arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var

bende bir kere çok yakın bir arkadaşımın erkek arkadaşını kızı doğum gününde aramadı diye aramıştım saçma sapan bir düşünceyle ara arkadaşımı morali çok bozuk diye :) ve bana hatırlattığım için tşk edip arkadaşımın doğum gününü kutlamıştı ve hemen arkasından arkadaşım beni arayıp sevinç çığlıkları atmıştı telefonda ve bende sevinmiştim tabi mutlu olduğu için.ama sonra ayrıldılar ve bende arkadaşıma onun hiçbişey haketmediğini doğum gününü bile benim hatırlattığımı söyledim önce bana çok kızdı ama sonra bu hareketi onun mutlu olması için yaptığımı iyi niyetli olduğumu bildiğini söyleyerek bana sarıldı ve barıştık :) yani gerçek dostlar böyle davranır demek istiyorum hareket yanlış olsada niyet önemliydi oradaki.bence bu düğüne gitmemelisin eğer seni arayıp hatasını anladığını söyleyip yeniden düğününe davet etmediği sürece :)

hayır.mayıstan beri ne arar ne sorar.sadece bir kere nişanlık modeli aradığı için mesaj çekti o kadar.(demekki biz dost değilmişiz)

hayır.mayıstan beri ne arar ne sorar.sadece bir kere nişanlık modeli aradığı için mesaj çekti o kadar.(demekki biz dost değilmişiz)

eski ilişkiniz nasıldı ne kadar sıklıkta görüşürdünüz bilmiyorum ama gerçek dostlar değil 3 ay 3 gün bile görüşemese de mutlaka telefonda konuşurlar bir şekilde birbirlerinden haberleri olur.bence onu bu kadar düşünüp dert etmeni hak etmiyor.bu mantıkta olan bir insan yarında hiç ummadığın bir hareketinden yine sorun çıkartabilir bence.Allah yolunu açık etsin de yinede ve unut gitsin..

haklısınız.bende onun yerinde olsam kızardım ama bana verdiği tepkileri çok ağırdı..ben düşmanı değildimki.

tabi aldıgınız tepki haklıydı demiyorum.
siz iyi niyetinizden eminseniz , vicdanınız rahatsa gerisini düşünmeyin boşverin
sizinde bi hayatınız var

zaten sizi tartışmadan önce davet etmiş, bence o olaydan onra da davet etmeliydi. bırak davet etmeyi, size mesaj bile atmıyormuş. boşverin

bide şunu düşündüm, zaten sizi nişanlısından kıskandıgı için öyle tepki göstermiş ya eğer gitmezseniz nişanlısına karşı bişey hissettiğinizi şimdi onlar evleniyor diye acınızdan gitmediginizi falan düşünür mü ki? :26: sonucta tanımıyorum ama böyle düşünecek biri mi

Son düzenleme:
bide şunu düşündüm, zaten sizi nişanlısından kıskandıgı için öyle tepki göstermiş ya eğer gitmezseniz nişanlısına karşı bişey hissettiğinizi şimdi onlar evleniyor diye acınızdan gitmediginizi falan düşünür mü ki? :26: sonucta tanımıyorum ama böyle düşünecek biri mi

tanıdığım kadarıyla öyle düşünecek biri değildir ama şu son olaydan sonra beni kafasında nasıl tanımlıyor bilemiyorum..

Çok gereksiz bir şey yapmışsınız, sizi ilgilendirmezdi aslında.

Arkadaşınızın bozulması normal, yalnız mesafe koymayı abartmış o da.

Demek ki dolduruşa gelebiliyor.

Olsa ne, olmasa ne, boşverin.

Back
X