erkekler bakıyo hayvan gibi.
kolay değil yani

sız erkeklerın bıtek sıze baktıgını mı sanıyosunuz?ayol onlar dısı kus gecse ona bıle bakıyolar:51:
poponuzu cok bellı eden seyler gıyıyosanız ondan bakıyolardır:6:sız kendınızı cok seksı buluyosunuz erkekler nasıl bulmasın:ssz:

geçin bu işeri yaa.. popom çok seksi erkekler bana bitiyor yatağa atılır mıyım falan diye dert mi olur? sadece ego olur..
resmini bi koysana poponun ya çok merak ettim şu afetliğini gerçekten.

Kahretsin , hiç seksi değilim. Sizce kocam beni boşarmı. Çok üzülüyorum. Nolur bir fikir verin. Yoksa kocam beni boşamadan ben mi onu boşasam. :6:

Mutsuzpunkcum arkadaşlar dalgaya almış almasına da :))))
Sen bi öğretmen olarak niye öyle yazdıklarını nasıl anlamadın

Ana güzellik doğuştan gelir

Diğer özellikler sempatik olmak- mütevazi olmak-havalı olmak-ukala olmak ve seksi olmak gibi vsvsvs
bunlar kişinin kendi tercih ettiği kişilik ve karakteristik özellikleriye oluşur tatlım

Çok güzel olduğun için rahatsız oluyorum deseydin bir nebze anlarlardı belki
Ego tatmini için seçtiğin kelime hatalı...

herkes bana çok seksisin diyor

öğretmenim ve 24 yaşındayım. kadın erkek herkes beni çok seksi görüyor( yürüyüşüm, yüz hatlarım yani dudaklarım ve popom) ama ben hayatıma ciddi bi yön vermek istiyorum. sizce bu durumdayken bi erkek benmle ciddi düşünür mü ya da aşık olur mu? çok üzülüyorum.
ciddi düşündüğüm bi erkek arkadaşım vardı ama ayrılacağım çeşitli sebeplerden ötürü. maalesef o da çok seksi olduğumu söylerdi:17:

dikkat et egon çatlamak üzere.
sanırım burada da pohpohlanmak istedin...

tanıdığım bir kız vardı senin gibi...kendını yere göğe sıgdıramazdı,kendini ilah gibi görürdü..
resmen kendıne aşık bir kızdı..ve ben onun anlatmalarına ve abartmalarına rağmen onu ve onda ki gerçekleri görebiliyordum..

bazı kızlar böyle işte,anlatırlar sanki karşındaki körmüş muamelesi yaparlar.

kendine olan güvenin elbette güzel bir şey, ama herşeyin fazlası zarar..
aynanın karşısına geçip kendine, bir başkasının gözüyle bakmaya çalış
belkı gerçekleri görebilirsin ozaman..

herkes bana çok seksisin diyor

öğretmenim ve 24 yaşındayım. kadın erkek herkes beni çok seksi görüyor( yürüyüşüm, yüz hatlarım yani dudaklarım ve popom) ama ben hayatıma ciddi bi yön vermek istiyorum. sizce bu durumdayken bi erkek benmle ciddi düşünür mü ya da aşık olur mu? çok üzülüyorum.
ciddi düşündüğüm bi erkek arkadaşım vardı ama ayrılacağım çeşitli sebeplerden ötürü. maalesef o da çok seksi olduğumu söylerdi:17:

bir resmini görebilirmiyim
ona göre cevap yazıcam

Back
X