arkadaşlar benm de derdim bu bu aralar :(

24 yaşında ve öğretmen......

ay evet canım çok seksiymişsin herkes öyle diyorsa ,biz buradaki tüm paçozlar da kıskançlıktan kuduryoruz.

Te Allahım

İnsanca yaşamak herkesin hakkı.zor bir durum ama bir eğitimci olarak güçlü ve örnek olmalısıniz.bi 10-15 yıl dayanmaya çalışın biliyorum söylemesi kolay ama...sonra zaten kendiliğinden geçer o zaman rahat edersiniz sadece sabır...

herkes bana çok seksisin diyor

öğretmenim ve 24 yaşındayım. kadın erkek herkes beni çok seksi görüyor( yürüyüşüm, yüz hatlarım yani dudaklarım ve popom) ama ben hayatıma ciddi bi yön vermek istiyorum. sizce bu durumdayken bi erkek benmle ciddi düşünür mü ya da aşık olur mu? çok üzülüyorum.
ciddi düşündüğüm bi erkek arkadaşım vardı ama ayrılacağım çeşitli sebeplerden ötürü. maalesef o da çok seksi olduğumu söylerdi:17:

utanır insan böyle güzel olunur mu yaa:52::52::52::52:

Hem seksi hem gizemli hem de alımlıyım ...Aynı zamanda sempatik ama ağır başlı ve mesafeli bir imaj çizdiğimi söylerler.. Üstelik 2 çocukluyum....Hiç doğum yapmamış gibi bir fiziğe sahibim..Maşallah bana ...:nazar:

Oh be kendimi övesim gelmişti...:27: Dert edilecek değil,mutlu olunacak bir şey bu... Sen de dert etme.....

Helal valla dur bende övüneyim azcık.:27:
7,5 aylık hamileyim sadece 5 kg aldım hala seksi hissediyorum kendimi,bikinimi de giyindim,şıkıdım şıkıdım elbiseler de giyindim,mini elbiseler bile giyiniyorum maaşallah :nazar:daha ne isterim...:34:

Seksi ve ogretmen. Ikisi yanyana hic yakismiyor.

Hocam yapmayın kurban olayım. Ben bir öğretmen adayıyım. Hiç mi seksi olmaya hakkım yok :5: Vallahi şuracıkta bırakırım okulumu..

Herneyse şaka bir yana, konu sahibine sesleniyorum, vallahi ne kötü ne iyi bir şey düşünmedim, yargılamıyorum, akıl da veremiyorum tam algılayamadım çünkü ama hakikatten çok merak ediyorum. Sizi yani, fiziken :)

Hocam yapmayın kurban olayım. Ben bir öğretmen adayıyım. Hiç mi seksi olmaya hakkım yok :5: Vallahi şuracıkta bırakırım okulumu..

Herneyse şaka bir yana, konu sahibine sesleniyorum, vallahi ne kötü ne iyi bir şey düşünmedim, yargılamıyorum, akıl da veremiyorum tam algılayamadım çünkü ama hakikatten çok merak ediyorum. Sizi yani, fiziken :)

;) evet, seksi olmaya hakkimiz var tabi, bayaniz biz, hepimiz severiz seksiligi de, konu sahibi, yasi ve ogretmen oldugunu soyleyip seksiliginden bahsetmis. Sadece seksiliginden bahsetse tamam. Bayansa ve dogruysa soyledikleri umarim mesai saatleri icinde seksiligini on plana cikarmiyordur. Ogretmen ogretmene yakisan sekilde davranmali, giyinmeli, calistigi saatlerde. Bana gore tabi. Ogullarimin oyle daracik ustten dugmeleri acik dar kisa etekli ogretmenleri olsun hoslanmam heralde

hey sexy lady
çok merak ediyorum ama sakın koyma fotonu burdaki bayanlar seksi değil ya kıskanırlar şimdiki gibi
sen boşver canm ahhh ahh ben bilirim seksi olmak zordur
en başta çekemeyen kadınlarla uğraşırsın
eşin kısıtlar sevgilin kısıtlar offff anamm offfff
dayanamıyom bende bu derdeee ama napalım biz çok seksiyiz hemde asiyiz :27:

Back
X