Arkadaşlar bir yol gösterin bana

ruling16

kendini ele veren sonunda eve döner
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2015
95
56
40
herkese merhaba yıllardır bu forumu takip ediyorum aklıma ne takılsa yazıyorum hemen çıkıyor valla herkesin yüreğine emeğine sağlık.. sonunda bende üye olmaya karar verdim biraz önce, ve bir konu var aklıma takılan, belki kendi kuruntum ama, eşimle 3 yıllık evliyiz dışardan bakıldığında gayet iyi bir evliligimiz var maddi olarak durumumuz iyi. Eşim ilk defa bu sene tatile gitmek istemiyor benimle. yani evlenmeden önce olsun evlendikten sonra olsun her sene 2 defa giderdik hatta gittigimizde 1 ay tatil yapardık. bu sene gitmek istemiyorum diyor. işleri yoğumuş. bahanesi de bu. ama biliyorum ki öyle bişey yok. kocaman şirket o olmadan da işliyor. aklıma soru işaretleri gelmeli mi ? (başka biri olduguna dair yoksa işleri yoğun olduğuna inandırmalımıyım kendimi? )

iş yerine bu kadar bağlı kalmasına sebep olan şey ne?

Şüphelendiğiniz başka bir konu var mı ?
İş yerine onu daha da bağlayan yeni şeyler ?
yani şirketi kocaman. yüze yakın çalışan var yarıdan çoğuda bayan. şimdiye kadar birine ilgi duydugunu falan hissetmedim hiç. baktığını bile görmedim ama...

Kötü eğer varsa kötü. .
Şüphe kötü ..
Başka şüpheler var mı?
Tlf , geç gelmeleri , ilgi nasıl?
iş yemekleri toplantılar falan oluyor zaten. yani yeni bi durum degil. şahsi telefonu pek çalmaz. şirket telefonunuda asistanı bağlıyor zaten. sizi şu arıyor bu arıyor falan.

Sürekli aynı tatilleri yapıyorsanız sıkılmış olabilir mi? Onun çok gitmeyi istediği bir yer varsa oraya gitmeyi önerseniz? Hemen başka biri var diye düşünüp sinirlerinizi bozmayın. Belki gerçekten size anlatamadığı bir sorun olabilir mi işle alakalı? Ben de kafam doluysa bırakın tatili çay içmeye bile gitmek istemiyorum.

Bi laf var cok severim neye inanirsan onu yasarsin gozun ustu de olsun bak bi gozlemle eger baska suphelerin varsa eyvallah canina oku ama sirf tatile gitmiyo diye de bilmeden kotu dusunme

Sürekli aynı tatilleri yapıyorsanız sıkılmış olabilir mi? Onun çok gitmeyi istediği bir yer varsa oraya gitmeyi önerseniz? Hemen başka biri var diye düşünüp sinirlerinizi bozmayın. Belki gerçekten size anlatamadığı bir sorun olabilir mi işle alakalı? Ben de kafam doluysa bırakın tatili çay içmeye bile gitmek istemiyorum.
dünyanın heryerine gidebiliriz kısıtlamamız yoktur aslında. tatilden sıkılıcağını sanmıyorum. asistanından öğrendim herşey pozitif şirkette diye söyledi ama

Bir durum olsa anlardın,hiç bir şey saklı kalmaz. Şüphelendiğin bir durum da olmamış anladığım kadarıyla.
Ama ben olsam ben de işkillenirdim,yani normal insan tatile gideceği zamanı dört gözle bekler. Mesleği nedir eşinizin?

Sirf tatile gitmek istemedigi icin mi bu suphe ? Olabilir adam skilmistir belki bu senede evde kafa dinlemek istiyordur, gunah almaya ne kadar meyilli olduk boyle. Sakin aklina boyle seyler getirip adami sık bogaz etme. Birsey varsa er yada gec cikar karsina zaten.

X