arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var

yenieleman

iyi insan. iyi ki geldin..
Kayıtlı Üye
25 Mart 2012
1.185
362
323
arkadaşlar öncelikle ufak olarak bahsetmek istiyorum:
benim bir kız arkadaşım var.mayıs ayında biz bununla konuşuyorduk.derdi vardı nişanlısıyla ilgili.bana yakındı vs derdini anlattı.bende dayanamadım onun bu haline.arkadaşlardan nişanlısının numarasını buldum mesaj attım kendimi tanıttım.dedim ki oğlana seninle birşey konuşmak istiyorum ama aramızda kalsın olur mu dedim tamam dedi.

dedim ki kız arkadaşım şu sıralar çok üzgün.bana da hiç birşey anlatmıyor senin bir bilgin var mı dedim.:26:
yo iyi ama ben şu sıralar onunla ilgilenemiyorum o yüzden olabilir dedi.bende dedim ki onun senden başka kimsesi yok yanında ol vs anlattım.biz bununla konuşurken kız mesaj attı.

nişanlım mesaj attı beni çok seviyormuş filan çok mutluyum iyiki varsın dedi.oh iyi tamam işler tatlıya bağlandı dedim sustum ben.bu kadarla bitti sanıyordum ama bitmemiş meğer..:14:
kız bana 5 dk sonra mesaj attı.sen nişanlıma konuştuklarımızdan mı bahsettin? dedi.bende hayır tek kelimesini bile etmedim kendimce bir kaç birşey söyledim o kadar dedim.
seni benim gönderdiğimi zannediyor.senin yüzünden aramız bozuldu.lütfen onun numarasını sil bir daha da mesaj atma vs vs yazdı öttü.ben dedimki sizin aranızı bozmak gibi bir niyetim yoktu niye öyle birşey yapayımki dedim :19:
kız 5 - 10 dk sonra mesaj attı.tamam barıştık hallettik dedi.oğlan da bana haber göndermiş ona söyle bizim aramızı kimse bozamaz demiş.
o günden beridir kız bana 1 defa işi düştüğü için mesaj attı desem yeridir.oğlana da kıl oldum zaten :47:
bu kızla oğlan tartışmadan önce beni düğünlerine davet ettiler ama açıkçası gitmek içimden hiç mi ama hiç gelmiyor.bahanede bulamıyorum gitmemek için.hatam şu ki aralarına kesinlikle karışmamam gerekirdi.belkide günah keçisiyim artık onlara göre.çünkü bana sürekli mesaj atan kız bu olaydan sonra aylardır mesaj atmadı.sizce gitmeli miyim yoksa gitmemeli mi? karar vermek içinde az zamanım kaldı.:25:

evet günah keçisi olmuşsunuz..mutsuzluklarının sebebi siz gibi gösterilmişsiniz..sizi yanlış anlamaya hazır,kendi suçlarını başkalarına yıkmaya alışmış insanların yakınında bulunmamanız sizin sağlığınız açısından iyi olacaktır..karışmayın,atılan mesajlara cevap vermeyin,gitmeyin hayatınızdan onları çııkarın..

işi düşünce arayan bir insan seni gözden çıkarmıştır zaten.
düğüne gitsen de boşa olur bence.
bırak ne halleri varsa görsün.:20:

yaaa iyi niyet boyle bisey coookk onceden benimde basima benzer bi olay gelmisti gunah kecisi ben olmustum amannn bosver bence git tebrik et kucuk bi taki al hediye takini tak en sevimli sirin ve bir okadar da gicik bi gulumseme takin sonuna kadar da dur bence onlarin evlenmesinde senden mutlusu yokmus gibi heheheheh oglan gicik olacaktir eminim en guzel gunu sinir olarak gececektir eve gelince mutluluktan dort kose olursun:ssz::ssz:

vallaha kizlar erkeklerden korkulur :19:

git güzelim hatta doyasiya eglen bide kiskandigini falan düsünürler öyle bi düsünceye izin verme

