- 10 Nisan 2015
- 1.213
- 811
- Konu Sahibi annesininminikprensesi
Vodafone sitesinden kişisel self servisten giriş yapsak tel numarasıyla ve şifreyle konuşma geçmişi gorulur mu ? Esiminkine bakmak istiyorum bir turlu beceremedim. Bilen var mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görünüyor canım. Geçmiş faturaları görüntülersin. Detay orada vardır. Son 6 ay görünüyordu yanlış hatırlamıyorsam. Ben 5 ay önce operatör değiştirdim ama vardı öyle bişey...Vodafone sitesinden kişisel self servisten giriş yapsak tel numarasıyla ve şifreyle konuşma geçmişi gorulur mu ? Esiminkine bakmak istiyorum bir turlu beceremedim. Bilen var mi
Ben esimin telefonundan aldim sifreyi zaten ama nerden bakicam tam olarak bulamadimGörünür ama şifre eşinin teline gelecek.
Gerçi benim avea vodafone da aynı oluyor mu bilmiyorum.
fatura bilgileri kullanım hareketlerindenBen esimin telefonundan aldim sifreyi zaten ama nerden bakicam tam olarak bulamadim
Cikmadi valla bosa kuruntu yapmisimEe bişiy çıktımı
E iyi hadi sevinmelisin Peki şifreyi nasıl aldın ki bizde bi bakıp da emin olsakCikmadi valla bosa kuruntu yapmisim
E iyi hadi sevinmelisin Peki şifreyi nasıl aldın ki bizde bi bakıp da emin olsak
Cimcimeeee bizimkinin hattı Avea o nedir pekiAKSAM ESIN uyurken s yazip 7000ne gonder alırsın
Vodafonedr
Turkcelde sifre 2222
Bende olmadi öyle bir seybi de internetten bu döküme bakmak için girince o hatta mesaj gidiyomuş doğru mu
ben de yapıcam bizimki avea. eşimin hattı benim üstüme. avea da nasıl oluyo ki acep ?Esimin telefonuna hep bakarim zaten onun onunde ,yine bakiyormus gibi yaptim ama bu kez sifre aldim
S yazip 2222 ye gonderdim sifre geldiE iyi hadi sevinmelisin Peki şifreyi nasıl aldın ki bizde bi bakıp da emin olsak
Aveaninkini bilmiyorum ama sitesinde yaziyordur mutlaka oo senin is daha kolay hat senin ustuneben de yapıcam bizimki avea. eşimin haüstüne nim üstüme. avea da nasıl oluyo ki acep ?