Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gecelik olayına pek giremem hamileliğim riskli :) yemekten başka yapacak bişey yok gibi. Evi süsleme konusunda kafa yormam gerekli sanırım. :) tşk ederimDışarıyaçıkamıyorsan yapılacak şeyler belli. Evde güzel bir sofra, dvd'ye güzel bir film oldu bitti.
Ya da klasik kk şeysi, satendantelli gecelik, topuklu terlik ve mum üçlüsü. Araya balonlar falan da giriyor bazen.
gecelik olayına pek giremem hamileliğim riskli :) yemekten başka yapacak bişey yok gibi. Evi süsleme konusunda kafa yormam gerekli sanırım. :) tşk ederim
çok güzel fikirler tşk ederim. Biraz rahatladım galiba. Kafamda bişeyler şekilleniyor yavaş yavaş :)Canım ben birşeyler onereyim begenirsem yapabilirsen güzel olur. Esin hangi takimi seviyosa salonu yada bi odayı o renklerle aksesuar balon sus taslar sus mumlar al balonların ucuna ip bağla ipin sonunda onu sevdiğinin nedenlerini yaz her balona ayrı bi neden yaz ufak mumları diz onlarla koridorda yada odada süslemeye çalış sekil oluştur. Hani elde tutulan ufak pankartlar var mi ismini tam olarak bilmiyorum ama üstünde esinle ilgili şeyler bul. her yerde satiliyo nerdeyse. Bide güzel sözler yazarsin :))
aklima sey geldi, yapiskanli kagitlara yazilar yazip hediyeye yonlendiriyorsun, yazilanlari takip ederek hediyesini ariyor, eglenceli olabilir : ) onun disinda guzel bi yemek, pasta; klasik seyler yani..Eşimin doğum günü bu ayın 23 ü. Daha 10 aylık evliyim. Güzel bir sürpriz yapmak istiyorum. Şanslı olduğum konu ise ikimizin ailesinden de uzaktayız. Fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum. Lütfen yardım edin :/
yemek konusu cepte :) ev süsleme konusunda konuştukça güzel şeyler çıkıyor. Tşk ederim :)aklima sey geldi, yapiskanli kagitlara yazilar yazip hediyeye yonlendiriyorsun, yazilanlari takip ederek hediyesini ariyor, eglenceli olabilir : ) onun disinda guzel bi yemek, pasta; klasik seyler yani..
aslında çocuğun bjk li olmasını istiyor. Ben Gs li olcak diyince kırılmayayım diye tamam diyodu. Hem bebişime hemde ona forma alsam bjkli. yada tişört baba kız aynı olsunlar. sevinir gibi sanki :)Bence hamilesin hediyeni al uçan balonlara notları yerleştir onu eve ilk girdğinde hediye yönlendir. sonra hediyenin yanına birde bebek kıyafeti koy üzerinde bebeğinizin ağzında "iyiki doğdun babacım... dünyanın en kral babası" yazsın benim hamileyken düşündüğüm doğum günü hediyesi
mutluluklaryemek konusu cepte :) ev süsleme konusunda konuştukça güzel şeyler çıkıyor. Tşk ederim :)
tşk ederim :)mutluluklar