ekmeklerine yağ sürmüş olursun.
hem sen gidiyorsun onun özel gününü ama o sana aynı değeri vermez.
boşu boşuna havalandırma ikisini de.:20:

zaten gördüğüm kadarıyla birbirimizin hayatlarından birbirlerimizi çıkartmışız orası kesin.hani diyorlar düğün telaşı o yüzden konuşmuyordur seninle diyorlar ama duyuyorum fotolarını görüyorum diğer arkadaşlarımla gezerlerken filan.bi bana işlemiyor bu düğün heralde:50:

gitmemek en iyisi dedikleriniz doğru.zaten bi görünüp gelsem çok mu farkedeceklerdi hiç değilse zahmete girmeyeyim

Sanıyorum arkadaşınız nişanlısını kıskanmış.

Ayrılık konuları olmadıkça, çok samimi olunmadıkça iki tarafla böyle işlere kalkışmamak gerekiyor.
Çok çok yakın değilseniz gitmeyin.Tartıştıktan sonra sizi hiç aramadılarsa tekrar davet etmedilerse zaten hiç gerek yok.

Sanıyorum arkadaşınız nişanlısını kıskanmış.

Ayrılık konuları olmadıkça, çok samimi olunmadıkça iki tarafla böyle işlere kalkışmamak gerekiyor.
Çok çok yakın değilseniz gitmeyin.Tartıştıktan sonra sizi hiç aramadılarsa tekrar davet etmedilerse zaten hiç gerek yok.

çok yakındık oğlan aramızı bozana kadar.bende kıskandı gibi hissettim çünkü sil numarayı atma bir daha mesaj ona filan öyle birdediki hissedilir gibi yani.

çok yakındık oğlan aramızı bozana kadar.bende kıskandı gibi hissettim çünkü sil numarayı atma bir daha mesaj ona filan öyle birdediki hissedilir gibi yani.

bence sen yakın olduğunuzu düşünmüşsün.
anlamadan etmeden seni çıkardığına göre.
boşver sen de hayatlarına kendini sokarak daha fazla kendini yorma

karışmasanız iyiymiş ama hatanızın farkındasınız.
Merhametten maraz doğarmış.. boşuna düğünlerine gidip onları havaya sokmayın.

ben olsam iyi amaçla bile olsa arkadaşımın bilgisi olmadan nişanlısının numarasını almazdım
yanlış anlaşılmaya müsait bir konu:26:

ben olsam iyi amaçla bile olsa arkadaşımın bilgisi olmadan nişanlısının numarasını almazdım
yanlış anlaşılmaya müsait bir konu:26:
haklısınız.bende onun yerinde olsam kızardım ama bana verdiği tepkileri çok ağırdı..ben düşmanı değildimki.

Destek oluyum derken köstek olmuşsunuz.Bilmeden kötülük yaptınız sanki.

bende bir kere çok yakın bir arkadaşımın erkek arkadaşını kızı doğum gününde aramadı diye aramıştım saçma sapan bir düşünceyle ara arkadaşımı morali çok bozuk diye :) ve bana hatırlattığım için tşk edip arkadaşımın doğum gününü kutlamıştı ve hemen arkasından arkadaşım beni arayıp sevinç çığlıkları atmıştı telefonda ve bende sevinmiştim tabi mutlu olduğu için.ama sonra ayrıldılar ve bende arkadaşıma onun hiçbişey haketmediğini doğum gününü bile benim hatırlattığımı söyledim önce bana çok kızdı ama sonra bu hareketi onun mutlu olması için yaptığımı iyi niyetli olduğumu bildiğini söyleyerek bana sarıldı ve barıştık :) yani gerçek dostlar böyle davranır demek istiyorum hareket yanlış olsada niyet önemliydi oradaki.bence bu düğüne gitmemelisin eğer seni arayıp hatasını anladığını söyleyip yeniden düğününe davet etmediği sürece :)

Back
X