Arkadaslar bir akil verip beni aydinlatirsaniz cok sevinirim

Hawin88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
5
0
36
Kizlar 35 gun once dogum yaptim kanamam kesildi 25 gunlukken falan abdestimi aldim dun gece sahura kalktigimda da birsey yoktu bugun sabah kalktim peceteye biraz kahverengi leke bulasti ama cok degil bu durumda oruc bozulurmu yoksa kahverengi oldugu icin bisey olmazmi bilen varsa yardimci olursa cok sevinirim

40 gune kadar beyaz veya bildiginiz normal akinti renginiz disinda akan koyu renkli tum akintilar lohusalik doneminizin devam ettigini gosterir.
ayrica bebeginiz cok kucuk ,hamile ve.emziren annelerin tutmama gibi bi olanagi var, bebeginiz ac kalirsa sutunuz yetmezse tuttugunuz oruc sevap degil o gunah vebal getirir...

40 gune kadar beyaz veya bildiginiz normal akinti renginiz disinda akan koyu renkli tum akintilar lohusalik doneminizin devam ettigini gosterir.
ayrica bebeginiz cok kucuk ,hamile ve.emziren annelerin tutmama gibi bi olanagi var, bebeginiz ac kalirsa sutunuz yetmezse tuttugunuz oruc sevap degil o gunah vebal getirir...
Erken dogum yaptim malesef bebegimi kaybettim

neden bunları diyanete sormuyorsunuz? burda size cevap verecek insanların dini bilgilerinden ne kadar emin olablirsiniz ki?
benim üyesi olduğum bir anne grubunda bu konu açılmıştı, biri 40 günden önce kanama kesilse de tutulmaz diyordu, diğeri tutulur, biri oruç bozulur diyor, biri 40 gün içinde tutulursa haramdır diyor, hepsi de dini bilgisinden emin kişiler...
özetle bu konularda internetten herhangi birinin lafıyla hareket etmeyin, diyanetin danışma hattını arayın her türlü yardımcı oluyorlar.

Erken dogum yaptim malesef bebegimi kaybettim

aaa:KK43: basiniz sagolsun:KK43: Rabbim hayirli bi evlat nasip etsin insh. benim bildigim kadariyla 40 gune kadar akan(gunluk akinti disinda) tum akintilar lohusaliga dahildir, ama nette bi arastirin yine de ,mezheplere gore degisiyor gunlerin sayisi cunku

1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

X