- 5 Eylül 2011
- 15.585
- 9.595
- 448
- Konu Sahibi sevimlikartanesi
Ayy Carrie bakamıyorum bile nerden buldun bunu ya![]()
ilahi keriiiiii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy Carrie bakamıyorum bile nerden buldun bunu ya![]()
Allah aşkına
Ous tan kim resim istiyordu ki![]()
carrie askolsun benim sahane güzelliğime bişey dimedin..yaww...
cok güzelim deyomyaaa...
bu ne?! dodak mı bunlar? dikkat ettiysen dudak demedim çünkü dodak daha iyi durdu dolgun bi kelime :) ürktüm tırstım..organlar yer değiştirmiş sanki.kıymet alemeti bunlar![]()
hani nerde görmedüm ki canum
ama benim kadar olamazsın ki
ben afeti-i devran mükemmel-i cihanım![]()
resimdeki dudaklara bakınca anladım ki benim dudaklarımda yokmuş![]()
18 yada 17.sayfada anlatım gösteermedim
eger foto koysam catlarsınız ikiye diye korktum
o kadannn düzelimki.....................![]()
acı yemişş hemorid gibi demi![]()
Adamlar böyleolmuştur
![]()
Bol entari ve basma etekle bu işi halledebilirsin. Ne biliyim makyaj yapma birde saçını şöyle yapabilirsin:
Eki Görüntüle 483151 Eki Görüntüle 483152 Eki Görüntüle 483153 Eki Görüntüle 483154
herkes bana çok seksisin diyor
öğretmenim ve 24 yaşındayım. Kadın erkek herkes beni çok seksi görüyor( yürüyüşüm, yüz hatlarım yani dudaklarım ve popom) ama ben hayatıma ciddi bi yön vermek istiyorum. Sizce bu durumdayken bi erkek benmle ciddi düşünür mü ya da aşık olur mu? çok üzülüyorum.
Ciddi düşündüğüm bi erkek arkadaşım vardı ama ayrılacağım çeşitli sebeplerden ötürü. Maalesef o da çok seksi olduğumu söylerdi![]()
poponuz her adım atışınızda arkamdan gel..arkamdan gel...arkamdan gel..arkamdan gel..diyorsa kusura bakma ama anneanneme bile herkez çok sexisin der