- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
- Konu Sahibi sevimlikartanesi
Ayyy Allahım..Ödü kopar insanın sokakta görse...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkes bana çok seksisin diyor
öğretmenim ve 24 yaşındayım. kadın erkek herkes beni çok seksi görüyor( yürüyüşüm, yüz hatlarım yani dudaklarım ve popom) ama ben hayatıma ciddi bi yön vermek istiyorum. sizce bu durumdayken bi erkek benmle ciddi düşünür mü ya da aşık olur mu? çok üzülüyorum.
ciddi düşündüğüm bi erkek arkadaşım vardı ama ayrılacağım çeşitli sebeplerden ötürü. maalesef o da çok seksi olduğumu söylerdi![]()
Hem seksi hem gizemli hem de alımlıyım ...Aynı zamanda sempatik ama ağır başlı ve mesafeli bir imaj çizdiğimi söylerler.. Üstelik 2 çocukluyum....Hiç doğum yapmamış gibi bir fiziğe sahibim..Maşallah bana ...![]()
Oh be kendimi övesim gelmişti...Dert edilecek değil,mutlu olunacak bir şey bu... Sen de dert etme.....
teşekkürler arkadaşım ama kıvırtmadan yürüyemiyorum
nasıl anlatsam bilmiyorum.
ve hep uzun şeyler giyiyorum ama pantolon ceket takımı da giymek istiyorum okulda
Seksi ve ogretmen. Ikisi yanyana hic yakismiyor.
Hocam yapmayın kurban olayım. Ben bir öğretmen adayıyım. Hiç mi seksi olmaya hakkım yokVallahi şuracıkta bırakırım okulumu..
Herneyse şaka bir yana, konu sahibine sesleniyorum, vallahi ne kötü ne iyi bir şey düşünmedim, yargılamıyorum, akıl da veremiyorum tam algılayamadım çünkü ama hakikatten çok merak ediyorum. Sizi yani, fiziken :)