arkadaşlar bende tüp bebek tedavisi gödüm ama sonuc negatif... bende fsh yüksekliği vardı ondan bu tedaviye başladık ama olmadı işte... şu an dr umun verdiği dhea adet düzenleyici ve natural bi hap kullanıyorum o da yumurta kalitesini arttırıcı bişeymiş.. ama ben aynı zamanda hayıt tohumu da kullanmaya başladım .. bu tohumda benim rahatsızlığıma iyi gelen bişeymiş.. ayrıca bi karışım daha duydum da keten tohumu tarçın çörek otu falan konuluyo macun gibi yeniyomuş... size sormak istediğim ben ilaçlarla haıtı da kullanıyorum ya acaba hepsinin bir arada olması yumurtalarımı olumsuz etkiler mi.. kaş yapiim derken göz çıkarmiiim... bi taraftann da korkuyorum yaa ama anne olmayı çok istiyorum...
arkadaşlar allah razı olsun içime su serptiniz bende hayıtı kullanyorum işte 1 hafta olacak ama dr un verdiği ilaçları da kullanıyorum.. Tek korkum hepsi bi araya gelince sonucun daha kötü olması ama dediğiniz gibi de sonucta bitki bunlar.. Farz edeyim ki kekte börekte yedim bunlar di mi... Sizce öbür karışımı da uygulayayım mı... Bu arada rabbim hayırlısıyla evlatlarınıza kavuşmayı nasip etsin inaşşalhh.. Darısı başımaa.......
sersevcim cnm sen de ilaç kullandın mı ve hangi bitkileri kullanmıştın cnm.. bi de çok sordum ama senin tüp deneme sebebin bu hormonların yüksekliği miydi cnm yoksa eş faktörü müydü..
evet sersevcim öğrenrsen çok ii olur... ve inşallah bondeacım bakaılm bende 1 bucuk ay oldu dhea kullanalı devam da ediyorum günde 3 tane olarak ayrıca işte natural bi hap daha kullanıyorum .. benm fsh yüksekti sorunum bu ama bi çok kişiye göre de düşük aslında ... öle çok araştırdım ki insanları taa 40 larda 50 lerde benm ki 12 küsürdü tedavi sırasında 9 a düşmüştü ama yine de olmadı ... ben yine aynı sıkıntıyı yaşamk istemiyorum da kendi kendime de hamile kalcağımı da sanmıyorum işte...
inşallah sersevcim yaa okuduklarını yazdık.a acaip umutlanıyorum inaşşalh Rabbim benm de yüzüme bakacakkk
evet sersevcim öğrenrsen çok ii olur... ve inşallah bondeacım bakaılm bende 1 bucuk ay oldu dhea kullanalı devam da ediyorum günde 3 tane olarak ayrıca işte natural bi hap daha kullanıyorum .. benm fsh yüksekti sorunum bu ama bi çok kişiye göre de düşük aslında ... öle çok araştırdım ki insanları taa 40 larda 50 lerde benm ki 12 küsürdü tedavi sırasında 9 a düşmüştü ama yine de olmadı ... ben yine aynı sıkıntıyı yaşamk istemiyorum da kendi kendime de hamile kalcağımı da sanmıyorum işte...
inşallah sersevcim yaa okuduklarını yazdık.a acaip umutlanıyorum inaşşalh Rabbim benm de yüzüme bakacakkk
ilgine çok teşekkürler cnm Allah razı olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?