arkadaşlar benm de derdim bu bu aralar :(

resimdeki dudaklara bakınca anladım ki benim dudaklarımda yokmuş :43:

çatla patla emiii

18 yada 17.sayfada anlatım gösteermedim
eger foto koysam catlarsınız ikiye diye korktum
o kadannn düzelimki.....................:54::16:

ama senin böyle dudişkoların yokkiiiii :110:

acı yemişş hemorid gibi demi :9::9:

ğuhahahaha koptum :9::9:

Adamlar böyle :53: olmuştur :27:

evet :9::9::9:

varya hiçbirimizde vicdan yok.. gerçekten.
kız ne dertlerd biz ne dertteyiz.. yazmıyoda:44:
intihar etti zahar:37: bak vicdan yaptım ya..
zavallı kız ..o kıçla nasıl yaşar?? :50: nerelere gider kimlere dert yanar:43:

sen ve cevren seksi oldugunu devamlı dile getiriyorsa bence davranışlarını gözden geçir.yanlış anlama yani hal ve tavırlarınla seksiliğini destekliyorsan göze çok geliyor olabilir..tavırlarında biraz daha geri çekersen kendini ve karakterini ön plana çıkarıcak davranışlar sergilersen sanıyorum ki sende birazdaha rahatlıcaksın.. ( tavırlarında abartı varmı bilemiyorum tabi :) )

Ayy hiç gülesim yoktu. Sen öğretmensen ben neyimmm acaba??? Öğrencilerind eseksi buluyo mu seni. Bana kimse çok seksisin demedi çok garip aslında seninki garip sanki...Seksisin öğretmensin ne diyim allahakılfikir versin

herkes bana çok seksisin diyor

öğretmenim ve 24 yaşındayım. Kadın erkek herkes beni çok seksi görüyor( yürüyüşüm, yüz hatlarım yani dudaklarım ve popom) ama ben hayatıma ciddi bi yön vermek istiyorum. Sizce bu durumdayken bi erkek benmle ciddi düşünür mü ya da aşık olur mu? çok üzülüyorum.
Ciddi düşündüğüm bi erkek arkadaşım vardı ama ayrılacağım çeşitli sebeplerden ötürü. Maalesef o da çok seksi olduğumu söylerdi:17:

eksisin dedilerde sen seksi mi anladın acaba arkadaşım?
Açtığın konuya bakınca zeka seviyen konusunda ciddi endişelerim var çünkü..

yazmasam çatlıcam..
bende otururken bacaklarımı çok ayırıyorum kızlar.:43:
göğüs dekoltem yarısı fırlayacakmış gibi oluyor başka türlü giyinemiyorum.:43:
sanırım jartiyerimi de minilerim kapatamıyor..:44:
herkes bana çok kaşarsın diyor..:50:
lütfen dalga geçmeyin allah yaratmış ben ne yapayım yani

allahımmm sen akıl fıkır ıhsan eyle bu akılla nerelere gıdecez acaba cok merak edıyorum..konu sahıbı etrafta ne olup bıtıyor gormuyor herhalde???şehitlerimiz var onlarca şehit babamızın ayakkabısı yırtık ıcınde adam nıye cıkıp yazmıyo sehıt babasıyım ama ayakkabım yırtık dıe yazıklarrr olsun boyle ınsanlara yazıklar olsun toplumu bu hale getırenlere...

Back
X